Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Romuta

R

497 įrašai

2011/06/30 08:19:13 08:19:13

sena boba: Žinai, Romuta, dar palaukiam, na, o jeigu Lietuvos džentelmenai mūsų veidus akmenimis apmėtys, tada su visomis spalvotomis nuotraukomis tiesiai i Facebook, tegu visi pasižiūri kaip čia iš tikro yra

Na manau jie taip nepasielgs nes jie vis dėlto yra džentelmenai O ar žinote paskutine paskalą apie vyrus ir saldžias moterys

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/30 12:41:38 12:41:38

Ugnelė.: Jeigu man reiktų iš naujo turėti čia anketą, aš dėčiau nuotrauką ir labiausiai stengčiausi įpūsti anketai gyvybės:)

Ugnele bet kaip galima negyvam daiktui tos gyvybės įpūsti? Juk šioje svetainėje mes matome tik pagrindinę informaciją ir labai išimtiniu atveju akis palepina bent bandytas pildyti skyrelis „trumpai apie save“ ir viena kita nuotrauka. Šioje vietoje minėtasis FB lenkia šią svetainę, elementariai peržvelgus žmogaus sienos įrašus tos gyvybės matosi daug, jo nuorodos, pomėgiai, muzikos, na žodžiu daug visko, bet aš nelaikyčiau jo pažinčių portalu, o daugiau kaip priemone bendrauti su jau esamais draugais.
Vienintelė „gyva“ dp vieta – forumas, apstu čia įvairių temų kiekvieno skoniui, būtent kuriose ji/s ir galės parodyti ta savo gyvybingumą, tik susiduriame su viena problemėle. Forumas – nėra pažintys ir dažnas diskusijų dalyvis naujų pažinčių neieško, paprasčiausiai bendrauja, reiškia savo nuomonę, taško tulžį etc.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Esu pastebejas, kad diskusijose zmogus gali pasirodyti visai ne tuo kas parasyta jo CV. O parasyti jie su noru itikti. Kartais toji verte tokia auksta, kad patys rasatys ilgai tokios savivertes nepatempia. Diskusijose forume internete, gali buti tuo kuo esi (ilga laika) ir tik detis tuo kuo neesi (trumpa laika).

Nebūčiau linkęs griežtai teigti, kad anketos ir dėstomos mintys diskusijose skiriasi dėl paslėpto noro įtikti. Manau pagrindinė priežastis, kad tose kaip tu vadini „CV“ tėra bazinė abstrakti informacija nieko nedetalizuojant, bet tai yra normalu, juk nepradėsi dėti memuarų ar skleisti savo pozicijos religijos, politikos ir kitais klausimais. Diskusijose su begale suformuluotų konkrečių temų, tu jau gali bandyti ieškoti tų detalių, konkretaus požiūrio.

Visai neseniai kažkurioje temoje skaičiau moters išsakytus priekaištus, neva „ko jūs čia visi sėdite, jeigu niekas nieko neieško“ pabandžius aiškinti, kad forume retas kuris tų pažinčių ieško ir pasiūlius pabandyti puslapyje ji atšovė maždaug taip – „ten visi nevykėliai nesugeba nieko parašyt daugiau kaip labas ar kaip sekasi?, visi kalbantys renkasi čia“. Negaliu suprasti ar mūsų visuomenė kuo toliau tuo daugiau bunka? Nejaugi taip sunku suvokti, kad forume visi kalba daug nes jau turi temas. Ar sutikę žmogų ir bandydami užmegzti pažintį visų pirma nepasakome jam LABAS? O gal dabar jau iškart pradedame kalbėti apie globalias problemas nežinodami nei vardo, nei daugiau apie jį, jei taip tai kyla klausimas kas šioje vietoje yra prioritetai – tiesiog bendravimas ar visgi pažintis. Kita vertus asmeniškai man nesunku sukurt ta pirma laišką, kad ir kelių puslapių, bet ar neužklijuosit „bepročio“ etiketės?

Grįžtant prie temos, moterų/merginų čia tikrai yra įvairaus amžiaus ir bendrauja gana noriai. Autoriau tu nesupyk man tik keistas noras susirasti 8 metais jaunesnę, nežinau kiek tau pačiam metų, bet atvirai kalbant jis man trenkia vidurio amžiaus krize, arba jaunučių, nepatyrusių, lengvai apgaunamų paieškomis.

