2011/07/01 02:15:34 02:15:34
berniukai, mus skaito cia ne tik senos bobos!
Beja, tokiomis juk nebutinai tampama pagal amziu, cia ir visas tas liecia kurios tik burba, pyksta, priekabiauja ir iesko dingsties suversti viska negera vyrams, bet atimti viska kas gera tuo paciu, o kai neliek to gero - tada staigiai ir susensta ))
Voveruska, nesidziauk, nedingau!
Sena boba - blynai tavo be grietines ir marmelado ir teliks tik tavo, reikia juos 'tepti', riebalai ant veido... erm... atgraso, bet nuteikia darbingai, matyt moteriske esat tikrai darbsti viskame
Bambos issokejai - issukis priimtas ir ivertintas, kursim tema 'Ar cia tik seni diedai susirasineja ?' ir narpliosim uz ir pries, bent jau kerstas bus siai temai
2011/07/01 04:43:07 04:43:07
JackEU, tu geriau papasakok, kaip vyrams būna su ta vidurio amžiaus krize. Man tai aktualu.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/07/01 06:20:45 06:20:45
laikina svete:
o drageliui galiu atsakyti netęsdama diskusijos:
aš turiu kuo puikuotis ir galiu drąsiai tai daryti, patinka jums tai ar nepatinka. ir patarimo kai jis bus reikalingas galiu paprašyti
Renkiesi juk tu:
[url:20hs2udy]http://www.straipsniai.lt/puikybe/puslapis/13395[/url:20hs2udy]
2011/07/01 06:37:16 06:37:16
sena boba: JackEU, tu geriau papasakok, kaip vyrams būna su ta vidurio amžiaus krize. Man tai aktualu.
Miela interesante is savo patirties galiu tik tiek pasakyti ko galbut nesake kazkur jau ir be manes - vyro organizmas atsinaujina kas n metu (kaip beja ir moters) ir viskas sukasi ratu, tai kas buvo aktualu ankstyvoje paauglysteje tampa aktualu ir tapus solidaus amziaus (na sakysim 36-40) tada norima isgyventi tai ko nepatyreme jaunysteje, isbandyti tai kas buvo neisbandyta ir sudeginti tiltus daznas ryztasi, nes moteris - atvirksciai, tuo metu mazdaug pasidaro arba visiskai frigidiska, be draivo naujiems pojuciams ir norams, arba pikta ant vyro uz viska iskaitant ir tai kad net ir blynai prisvilo, arba tas vyras jau nebeimponuoja ir kas irgi yra dazna manyciau - palieka ji del jaunesnio!
Manau visiems turintiems noro islaikyti santykius per ta kritini meta reiketu dviguba porcija blynu ir su ipatingu marmeladu net ir neprasomai tiekti, ir ne tik tai be abejo
2011/07/01 07:10:50 07:10:50
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: laikina svete: o jūs visada skubate su patarimais? šiuo atveju jų visai nereikėjo..
Trumpai, puikybe perskaiciau tavo tame komentare, todel ir pasiunciau ten kur grazuoliai pagal tave surinkti. Kuo negerai?! Nenoriu testi sios diskusijos.
įsižeidė pinigų neturintis baisuoklis
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/07/01 07:20:04 07:20:04
vanile: įsižeidė pinigų neturintis baisuoklis
Nea. Neisizeidziau.
Ne tas zodis baisuoklis.
O cia mane kalbina pati mis visata?
2011/07/01 07:28:27 07:28:27
JackEU, atsiprašau už smalsumą, bet ar tave asmeniškai ta krizė kaip nors palietė?
2011/07/01 08:39:40 08:39:40
sena boba: JackEU, atsiprašau už smalsumą, bet ar tave asmeniškai ta krizė kaip nors palietė?
tikrai ne i foruma tokie klausimai o ir kam cia idomu ?
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/07/01 09:06:04 09:06:04
JackEU: vo tiaip va, kaip slapiu skuduru cia man per ausis
o siaip idomu, kodel europine boba ? lezbiete mane laikot gal ??? mhm... uzsimanet gi, cia kitu adresu jei ka
nepatinka kai vyrai nuomone turi, teisingai ? nu kam gi guminei puslei kojom sildyti reikalinga tureti nuomone, ja gi pakisai kur reikia ir ramu turi buti tol kol atvesta...
Arba... jei tikras vyras tai tik masinos modeliu kataloga ismokes atmintinai turi buti, visas detales ten zino kur ir po kiek galetu gauti ir jei jau pasake parejes kad Maryte, gulk cia man va taip ir va kaip, tai jau kur ten jo klausti dristum kokiu kampu ir ar valgyt pries tai pasildyt ar po to Va cia tai vyriskai butu, teisingai ? )
Nežinau, kodėl taip pasijutote... Šlapiu skuduru nesišvaistau.
Lesbietės irgi nedomina.
Urviniai vyrai, išmokę mašinų katalogą, taip pat nedomina.
Patinka tik tie vyrai, kurie turi nuomonę. Bet... Dabar pas mus madinga išvemti savo pyktį ir pagiežą ir pridėti vienintelį svarų argumentą- "Tai mano nuomonė.''
2011/07/01 11:04:36 11:04:36
Susidaro įspūdis, kad čia vien nukvakę diedai be darbo mums laiškelius rašinėja. Oi kaip aš nemėgstu tokių - išlaikytinių.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume