tokiu ale rimtu man kasdien primeta po 10 ir kaip zinot kuri geriausia jei ju visu anketos vienodos? rasyt visoms is eiles tiek nei laiko nei noro neturiu. jei zmogus niekuo neissikiria o bendra pilka mase tai tegul ir buna toj masej

ieva
2011/06/24 06:25:38 06:25:38
tokiu ale rimtu man kasdien primeta po 10 ir kaip zinot kuri geriausia jei ju visu anketos vienodos? rasyt visoms is eiles tiek nei laiko nei noro neturiu. jei zmogus niekuo neissikiria o bendra pilka mase tai tegul ir buna toj masej
voveruska
2011/06/25 20:13:29 20:13:29
Pirmiausia, mielas svečias, išmok skaityti. Kai tai išmoksi, tada pamatysi, kad ne visos rašo apie žiogelius, kaip rašei kitoj temoj.
O jei net tingi laišką kažkam parašyti , nes neturi tam laiko, tai ko čia iš viso būni? Sėdėk ramiai ir lauk, kol tave kokia gražuolė pakabins. Tiesa, nesistebėk, kad jai reikės tik užmokesčio už naktį. Beje, nemažo
O ponui JackEU - tikriausiai pats esate tobulybė? Misteris gražuolis, milijonierius ir džentelmenas? Iš pasisakymų kažkaip visai nepanašu...
nazz
2011/06/25 21:16:41 21:16:41
Šitam forume pilna temų su panašiais klausimais. "Kodėl man neparašo, kodėl man neatsako."
O jūs rašykit vidutiniškos išvaizdos vyrams/moterims : )
Akivaizdu, kad šitoj svetainėj žmogeliai atsargesni.
Čia mažiau, nei kitose svetainėse doggy pozomis išsirietusių ir mėsą demonstruojančių "katyčių", kurios iš tiesų yra tik "attention whore" ir jų tikslas - patenkint savo dėmesio troškimą. Ką jos sėkmingai ir padaro, gaudamos kelis tūkstančius "labas, gražiai atrodai".
Tikriausiai mažiau ir bicepsus įtempusių pusnuogių kazanovų, padėjusių raumeningą šikną ant savo '85 bmw variklio dangčio ;D
man atrodo, čia, Darnioj Poroj, didžiausias procentas žmonių su rimtais ketinimais. Ir bendras puslapio IQ tikriausiai didesnis nei bet kurio kito pažinčių puslapio. Bet ir laiškų skaičius mažiausias, nes žmonių ketinimai rimtesni, reikalavimai didesni, požiūris ne toks atlaidus. Kiti puslapiai virtę bendravimo portalais, čia gi labiau panašu į vietą, kur ieškoma gyvenimo partnerio.
Bet norėčiau patarti visoms personoms, kurios kažkodėl kaltina vyrus, kad joms nerašo ir neatrašo, tiesiog pasižiūrėti į veidrodį, blaiviai įvertinti situaciją ir galbūt pradėti rašyti paprastesnės išvaizdos vyrukams : )
Arba nusifotografuoti pusnuogei, išmest sexy pozą ir tada per ateinančią savaitę tikriausiai gausit 50 laiškų, jei jūsų tikslas - savivertės pakėlimas : )
JackEU
2011/06/26 08:33:23 08:33:23
voveraite miela, ar jus neprileidziat tokios prielaidos, kad yra dar solidziu ir uzimtu vyru, kurie turi noro butent pasinaudoti tokiu portalu pagalba kad susirasti ne ta vienai ar keliom naktim fiziologiniems poreikiams patenkinti, ar eiti per barus susipazinti su pusiau girtom mergelem kurios kita ryta issigastum arba nepaleistu jei tik koki gilesni vienapusiska rysi mano kad uzmezgus butu, ar gal kolegu zmonas kabinti is sportinio intereso jei jos koki susidomejima rodo ?
Nu ka jus, viska zinom ir visko matem, tiesiog kolegai panasu kad pasiseke rasti tai ka ieskojo per panasu saita, panasu kad yra pritarianciu kad viskas bus okay, nu ka, smalsu - o gal ir mane suvilios kokia svelnute ir protinga, sena hriena
tai linkiu tiek jums tiek ir temos autorei sekmes!
voveruska
2011/06/26 15:09:45 15:09:45
Būtent, yra daug solidžių ir UŽIMTŲ VYRŲ, kurie čia kažko (tiksliau, ne kažko, o meilužės) ieško. Nors, gal ir Nazz teisus, sakydamas, kad yra čia ir su rimtais ketinimais, bet jų nesimato per tuos nuotykių ieškotojus, be to jie lygiai taip pat mano, kad čia daug barakudų, todėl labai atsargūs... Taip ir vaikšto tie vyrai ir moterys su rimtais ketinimais kaip nameliai su nykštukais, nesusitikdami.
VytasR
2011/06/26 16:06:46 16:06:46
Dar pratesiu poteme apie suderinamuma. Kisa man po 61% zmones max sistema, o as nueinu kur dabar prisijunge paspaudziu ant atsitiktinio ir ka bac 65%
Tai wtf?
Isvis visos merginos yra nuo 55% iki 65% man. Labai diplomatiska sistema. Klaidom apkaltint bevltiska.
JackEU
2011/06/27 05:22:31 05:22:31
voveruska <> barakuda, turit blaivu poziuri, save vertinat realiai, maloniai bendraujate ir atrodot palankiai nusiteike net ir mano atzvilgiu Bet, kadangi bobute kaime sake kad 'vaikeli, tik tu venk tu balbonu, senu bernu ir ypac tu, vedusiu velniu!' tai mociutes ir klausote. Patirtis gi kokia ar buvo ? Ne, mociutes nebent, kurios pasekme gal ir tai kad jus dabar cia tokia protinga, maloni ir norinti bendrauti atsiradote.
Nesokim per upeli jei lieptelis salia ? O jei liepteliu neidomu arba jis papuves ?
bekompleksų
2011/06/27 09:01:55 09:01:55
o kai dar ir už papo, Vytautai, paspausi, tai gal bac ir visas 100% atitiks. Kviesk į pasimatymus greičiau moteriškes nespaudinėjęs ten
VytasR
2011/06/28 16:20:38 16:20:38
Bandziau, bet gal 3 pabego nuo manes vien nuo to klausimo apie telefono numeri.
Beviltiska situacija su situ pusl.
patkute1317892394_db
2011/08/02 07:58:48 07:58:48
Nu dėl to suderinamumo tai yra buvęs man rekordas kažkada 81%. Bet tas žmogus nebe prisijungė prie to saito, štai ir pabėgo ta laimė mano