P.S. Atsiprašau už paklodę

laikina svete

L

3 įrašai

2011/06/30 13:31:53 13:31:53

Gal aš ir nevisai į temą čia, bet noriu pasidalinti vienu pastebėjimu, kad čia, darnioje poroje labai jau nesimpatiški vaikinai/vyrai.. Deja deja, bet vienas kitas tik traukia akį, nors ir Lietuvos mastu, situacija tokia pati. Negalima pasigirti išvaizdžiais vyrais, o neretai ir elementaraus simpatiškumo pritrūksta, bet kažkodėl jie patys ieško tik gražiausių ir visokiausių -niausių. Žinokite, kad tos simpatiškos mergaitės taipogi nori atitinkamai žavių vyrukų, todėl nesistebėkite..kad nekalbina ar pamačius foto nutrūksta pažintis. Suprantu,kad ką davę gamta, per daug jau nepareguliuosime, bet.. gal tada atitinkamai ir ieškokite sau lygių (pagal išvaizdą) moterų, o tai tikrai juokinga kai kažkoks pacanas vos ne sportine apranga, ar šiaip gatvės lygį atvirai demonstruojantis rašo jaunai, žavingai panelei.. geriau bandykit laimę teleloto, ten daugiau šansų jūsų sėkmei;)

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/30 13:45:14 13:45:14

deepsorrow, pagalvokim gerai, kaip atrodytu forumas, jei visi cia uzsukantys neturetu noro vienas kita zeminti, nenoretu buti vienas uz kita protingesnis. Nemeluotu. Nebandytu vienas kitu pasinaudoti. Ar is kito pasijuokti. Butu nuosirdus ir nuolankus. Kaip tai atrodytu?! kaip manai i kur tai vestu?! kaip manai, i kur vestu tokie pasikalbejimai kaip praejo tavo diena. Kas buvo gero ir kas buvo bloga joje?!
Kaip tu gyveni? kokios tave mintys aplanko? kodel taip yra?!

C

1075 įrašai

2011/06/30 13:48:40 13:48:40

laikina svete: Gal aš ir nevisai į temą čia, bet noriu pasidalinti vienu pastebėjimu, kad čia, darnioje poroje labai jau nesimpatiški vaikinai/vyrai.. Deja deja, bet vienas kitas tik traukia akį, nors ir Lietuvos mastu, situacija tokia pati. Negalima pasigirti išvaizdžiais vyrais, o neretai ir elementaraus simpatiškumo pritrūksta, bet kažkodėl jie patys ieško tik gražiausių ir visokiausių -niausių. Žinokite, kad tos simpatiškos mergaitės taipogi nori atitinkamai žavių vyrukų, todėl nesistebėkite..kad nekalbina ar pamačius foto nutrūksta pažintis. Suprantu,kad ką davę gamta, per daug jau nepareguliuosime, bet.. gal tada atitinkamai ir ieškokite sau lygių (pagal išvaizdą) moterų, o tai tikrai juokinga kai kažkoks pacanas vos ne sportine apranga, ar šiaip gatvės lygį atvirai demonstruojantis rašo jaunai, žavingai panelei.. geriau bandykit laimę teleloto, ten daugiau šansų jūsų sėkmei;)

[url:eeu4oloz]http://www.balsas.lt/naujiena/544262/top-100-karsciausi-planetos-vyrai-2011-foto#236634[/url:eeu4oloz]
pabandyk cia juos susirasti [url:eeu4oloz]http://www.facebook.com/[/url:eeu4oloz]

laikina svete

L

3 įrašai

2011/06/30 14:02:02 14:02:02

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
laikina svete: Gal aš ir nevisai į temą čia, bet noriu pasidalinti vienu pastebėjimu, kad čia, darnioje poroje labai jau nesimpatiški vaikinai/vyrai.. Deja deja, bet vienas kitas tik traukia akį, nors ir Lietuvos mastu, situacija tokia pati. Negalima pasigirti išvaizdžiais vyrais, o neretai ir elementaraus simpatiškumo pritrūksta, bet kažkodėl jie patys ieško tik gražiausių ir visokiausių -niausių. Žinokite, kad tos simpatiškos mergaitės taipogi nori atitinkamai žavių vyrukų, todėl nesistebėkite..kad nekalbina ar pamačius foto nutrūksta pažintis. Suprantu,kad ką davę gamta, per daug jau nepareguliuosime, bet.. gal tada atitinkamai ir ieškokite sau lygių (pagal išvaizdą) moterų, o tai tikrai juokinga kai kažkoks pacanas vos ne sportine apranga, ar šiaip gatvės lygį atvirai demonstruojantis rašo jaunai, žavingai panelei.. geriau bandykit laimę teleloto, ten daugiau šansų jūsų sėkmei;)

[url:2434hf0e]http://www.balsas.lt/naujiena/544262/top-100-karsciausi-planetos-vyrai-2011-foto#236634[/url:2434hf0e]
pabandyk cia juos susirasti [url:2434hf0e]http://www.facebook.com/[/url:2434hf0e]

o jūs visada skubate su patarimais? šiuo atveju jų visai nereikėjo..

