Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → as tuoj igausiu kompleksa

as tuoj igausiu kompleksa

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:51:40 19:51:40

jaucianti:
o galbūt žmonės nenori, kad juos pasirinktų pagal išvaizdą? galbūt yra manančių, kad santykiai neprilygsta greito maisto užeigėlei? juk visokių turbūt žmonių yra

Būtent. Turiu draugę, kuri skeptiškai žiūri į mano buvimą pažintyse, sako, kad nenori bandyti to daryti pati. Jos motyvas:"ką aš darysiu su vyru, kuriam paprasčiausiai patiks mano išvaizda ir viskas". (beje, ji pagal savo metus labai simpatiška moteris).
Aš asmeniškai gaudavau daugiau laiškų tada, kai anketoje nebuvo nuotraukos. Kai nuotraukos būdavo, kažkaip niekas nerašydavo. Nesu niekuo ypatinga, bet tikrai ne pabaisa. O kai su kai kuriais susirašinėdavom, nusiųsdavau nuotraukas, o po to susitikdavim, visi būdavo maloniai nustebę. Susilaukdavau daugybės komplimentų, kad gyva aš visai kitokia. Patikdavo daugybė dalykų - gyva mimika, šiltas bendravimas, išraiškingos akys. O nuotraukose, matyt, šitie dalykai,kažkaip neatsispindi.
Beje, mano sutikti vyrai taip pat dažniausiai visai neatitikdavo to, ką matydavau nuotraukose. Vieni nustebindavo maloniai, kiti -ne. Gyvas vaizdas dažnai sudaro visai kitokį įspūdį.
Manau, kad vyrai labai daug praranda tik reaguodami į nuotraukas.(Netgi tie, kurie sureikšmina išvaizdą).
Moters išorė turi derėti su vidumi. Jei to nėra, nuo gražuolės, pamatytos nuotraukoje, gali norėtis bėgti kuo toliau...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:07:37 20:07:37

Svečias:
jaucianti:
Turiu draugę, kuri skeptiškai žiūri į mano buvimą pažintyse, sako, kad nenori bandyti to daryti pati. Jos motyvas:"ką aš darysiu su vyru, kuriam paprasčiausiai patiks mano išvaizda ir viskas"
Moters išorė turi derėti su vidumi.

o kodel reikia taip suprimityvinti, kad patiks tik isore? Turi patikti ir isore ir vidus. Todel kai patinka isore,bandoma susipazinti ir ziurima,ar vidus toks pat grazus. Jei vidus patraukia,tada draugaujama. Jei vidaus nebus, nereiks ir tos isores.Bet isore lengviau pamatyti. Nes jei ir labai patiks vidus, jei nebus isores,jokios naudos.Bus tik sugaistas laikas susirasinejimui.Jau turejau tokiu pasimatymu,kai po ilgesnio susirasinejimo, kai moteris atrodydavo lyg ir gera ir protinga, susitikus ji budavo stambi arba siaip ne mano skonio. Teko atsisveikinti,o moteris liko nusivylusi manim ir visa vyru gimine.Sake, kad ja jau 3 karta taip palieka.Todel dabar net neziuriu anketu be nuotrauku.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:10:12 20:10:12

vyras dievins ir myles moteri, kurios patiks isore ir jei ji bus gera ir issilavinusi.Isore moters turtas,tik pacios moterys to nesupranta.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/22 20:24:53 20:24:53

supratau: reikia plakato su savo foto, nes kitaip kaip supras, kad ir graži, ir protinga? Nepatikės juk

Svečiui: sugaištas laikas, sakote... Kur taip skubate? internetinių pažinčių specifika tuo ir ypatinga, kad prieš realų pokalbį turi galimybę nors šiek tiek pajusti, kas tai per žmogus. Tada jau ir išvaizdos galima griebtis o susipažinti tik užmetus žvulgnį į išorę galima ir..prekybos centre, perkant pieną

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:27:43 20:27:43

Svečias: vyras dievins ir myles moteri, kurios patiks isore ir jei ji bus gera ir issilavinusi.Isore moters turtas,tik pacios moterys to nesupranta.

Atsiprasau, bet kas man is to, jei mane dievina ir myli man nepatinkantis zmogus? Tarkim tas dievintojas mazesnio issilavinimo, maziau kulturingas ir toks man visai nereikalingas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:35:36 20:35:36

Svečias:
Svečias: vyras dievins ir myles moteri, kurios patiks isore ir jei ji bus gera ir issilavinusi.Isore moters turtas,tik pacios moterys to nesupranta.

Atsiprasau, bet kas man is to, jei mane dievina ir myli man nepatinkantis zmogus? Tarkim tas dievintojas mazesnio issilavinimo, maziau kulturingas ir toks man visai nereikalingas.

jei moteris ideda nuotrauka, ji gali rinktis ir daugelio jai parasiusiu, o jei neideda, tai net rinktis nera is ko. Kas is to,kad cia tu rasai, kokia esi tipo grazi ir kulturinga, jei sedi internete atliekama kaip sliure be poros.Geros ir patrauklios moterys dziaugiasi vyro meile ir demesiu,o tokios pasikelusios tik mazimos blynais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:45:06 20:45:06

Atsiprasau, jaunuoli, bet as tik vakar issiskyriau

O jei skaiciuosim visas susituokusias, bet einancias "i kaire"... na na ...kiek cia tu be poros? O jei tas, kurioms poros (atseit ilgalaikiu santykiu) nereikia?
Taip, kad netempk visko ant vieno kurpaliaus. Maza kas ko ir del ko cia sedi.
Pats, beja, irgi sedi

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:46:47 20:46:47

Svečias:
jei moteris ideda nuotrauka, ji gali rinktis ir daugelio jai parasiusiu, o jei neideda, tai net rinktis nera is ko. Kas is to,kad cia tu rasai, kokia esi tipo grazi ir kulturinga, jei sedi internete atliekama kaip sliure be poros.Geros ir patrauklios moterys dziaugiasi vyro meile ir demesiu,o tokios pasikelusios tik mazimos blynais.

Jei vieniša, tai atliekama šliurė Ar ponuli, nepagalvojote, kad jai daug geriau, negu moteriškei, kuri bijodama nors kiek pabūti viena, gyvena su trečiu, ją lupijančiu alkoholiku?
Stereotipinis urvinis mąstymas.
O vyrai, kurie renkasi kvailą vištą arba įnoringą pasikėlusią princesę su gražia išvaizda vietoj geros, šiltos protingos moters, su kai kuriais išvaizdos trūkumais, tik įrodo, jog vyrai moka galvoti tik apatine galvute.

Seni žmonės turėjo posakį: "iš kaktos sviesto netepsi", bet, deja, daugumai vartotojiškų vyrų to nesugeba suprasti.
Taip mąstantys normalioms moterims nereikalingi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:52:53 20:52:53

vyrai renkasi nekompleksuotas siltas geras protingas ir kartu simpatiskas moteris, o ne tas pavyduoles, kurios bent kiek uz save dailesne apsaukia kvaila vista ar inoringa pasikelusia princese. Tos su nuotraukomis lygiai tokio paties gerumo ir proto, tik dar ir dailios.O jusu tipo pasislepimas rodo tik didelius kompleksus ir pasikelima.Ai, slepkites po savo lapais ir laukite,kol jus ten kas atkapstys. Pilna geru moteru,kuriu akys matosi ir protas veide atsispindi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:58:13 20:58:13

As tai megstu vyrus be nuotrauku. O jei pakalbinus, paaiskeja jok ir protingas... tuomet gali tiketis, kad tai turtingas ir zinomas zmogus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume