Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → as tuoj igausiu kompleksa

as tuoj igausiu kompleksa

vytas0527

V

153 įrašai

2011/08/22 09:24:59 09:24:59

Aš tai įgavau kompleksa, per savaite peržiūrėjo 48 žmonės mano anketa, ir vos trys laiškai. Ir tai pasakė kad puiki anketa ir sėkmės ieškojime...Nėra gyvenimo

dalidada

D

12 įrašai

2011/08/22 13:45:37 13:45:37

nenusiminkit,mano is vis per savaite,tik 2 perziuros ir nei vieno laisko .Mano manymu truksta tos drasos,ypac vyrams,o apskritai,kai pasiziurai y kai kuriu moteru nuotraukas,tai su balinem sukniom ir sukuosenom,kad tik sustriau pasirodyt,vyrai-uzmeskit aki ir y tais anketas,kur be foto,patikekit,ten tikrai ne ka prastesnes

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/22 15:45:04 15:45:04

oi, kam ten kreipiate dėmesį į tuos skaičiukus? jie kasdien kitokie. Vakar buvo 62, šiandien jau 57. Nyksta liaudis Jeigu jums patinka, kaip kažkas diskusijose dalyvauja, tai ir rašykite jam. Ko ten laukt?

O kad čia pasyvu, tai tiesa. Bet užtai nepurvina. Kas iš to, jeigu kitoje svetainėje užpuola iš karto minia? Jie iš karto siūlo konkretų bendravimą artimą Taigi...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 17:04:59 17:04:59

dalidada: nenusiminkit,mano is vis per savaite,tik 2 perziuros ir nei vieno laisko .Mano manymu truksta tos drasos,ypac vyrams,o apskritai,kai pasiziurai y kai kuriu moteru nuotraukas,tai su balinem sukniom ir sukuosenom,kad tik sustriau pasirodyt,vyrai-uzmeskit aki ir y tais anketas,kur be foto,patikekit,ten tikrai ne ka prastesnes

niekada neziuriu be nuotraukos. Tau sunku nuotraukas isidet,tai ko as turiu vargintis ir dar kazka ten skaityt,kai net nesimato, su kuo bendrauji.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 18:52:32 18:52:32

Svečias:
dalidada: nenusiminkit,mano is vis per savaite,tik 2 perziuros ir nei vieno laisko .Mano manymu truksta tos drasos,ypac vyrams,o apskritai,kai pasiziurai y kai kuriu moteru nuotraukas,tai su balinem sukniom ir sukuosenom,kad tik sustriau pasirodyt,vyrai-uzmeskit aki ir y tais anketas,kur be foto,patikekit,ten tikrai ne ka prastesnes

niekada neziuriu be nuotraukos. Tau sunku nuotraukas isidet,tai ko as turiu vargintis ir dar kazka ten skaityt,kai net nesimato, su kuo bendrauji.

O paskaityt vertetu! Uzknisa, kai rasineja visokie netinkami balvonai

Rasau- noriu auksto, tai ne- raso spingalietai. Rasau- noriu protingo, raso debilai nesurezgantis sakinio. Rasau- jaunimas nelyskit, tai ne- visvien mazvaikiai rasineja. Kas is to veido, jei galvoj smegenu nera?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:05:34 19:05:34

Svečias:
Svečias:

Rasau- noriu auksto, tai ne- raso spingalietai. Rasau- noriu protingo, raso debilai nesurezgantis sakinio. Rasau- jaunimas nelyskit, tai ne- visvien mazvaikiai rasineja. Kas is to veido, jei galvoj smegenu nera?

o nuotrauka yra ar vien tik ta nyki rasliava? o gal nesi verta geresnio, jei tik tokie raso. Kiekvienam pagal nuopelnus

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:18:02 19:18:02

Svečias:
Svečias:
Svečias: [niekada neziuriu be nuotraukos. Tau sunku nuotraukas isidet,tai ko as turiu vargintis ir dar kazka ten skaityt,kai net nesimato, su kuo bendrauji.

o nuotrauka yra ar vien tik ta nyki rasliava? o gal nesi verta geresnio, jei tik tokie raso. Kiekvienam pagal nuopelnus

Zinoma yra ir labai grazi, todel ir rskuba rasyt visi is eiles apsiseileje

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:21:21 19:21:21

grazios cia nesedi tik visokios niekam tinkamos

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:23:28 19:23:28

Svečias: grazios cia nesedi tik visokios niekam tinkamos

Kus sedi grazios ir kodel taves ten nera? Neprieme? Paliko smaukyti prie kompo? Uzuojauta.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/22 19:24:13 19:24:13

Svečias:

o galbūt žmonės nenori, kad juos pasirinktų pagal išvaizdą? galbūt yra manančių, kad santykiai neprilygsta greito maisto užeigėlei? juk visokių turbūt žmonių yra

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume