Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/05 22:32:48 22:32:48

svetlana:
Visada sakiau, kad Deepsorrow protingas ir kilnus sio forumo dalyvis. Bet del ko toks liudnas nickas?

Dėkui svetlana, jūs kaip visad maloni. Nick'as liūdnas tačiau visiškai neatitinka mano būdo, todėl tai buvo viena iš priežasčių, bet pagrinde matyt Ohno Satoshi - Deep Sorrow kūrinys ([url:19f0xbab]http://www.youtube.com/watch?v=FWBJDMaqbtc&feature=related[/url:19f0xbab])

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/06 05:45:31 05:45:31

„Visą savo gyvenimą praleidau kokone. Jis buvo nelabai patogus ir tamsokas, ypač rytais, skutantis. Tačiau labiausiai man trūko ryšio su išoriniu pasauliu. Jei niekas iš išorės kokono neatvertų, būčiau pasmerktas visą gyvenimą praleisti, o gal net ir mirti jame. Taip ir atsitiko. Praėjo daug laiko, ir mane atsitiktinai surado susitraukusį ir be nuovokos. „Kokia gėda! – kalbėjo. – Jei būtume anksčiau jį radę, gal dar būtume išgelbėję. Ar kartais nėra ir daugiau tokių, uždarytų kaip jis“.
Jie ėmė ieškoti kokonų ir laužyti juos. Nepadėjo, nebuvo prasmės to daryti. Grynas laiko gaišimas. Kai žmogus apsisprendžia gyventi kokone, tas kokonas yra vienas iš tūkstančių. Ir, aišku, aš jiems negalėjau pasakyti, kad mano svainis gyvena užsidaręs riešuto kiaute.“
"Ikalintasis"

Turetu buti pazistama kai, zmogui uzduodi klausima jis skiedzia vejus, o i klausima taip ir nesugeba atsakyti, ar mandagiai nutyli?
Kai kurie kiti uzduoda durnus klausimus i kuriuos jie vieni tezino atsakymus, o jus kaltina nieko nesuprantant?
Turetu buti pazistama kai zmogui uzduodi klausima, o jis puola su kaltinimais nesusijusiais tuo klausimu?!

Senai visiems aisku, kad visos problemos prasideda nuo nesusikalbejimu. Skaleje iki minus desimt, ivertink pokalbio gyli, tas kuris yra ir to kokio noretum.

C

1075 įrašai

2011/07/06 06:39:03 06:39:03

Alias: o ir tikro gyvenimo reikėtų irgi paieškoti Kiekvienas laisvas esam pasisakyti, pykti, prieštarauti, bet vienos tiesos nėra (ji slypi kažkur anapus, kaip ir mokė mus X-failai ;D

Negalejau eiti ir praeiti, atleiskite man.
Manau esat neteisi. Viena Tiesa tera. Ne kazkur anapus, o cia ir dabar.
Savo gyvenimo kelio reiktu paieskoti Tiesos kelyje, kuris link Dangaus Karalystes.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 07:23:50 07:23:50

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Alias: o ir tikro gyvenimo reikėtų irgi paieškoti Kiekvienas laisvas esam pasisakyti, pykti, prieštarauti, bet vienos tiesos nėra (ji slypi kažkur anapus, kaip ir mokė mus X-failai ;D

Savo gyvenimo kelio reiktu paieskoti Tiesos kelyje, kuris link Dangaus Karalystes.

Tai ir cia indoktrinuoti visus pradesi? Ar is baznycios jau ismete nes nepritrauket pakankamai siais metais ?
Kaip kvapa sugadines i gala paskaitos, neistverei visgi... Fui

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 07:27:51 07:27:51

Svečias:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:

Tai ir cia indoktrinuoti visus pradesi? Ar is baznycios jau ismete nes nepritrauket pakankamai siais metais ?
Kaip kvapa sugadines i gala paskaitos, neistverei visgi... Fui

gal cia krisnaistus verbuoja draugelis. zinau ten moka babkes uz pritraukima prie baznycios

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 09:24:32 09:24:32

kokie juokingi.kiek uz jus du pridetu ar atimtu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 10:13:46 10:13:46

Svečias: Kaip kvapa sugadines i gala paskaitos, neistverei visgi... Fui

Karta teko skatyti dvieju protingu zmoniu susirasinejima. Trumpai.
Mokslas dnr tyrimais nepatvirtino, kad zmogus evoliucijoje kilo is bezdziones. Truksta labai daug grandziu.
Bet atrado, kad kiaules vidaus organai labiausiai tinka zmogui.
Uzduotas naujas klausimas mokslui.
Ar kiaules evoliucijoje i zmogui panasu. Ar zmogus i panasu i kiaule.

Dar turi klausimu kodel ten pas jus taip smirdi?

C

1075 įrašai

2011/07/06 10:15:01 10:15:01

mano

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/06 10:37:21 10:37:21

nu ka, matau pribarstet visko ir apie visus, kur cia ir isiterpsi neapsiles...

okay, apsilimui - ar teko klausyti Tomo Girdzijausko paskaitu kam nors ? As tik siandiena kelis irasus gavau ir... deja mielos moterys, liudni popieriai tom save susendinusiom vyru akyse bobom, oi liudni... Respect totalus paklausius labai idomiu pasisakymu apie vyru su moterim santykius labai ivairiais gyvenimiskais aspektais.

Na bet ka cia dabar reklama kazkam darysiu )) grizkim prie linksmu pasispyglinimu:

kalbant apie grybus - ar zinot koki gryba reikia du kartus virti ir tik tada jis saugus valgyti, o suvalgius kaip zemaitijoje sako vistiek 'nein suvirskiet' ? Kvapas nuostabus, skonis irgi, bet privalgyk per daug ir negera pasidarys ?
Na pasufleruosiu jei neitariat dar: ju pilna kiekvienam forumu miske, pridyge ir ten ir sen, rink nerinkes - kaip tuscias kibiriuks taip tuscias. Eini, ieskai kitu - o sitas vis islenda, ir lankstaisi, ciupinejies, laika gaisti... kad taip kokia umede ar rudmese, nu nera!
Tuo paciu, paspirsiu as kukubezdali draugeli, ignoruosiu kita jo broli - bobausi, atsargiai apeisiu lady musmere grazuole, netycia uzkabinsiu kepures visoms kitoms nezinomais vardais bet... nusispjoves ismesiu viska ka radau ir eisiu... zemuogiauti!

O jus jau rinkites kas kam patinka ir atitinka ))

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 10:43:06 10:43:06

JackEU: ir eisiu... zemuogiauti!

[url:11et4ep5]http://maps.google.lt/maps?hl=lt&tab=wl[/url:11et4ep5]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume