Svečias: Ir dar. Kuom negeros tos moteriškos anketos?? Mano taip pat panaši į daugelį čia užsiregistravusių moterų. Kaip reikėtų prisistatyti, kad vyriškiui butų miela ir lygis į pasimatymą pakviesti? Gal be viso to, kaip šioje temoje prisistačiau reikėtų pridūrti, kad nuo blynų net veidas susiriebalavo ir dar gal kaip nors iš lėto į kalnus užsirioglinčiau Rimtai įdomu
I nuosirdu nuosirdziai.
Asmeniskai man tai kazkuo primene CV. (Rinktis zmogu atlikti tam tikra darba)
Zmogaus sociolumas rodo jo busena. Tuo tarpu anketos daug maz vienodai "negyvos". Manau nevienam pasistoja klausimas ar aplamai jos yra originalios.
Tuo tarbu diskusija, kad ir cia:
"kad nuo blynų net veidas susiriebalavo ir dar gal kaip nors iš lėto į kalnus užsirioglinčiau "
man tai skamba gyvai. Linksmai. Pirminis ispudis, kad rasantis pasiruoses gyvenimo nuotykiams. Ne tik leistis i nuotyki bet ir turintis ka prideti prie to nuotykio. Komentare yra zavesio.
Sekant temu perziuras lankytoju pakankamai nemazai. Skaitanciu daug daugiau nei rasanciu.
Tiek kiek pastebejau anksciau. Dazna po mielu ir puikiu CV diskusijose forume kartais islysdavo "visi jus tokie"(vyru CV neteko skaityti) Ko vyrai saugosi. Manau moterys saugosi pasleptu minciu "visi jus tokie".
Nera zmoniu be zaizdu, taciau, tiek vyrams tiek moterims norisi zmogaus kurio praeities nuoskaudos kuo maziau itakotu naujus santykius. Idealu butu, kad aplamai neitakotu.
Esu pastebejas, kad diskusijose zmogus gali pasirodyti visai ne tuo kas parasyta jo CV. O parasyti jie su noru itikti. Kartais toji verte tokia auksta, kad patys rasatys ilgai tokios savivertes nepatempia. Diskusijose forume internete, gali buti tuo kuo esi (ilga laika) ir tik detis tuo kuo neesi (trumpa laika).
Skaitant kokie vartotojai daugelis esam!
Tai va ir ta tema apie "geriausia nuotrauka" vyru akims saves apgaulen, "cia ir dabar".
Nuogos krutis tai ko nori vyru akys, bet tai toli grazu nuo to ko siekia jo sirdis.