Tema aktuali tiek vyrams, tiek moterims. Mano suvokimu (pati esu moteris), temos autoriui siek tiek truksta savivertes. Jus turetumete labiau pasitiketi savimi ir atsakyti i klausima, ar tikrai jums jau labai taip rupi, ka galvoja jums nerupinti moteris apie vyrus ar konkreciai apie jus? Jei turite bent dalele pasitikejimo savimi, spjaukite i tas aplinkiniu nuomones. Man kaip moteriskos gimines atstovei yra nemalonu girdeti, kaip moterys atsiliepia apie vyrus (pirmiausia turetu buti pagarba sau ir kitam zmogui, o ne aklas, taciau is tokiu atsiliepimu tik galima daryti isvada, kad tokie komentarai kyla is moteru nepasiteisinusiu lukesciu atiduoti vyrui sutaisyti ju gyvenimus, padaryti laimingas ir panasiai. Pagalvokite geriau apie tai, kad tokius komentarus gali sakyti tik savimi nepasitikintis zmogus. Tokiu atveju jis greitas kitus teisti, uzdeti etiketes, kad tik labiau galetu pakelti savo saviverte. Bet siaip, manau, cia viskas giliau slypi. Lietuviai, apskritai, yra labai negatyvus zmones (nenoriu pati cia daryti apibendrinimu ar lipdyti etikeciu, is esmes tai taikau ir sau paciai, ta negatyvuma) - paziurekite kaip yra bendraujama bet kurioje kitoje aplinkoje. Sunku isspausti bet koki geresni zodi ar komplimenta zmogui, tiek darbe uz gerai atlikta darba pastebeti, tiek apskritai baigti teisti uz nestandartine isvaizda, tiek izvelgti zmogaus graziasias puses ir savybes. Ne, pirmiausia puolama ziureti itariai, paskui kritikuojama, o kai pabendrauja, tada pamato, kad normalus zmogus, bet buna per velu - kamuoliukas nuo kalno jau paleistas, jau uzdetos etiketes, jau visi vyrai kiaules, jai visos moterys "tokios"....
Valetas: Moterys nekaltos kad vyrai nesisneka su draugais. Tiesiog zeidzia tokios moteru replikos, kad cia vyrai dejuoja, cia skundu kampelis.Moterims dejuoti visada galima. Taip, dejavimas nera vyriska, tai nepatrauklu moterims, bet vyrai nera robotai ir tai pat turi jausmus. Pratruko vienas ar keli vyrukai cia, tai ka, viskas jau jie nurasyti? Gal forumas ir ne pati geriausia vieta rodyti jausmams, bet jei nori isgirsti moteriska nuomone ir nori leisti islysti jausmams,tai ka daryti? Juk neisi pas bendradarbe su tokiu laisku kaip autoriaus.
Valeto pasisakymams is esmes pritariu, tik stai nesutinku, jog dejavimas nera vyriskas. Tai ikalta berniukams nuo vaikystes, kad verkti nevyriska, kitaip tariant, kad reiksti jausmus, rodancius silpuma yra nevyriska. Zmogus turi islieti ir neigiamas ir teigiamas emocijas, nkodel daugiausia nusizudo butent vyru? Per ilgai kaupia viska savyje, isgyvena,nes bijo pasirodyti silpni. Mane asmeniskai zavi vyru sugebejimas parodyti savo jautruma, nes tai suteikia gyvybes zmogui, supranti, kad isgyvenam tas pacias emocijas, dejuojam del tu paciu dalyku ir galutiniame taske, jei visi vyrai kiaules, tai tada ir visos moterys tokios pacios. As visada uzduodu klausima moterims, kurios sako, kad vyrai kiaules: koks gyvunas Jus esate jei gyvenate su kiaule?
Linkiu visiems surasti zmogu, su kuriuo Jums atsirastu ikvepimas ir pasitikejimas savimi Ir atsisakykime pagaliau tu apibendrinimu apie vyrus ir moteris. "Mes" ne tokios ir "jus" ne kiaules:))