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/30 15:11:44 15:11:44

Drįsčiau paprieštarauti. Grožio etalonas labai keitėsi. Sakykim senose civilizacijose - Egipte, gražiomis buvo laikomos neaukštos, siaurais klubais, ilgomis kojomis ir migdolo formos žaliomis akimis merginos. Antikoje – sportiškas kūnas, išmokstama šviesinti plaukus, todėl vienu iš grožio kriterijų laikomi šviesūs plaukai. Žlugus senosioms civilizacijom ir atėjus tamsiesiems amžiams, grožio etalonu tapo blyškios odos, ilgo kaklo, mažos krūtinės, labai liesos merginos, na o atgimimas mums atneša jau visiškai priešingą „balzakiškos moters“ etaloną. Todėl šiai dienai sakyčiau pats grožis yra daugiau skonio reikalas, beabejonės daug įtakos turi ir mada(aš turiu galvoje visą tą bulvariniu laikraščių, žurnalų, kino, kosmetikos pramonės ir kitų mums aktyviai kišamą šlamštą) ir visgi su draugais aptarinėdami merginas, pastebime, kad tai kas vienam stiprus 9 kitam tėra – 5 ir atvirkščiai.

Kalbant apie vyrus manyčiau priežastis ta, kad nelabai ir moka dauguma tą savo žavesį atskleisti, o dažnas bijo išsiskirti iš aplinkinių tarpo. Taip teko ir man matyti „kultinių“ stiliaus kuriozų – treningai prie „lakierkų“ , sportinės kojinės prie klasikinio kostiumo etc. Žinoma žavesio jie praranda, bet ar reiškia tai, kad labai jau jie blogi ir nevykę žmonės, gal jie paprasčiausiai neturi, kas jiems pataria ar galų gale pasako, kas su kuo dera, o kas ne.

Dargi teko nekarta išgirsti moterų nuomonę, tiek šiame forume, tiek kolegių darbe, kad vienišas vyras lietuvis negali būti tvarkingas ir prisižiūrintis, neva jis gali būti tik prižiūrėtas. Paradoksalu – mes jūsų reikalavimus stengiamės atitikti, prisižiūrėti, gražiai, skoningai ir tvarkingai atrodyti, o jūs pamačiusios numojat ranka – ai užimtas/vedęs.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/30 16:02:58 16:02:58

deepsorrow:
Ugnelė.: Jeigu man reiktų iš naujo turėti čia anketą, aš dėčiau nuotrauką ir labiausiai stengčiausi įpūsti anketai gyvybės:)

Ugnele bet kaip galima negyvam daiktui tos gyvybės įpūsti?

Deepsorrow, o kodėl vienų komentarus gera skaityti, nes juose vistiek ką nors randi - mintį, stilių, emocijas, pagaliau gerą ironiją... O kitų lyg ir teisingi, bet nykūs ir bespalviai, lyg niekam neadresuotas? Tokie velniai žino kur besantys ir lyg neturintys tikslo ką nors pasiekti.
Va taip ir su anketom. Trumpai, tiksliai ir įtaigiai prašyti, kad iš po jos kvėpuotų žmogus, yra menas. Bet tai yra šarmas. Žavesys. Paslėptas flirtas su paieškos objektu.

C

1075 įrašai

2011/06/30 17:12:17 17:12:17

laikina svete: o jūs visada skubate su patarimais? šiuo atveju jų visai nereikėjo..

Trumpai, puikybe perskaiciau tavo tame komentare, todel ir pasiunciau ten kur grazuoliai pagal tave surinkti. Kuo negerai?! Nenoriu testi sios diskusijos.

laikina svete

L

3 įrašai

2011/06/30 21:00:51 21:00:51

deepsorrow:

Kalbant apie vyrus manyčiau priežastis ta, kad nelabai ir moka dauguma tą savo žavesį atskleisti, o dažnas bijo išsiskirti iš aplinkinių tarpo. Taip teko ir man matyti „kultinių“ stiliaus kuriozų – treningai prie „lakierkų“ , sportinės kojinės prie klasikinio kostiumo etc. Žinoma žavesio jie praranda, bet ar reiškia tai, kad labai jau jie blogi ir nevykę žmonės, gal jie paprasčiausiai neturi, kas jiems pataria ar galų gale pasako, kas su kuo dera, o kas ne.

Dargi teko nekarta išgirsti moterų nuomonę, tiek šiame forume, tiek kolegių darbe, kad vienišas vyras lietuvis negali būti tvarkingas ir prisižiūrintis, neva jis gali būti tik prižiūrėtas. Paradoksalu – mes jūsų reikalavimus stengiamės atitikti, prisižiūrėti, gražiai, skoningai ir tvarkingai atrodyti, o jūs pamačiusios numojat ranka – ai užimtas/vedęs.

Sutinku, kad gali nemokėti, nesuprasti, tingėti ar visiškai ant to "padėti".. bet. kaip ir minėjau, tegul įvertina save, ir nešoka aukščiau bambos. Geriems žmonėms yra geri, gražiems - gražūs, ir devintukas nebus su ketvirtuku, na nebus ir tiek. kalbu apie nuoširdų bendravimą.

o drageliui galiu atsakyti netęsdama diskusijos:
aš turiu kuo puikuotis ir galiu drąsiai tai daryti, patinka jums tai ar nepatinka. ir patarimo kai jis bus reikalingas galiu paprašyti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume