o galbūt žmonės nenori, kad juos pasirinktų pagal išvaizdą? galbūt yra manančių, kad santykiai neprilygsta greito maisto užeigėlei? juk visokių turbūt žmonių yra
Būtent. Turiu draugę, kuri skeptiškai žiūri į mano buvimą pažintyse, sako, kad nenori bandyti to daryti pati. Jos motyvas:"ką aš darysiu su vyru, kuriam paprasčiausiai patiks mano išvaizda ir viskas". (beje, ji pagal savo metus labai simpatiška moteris).
Aš asmeniškai gaudavau daugiau laiškų tada, kai anketoje nebuvo nuotraukos. Kai nuotraukos būdavo, kažkaip niekas nerašydavo. Nesu niekuo ypatinga, bet tikrai ne pabaisa. O kai su kai kuriais susirašinėdavom, nusiųsdavau nuotraukas, o po to susitikdavim, visi būdavo maloniai nustebę. Susilaukdavau daugybės komplimentų, kad gyva aš visai kitokia. Patikdavo daugybė dalykų - gyva mimika, šiltas bendravimas, išraiškingos akys. O nuotraukose, matyt, šitie dalykai,kažkaip neatsispindi.
Beje, mano sutikti vyrai taip pat dažniausiai visai neatitikdavo to, ką matydavau nuotraukose. Vieni nustebindavo maloniai, kiti -ne. Gyvas vaizdas dažnai sudaro visai kitokį įspūdį.
Manau, kad vyrai labai daug praranda tik reaguodami į nuotraukas.(Netgi tie, kurie sureikšmina išvaizdą).
Moters išorė turi derėti su vidumi. Jei to nėra, nuo gražuolės, pamatytos nuotraukoje, gali norėtis bėgti kuo toliau...