Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/05 18:14:40 18:14:40

VytautasR: Ar tik nebusi pasikelusi savimyla nekencianti kitu tokiu kaip tu?

Ne nebus. Ji kaip feniksas pakilusi is pelenu.

C

1075 įrašai

2011/07/05 18:21:06 18:21:06

Didelis ACIU Voveruskai uz postus temoje depresija.

buves VytautasR

B

5 įrašai

2011/07/05 18:34:43 18:34:43

Na va issitryniau anketa anet palengvejo, vel jauciuosi kaip normaluz zmogus.

taip, as svecias

T

3 įrašai

2011/07/05 18:36:25 18:36:25

voveruskai:

"Jei kažkam savigarbos neužgavo, matyt, jos ir nėra..."

tas kažkas spėju, kad ir aš )
tad ir atsakysiu: neužgavo nes žeidžia tik nemaloni tiesa kai epitetai visiškai nelimpa, tai ir reakcijos nebūna

"Beje, gerumo turiu daug"

esmė ne ko turite, o kas ima viršų

"...jums telieka tik prisiregistruoti ir parašyti tam ponui laiškelį, jei jis jums toks mielas.."

jei norėsiu, būtinai tai padarysiu.. kol kas žinau tik viena, kad diskusijos su jumis man neįdomi, tuo ir baikim.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/05 18:47:26 18:47:26

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Perskaiciau ir supratau, kad nieko nesupratau.
PS aciu Jack EU tavo geles nuostabios.

Gal tai reiskia, kad Eva buvo apsilankiusi Jacko EU gelyne?

sena boba

S

19 įrašai

2011/07/05 18:56:36 18:56:36

Nepaspringau, JackEU, viską perskaiciau, savo mūzą vakar vadinai Eva- šiandien gali vadinti Pieva, rytoj gali kreiptis vėl kitu vardu ir niekam nuo to neblogiau, BET, nepamenu koks filosofas buvo parašęs -" tiesos išmokau iš melagio, darbštumo iš tinginio"
-tai tu išmokei kulturingumo

Su pagarba dėkoju Jums

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/05 19:01:21 19:01:21

Pasirodo, ne vieną užkabinau. Taigi, šis postas, niekam konkrečiai, tik noriu šiek tiek išplėsti savo nuomonę. Jei kam diskusija su manim neįdomi, tai niekas netrukdo ir baigti, bat kada baigti man, nuspręsiu aš.
Mane asmeniškai epitetai užgauna ne tik tada, kai jie skirti ir tinka asmeniškai man. Man nepatinka kai jie paniekinančiai svaidomi žmonių grupei. Ir nebūtinai tik tada, kai ir aš esu toje grupėje. Visada nemalonu skaityti kad visi vyrai vadinami kiaulėmis, slunkiais ir t.t., nors tai grupei ir nepriklausau. Jei kažkas mano, kad turiu teisę išsakyti savo nuomonę tik tada, kai mane kas nors asmeniškai užgauna, klysta.
Turiu vieną savybę - visada jaučiu, kai žmonės nori pasišaipyti ir pasityčioti iš kitų. Dažnai į tai sureaguoju. Manau, kad tai mano teisė.
Jei kažkas mano postuose įžvelgė pyktį, tai vėlgi klysta. Taip mėgstu "atmušinėti kamuoliukus" , bet tame pykčio nėra, tiesiog atsakas į tai, kas pasakyta ir tiek.Tarp kitko, kaip jūs įsivaizduojate diskusiją, kurioje vienas pasisako, o kiti jam ditirambus gieda? Būtų labai įdomu?

Ačiū draugui be pinigėlių, kad prisiminėte mano visai kitokius pasisakymus.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/05 19:03:54 19:03:54

JackEU: svetlana dar sushmezavo kazkur, bet isizeide ir dingo jau, sena boba irgi paspringo ant paskutinio...

Ak jus dzentelmenas toks anoks, kaip dristate ledi vadinti sena paspringusia boba?? Gal as dingusi buvau meiles reikalais

taip, as svecias

T

3 įrašai

2011/07/05 19:07:11 19:07:11

klysta ..klysta .. ir klysta..
visi klysta, tik ne tamsta

...diagnozė aiški

C

1075 įrašai

2011/07/05 19:08:38 19:08:38

svetlana:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Perskaiciau ir supratau, kad nieko nesupratau.
PS aciu Jack EU tavo geles nuostabios.

Gal tai reiskia, kad Eva buvo apsilankiusi Jacko EU gelyne?

Oi Svetlana, del manes nors ir medelyne, renkasi Eva (jei ji aplamai ne internete pagimdyta).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume