Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/29 12:39:33 12:39:33

Ir dar. Kuom negeros tos moteriškos anketos?? Mano taip pat panaši į daugelį čia užsiregistravusių moterų. Kaip reikėtų prisistatyti, kad vyriškiui butų miela ir lygis į pasimatymą pakviesti? Gal be viso to, kaip šioje temoje prisistačiau reikėtų pridūrti, kad nuo blynų net veidas susiriebalavo ir dar gal kaip nors iš lėto į kalnus užsirioglinčiau Rimtai įdomu

sena boba

S

19 įrašai

2011/06/29 12:41:07 12:41:07

Atsiprašau,neprisistaciau, cia sena boba klausia

Romuta

R

497 įrašai

2011/06/29 12:52:42 12:52:42

Gal vis dėlto senutėms jau reikėtu persikraustyti į ten.[/quote]

Romuta? Tu nori perkraustyti senutes į facebooką? Ar kaip?[/quote]
Na gi žvalgiausi po Facebuką, gal ir ne blogiausias variantas būtų tik labai jau viešas, tiek to gal kurį laiką dar pasiliksiu čia

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/29 13:59:39 13:59:39

Svečias: Ir dar. Kuom negeros tos moteriškos anketos?? Mano taip pat panaši į daugelį čia užsiregistravusių moterų. Kaip reikėtų prisistatyti, kad vyriškiui butų miela ir lygis į pasimatymą pakviesti? Gal be viso to, kaip šioje temoje prisistačiau reikėtų pridūrti, kad nuo blynų net veidas susiriebalavo ir dar gal kaip nors iš lėto į kalnus užsirioglinčiau Rimtai įdomu

I nuosirdu nuosirdziai.
Asmeniskai man tai kazkuo primene CV. (Rinktis zmogu atlikti tam tikra darba)
Zmogaus sociolumas rodo jo busena. Tuo tarpu anketos daug maz vienodai "negyvos". Manau nevienam pasistoja klausimas ar aplamai jos yra originalios.
Tuo tarbu diskusija, kad ir cia:
"kad nuo blynų net veidas susiriebalavo ir dar gal kaip nors iš lėto į kalnus užsirioglinčiau "
man tai skamba gyvai. Linksmai. Pirminis ispudis, kad rasantis pasiruoses gyvenimo nuotykiams. Ne tik leistis i nuotyki bet ir turintis ka prideti prie to nuotykio. Komentare yra zavesio.
Sekant temu perziuras lankytoju pakankamai nemazai. Skaitanciu daug daugiau nei rasanciu.

Tiek kiek pastebejau anksciau. Dazna po mielu ir puikiu CV diskusijose forume kartais islysdavo "visi jus tokie"(vyru CV neteko skaityti) Ko vyrai saugosi. Manau moterys saugosi pasleptu minciu "visi jus tokie".
Nera zmoniu be zaizdu, taciau, tiek vyrams tiek moterims norisi zmogaus kurio praeities nuoskaudos kuo maziau itakotu naujus santykius. Idealu butu, kad aplamai neitakotu.

Esu pastebejas, kad diskusijose zmogus gali pasirodyti visai ne tuo kas parasyta jo CV. O parasyti jie su noru itikti. Kartais toji verte tokia auksta, kad patys rasatys ilgai tokios savivertes nepatempia. Diskusijose forume internete, gali buti tuo kuo esi (ilga laika) ir tik detis tuo kuo neesi (trumpa laika).

Skaitant kokie vartotojai daugelis esam!
Tai va ir ta tema apie "geriausia nuotrauka" vyru akims saves apgaulen, "cia ir dabar".
Nuogos krutis tai ko nori vyru akys, bet tai toli grazu nuo to ko siekia jo sirdis.

sena boba

S

19 įrašai

2011/06/29 14:00:25 14:00:25

Žinai, Romuta, dar palaukiam, na, o jeigu Lietuvos džentelmenai mūsų veidus akmenimis apmėtys, tada su visomis spalvotomis nuotraukomis tiesiai i Facebook, tegu visi pasižiūri kaip čia iš tikro yra

sena boba

S

19 įrašai

2011/06/29 14:08:57 14:08:57

Ot būtent, drauge be pinigėlių, šitoje vietoje visu 100% sutinku. Labai jau analitiškai išdėstei

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/29 15:23:55 15:23:55

Tema iš bjaurios virto visai linksma. Turi vyresnės moterys parako. . Moka gražiai pasukti ir pajuokauti, ne taip kaip jaunieji vyrukai - tik tiesiai ir su pagieža.

sena boba

S

19 įrašai

2011/06/29 16:24:12 16:24:12

Taip, Voveruška, tos pačios akys verkia, tos pačios juokias..Pabandžiau truputėlį sušvelninti temą, kad pagaliau vyrai patikėtų, kad mes mokam ir švelnios būti, ir gal net po didelių gyvenimo žaizdų jumoro ir supratingumo nepraradę.Ir peilius pačios galandamės

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/06/29 18:44:30 18:44:30

Dėl anketų. Negaliu kalbėti apie moteriškas anketas, nes neturėjau galimybės su jomis susipažinti, bet, manau, situacija analogiška vyriškoms.
Tai va: gaudavau per savaitę ~10 šviežių vyriškių, 9 iš 10 žiūri į mane juodais profiliais, iš tų 9 gal tik keli kažką skūpai apie save - išsiskyręs/dar neišsiskyręs, mėgsta tą ir tą, nori to ir to. Arba nė tiek neparašyta. Emocijų į tas anketas žiūrint - nulis. Užvertei - pamiršai. Rašyti nesinori. Manau, analogiškai ir su moteriškąja puse, tik jų kavalieriai gauna, spėju, 3 kartus daugiau.
O vienas iš 10 būna su nuotrauka. Kokia bebūtų ta nuotrauka, joje visada kažkas matosi, kažką galima įžiūrėti, galima paspėlioti, kodėl žmogus įdėjo būtent ją, o ne kitą. O kartais galima netgi pamatyti žmogų ir jo akis!
Supraskite mane teisingai - aš neieškojau gražiausio! Nebe tas amžius!O ir mano amžiaus kavalieriai jei ne žilstelėję, tai pliktelėję, jei ne pliktelėję, tai nealkani:) O pagaliau net ne tai svarbu. Svarbu žmogaus drąsa save parodyti, atsiverti, būti bent kiek kitokiam. Pagaliau man tai yra nuoširdumas.
Ir aš galvoju taip: tai, kas užkabindavo mane, lygiai tas pats galioja vyrams. Aišku, dar įvertinant čia esančių moterų ir vyrų tam tikrose amžiaus grupėse proporcijas ir tai, ko nenori pripažinti moterys - kad vyrai vistiek pradiniu momentu daugiau užsikabina už išorės. Kalbu tik apie patį pradinį momentą.
Jeigu man reiktų iš naujo turėti čia anketą, aš dėčiau nuotrauką ir labiausiai stengčiausi įpūsti anketai gyvybės:)

sena boba

S

19 įrašai

2011/06/29 20:03:52 20:03:52

Šaunu, Ugnele. Tiksliau apibendrinti neįmanoma.
Moterys taip pat laukia ir žodžių šiltų ir profilių tikrų.Žmogui reikia tiek nedaug ir tiek daug. Todėl, mielieji, patys būkim nuoširdesni ir gyvesni, gal tada ir laimė patyliukais aplankys mūsų širdis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume