Parašysiu dar paskutinį kartą, nes tikrai sunervinot šiuo pasakymu:
JackEU: draugeliui - kaip cia kazkas taikliai paminejo, nusibodai! Ar tu tikrai manai, kad as tau ar kam nors kitam cia viesai savo istorija privalau pasakoti ??? Ar ne per gerai apie save manot mielieji ? Priprate cia po visus forumus drabstytis, ne pazinciu saitas, bet patarimu kaip isizeisti ir sureaguoti taip kad liktum vienas, aciu - man tokiu, o manau ir daugeliui kitu cia skaitinejanciu, is jusu patarimu maziausiai reikia, o be to, na ka jus zinot ? Is kitu, tokiu paciu kaip jus, is spaudos apie holiwuda ar is asmenines patirties kurios kazkaip irgi neiziuriu niekaip daugiau nei kad 'cia jau 2 metai, nesiseka, nemyli, neatsako, paliko'. Tai gal paskaite bent pamastysit ir is kito boksto paziuresit taip pat ir i save!
Rašot lyg ir draugui be pinigėlių, bet taikote visiems forumo lankytojams. Kas čia? Atėjau, akimirksniu nusprendžiau, kas ko vertas ir apdrabsčiau purvais?
Nereikia patarimų, neprisitaikykit jų sau. Bet atlėkti čia su išankstiniais įžeidimais moterims, o po to jau ir visiems, mažų mažiausia vaikiška ir nekultūringa. (Stipresnius žodžius pasilaikysiu sau).
Čia yra viskokių žmonių. Mielų, protingų, nusivylusių, naivių, piktų ir apgautų. Mylėjusių, mylinčių, ieškančių. Taip, dauguma jų šiuo metu vieniši, bet tai nereiškia, kad jie kažkuom blogesni už tuos, kurie nesugebėdami vienos dienos, išbūti vieni šokinėja iš glėbio į glėbį ir iš lovos į lovą taip barstydami save.Taip, čia kartais pasidrabstoma purvais, bet mano pastebėjimu tai dažniau daro svečiai, arba tokie kaip jūs, trumpam užklydę prašalaičiai. Taip, kartais būna kvailokų temų, kuriose net nėra ko skaityti ir ką pasakyti, bet kiekvieno valia atsirinkti, kas patinka, arba čia nesilankyti, jei viskas nervina.
Bet jums, atrodo, normalus būdas nebūti ten, kur nepatinka, netinka. Jums labai miela pamokyti tuos, kurių visai nepažįstat ir nenorit pažinti, užklijuoti smirdančią etiketę kur pakliuvo.
Atrodo, jaučiat malonumą nuo to.
Ir dar - Vytautui R. -aš jums taip pat neatrašyčiau. Užteko jūsų kelių postų paskaitymo, kad galėčiau atrašyti tik tiek - bendros kalbos rasti nepavyks, tai geriau neatrašyčiau nieko. Neįsižeiskit, bet pavadindamas visus psichologine problema, pagalvokite, ar jų neturite pats...