deepsorrow: JackEU
Stebėjau, skaičiau visas tavo temas, pradžioj dar atrodei protingas ir išmintingai kalbantis žmogus, bet kuo toliau, tuo prasčiau, skaičiavai savo diplomus tik panašu vieno dar trūksta – bent etikos bakalauro, jei ne - bent mandagaus elgesio pradžiamokslį pavartyk. Pats deklaruoji, kokie blogi forumiečiai – drabstosi purvu, klijuoja etiketes, bet pasiskaityt pats savo teiginius, beveik visuose pridrėbiai purvo ir prikaišiojai etikečių. Apie savimeilę ir ego didumą aš net nepradėsiu kalbėti – puikiai tai matosi iš tavo(šiaip jau visus vadinu Jūs bet tave taip vadint nesiverčia liežuvis) minčių, ar ten Australijos stepių karalium esat, kad mums visiems turėtų būt įdomu kaip jūs su „Eva“ bendraujat, ar tai viešai demonstruojat dengdamas kažkokius kompleksus. Kritikos jūs netik kad nemokate priimti, jūs nesugebat jos išklausyti, visose diskusijose yra viena teisinga nuomonė – tavo ir bandyt ją paneigt tas pats kas žydas Hitleriui bandytų įrodinėt, kad jis arijas. Rašai padiskutuokime, bet tavo tonas – rašykit durneliai nieko jūs nežinot, čia aš Liudvikas XIV (Karalius Saulė). Su tokiu charakteriu netik kad moterį sunku susirast, bet ir koki draugą su kuo alaus per varžybas pagurkšnot, labai jau atgrasaus žmogaus įvaizdis susidaro. Aš rašau visiškai be pykčio, be kažkokios pagiežos, tiesiog sudėjau viską,kas ir taip akivaizdžiai visiems matosi, nenoriu nei įgelti, nei pašiepti, jokių slaptų paskatų, nesakau daryti išvadų, analizuoti ar teisintis, tiesiog ramiai be pykčio perskaitėt ačiū.
Drauge be pinigėlių megzti irgi dergti – puoli kitus, kad iš savo potyrių kalbėtų, bet nesupykt tavo paties teorijose irgi tos asmeninės patirties nėra ir kur tik giliau pradedama kapstyti, tuoj meti paskaityk „Laukinis širdyje „ dar kokia knygą, arba tiesiog pasislepi už Švento rašto citatų, tai kur ta tavo patirtis, kurios taip iš kitų reikalauji.
Be pykčio. Sėkmės.
Visada sakiau, kad Deepsorrow protingas ir kilnus sio forumo dalyvis. Bet del ko toks liudnas nickas?