Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → as tuoj igausiu kompleksa

as tuoj igausiu kompleksa

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/18 11:28:02 11:28:02

Kirkė: 1. Viskas normalu, sitoje svetaineje toks ir yra santykis tarp perziurejusiu ir parasiusiu.
2. Zmones, turintys tiksla gyvam bendravimui, nelabai rasys negyvenanciam Lietuvoje, nes pakanka ir cia gyvenanciu.
3. As asmeniskai nerasyciau ,,siekianciam tobulybes'', nes tokiu nemegstu. Megstu normalius zemiskus zmones.
4. O tu pati - kiek perziurejai ir kuriai daliai is tu perziuretu parasei???

Aš nesiekiu tobulybės, mėgsta alų, mergas ir gerai pašėlti, parašysi man?

user1341945091

U

4 įrašai

2011/05/18 20:49:39 20:49:39

As taip pat pastebejau, kad vyrai labai pasyviai atraso i laiskus arba dauguma neatraso sitame tinklapyje. Tai kaip istikruju yra, ar vyrams nepatinka kai pirmos kalbina merginos? Gal mes cia ne pagal taisykles zaidziam? Ar vyrai anketu is vis neskaito, o tik iesko provokuojanciu nuotrauku?

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/05/30 08:10:32 08:10:32

Buvo toks laikotarpis, kai nutariau pabandyti laimę iš savo pusės. Na, ką... parašiau kažkur apie dešimt laiškų ir ką jūs manot, TIK vienas ir TIK dabar man atrašė (ir tai nerodo didelio noro bendrauti), tikrai imu galvot, kad kažkas negerai, ar tai su mano išvaizda, ar tai su mano pasaulėjauta... Bet kantriai lauksiu laiškų toliau (pačiai vėl nedrąsu rašyti )...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/30 21:01:57 21:01:57

VanillaSky: Buvo toks laikotarpis, kai nutariau pabandyti laimę iš savo pusės. Na, ką... parašiau kažkur apie dešimt laiškų ir ką jūs manot, TIK vienas ir TIK dabar man atrašė (ir tai nerodo didelio noro bendrauti), tikrai imu galvot, kad kažkas negerai, ar tai su mano išvaizda, ar tai su mano pasaulėjauta... Bet kantriai lauksiu laiškų toliau (pačiai vėl nedrąsu rašyti )...

Rasykite pirma, ir tegu tai buna jums smagus be itampos ir be rezultatu laukimo - zaidimas. Stai taip paprastai. Veikia .

majami

M

2 įrašai

2011/06/05 08:22:15 08:22:15

keista kad nulis demesio,tiek zmoniu uzsiregistrave,o nieks nebendrauja,nesuprantu ko cia uzsiregistravo tada

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/05 11:12:04 11:12:04

cia rimti vyrai iesko rimtu moteru, bet gaila, kad cia tokiu beveik nera

voveruska

V

72 įrašai

2011/06/05 12:03:50 12:03:50

O kaip galima sužinoti, ar yra rimtų moterų, jei jų nešnekini Jei šnekinamos tik pačios seksualiausios, jauniausios ir ypatingai atrodančios, nenuostabu, kad dauguma jų turi išskirtinių norų ir reikalavimų. Yra normalių moterų, tik gal jos nėra ypatingai atrodančios. Gal vyrams reikėtų apsispręsti, kas jiems svarbiau - ypatinga išvaizda, ar protas ir mielas charakteris, nes viskas kartu būna labai retai.

uzer 13

U

4 įrašai

2011/06/20 21:26:02 21:26:02

voveruska: O kaip galima sužinoti, ar yra rimtų moterų, jei jų nešnekini Jei šnekinamos tik pačios seksualiausios, jauniausios ir ypatingai atrodančios, nenuostabu, kad dauguma jų turi išskirtinių norų ir reikalavimų. Yra normalių moterų, tik gal jos nėra ypatingai atrodančios. Gal vyrams reikėtų apsispręsti, kas jiems svarbiau - ypatinga išvaizda, ar protas ir mielas charakteris, nes viskas kartu būna labai retai.

O kaip atpazinti ta su mielu charakteriu tarp tiek daug moteru? kuriu anketos beveik niekuo nesiskiria. ir kaip pereiti i kita santykiu lygi? as manau cia dauguma susipazinimu uzsibaigia maksimum vienu pasimatymu ir nezinau kodel.

TSEB

T

16 įrašai

2011/06/21 08:58:15 08:58:15

uzer 13:
voveruska: O kaip galima sužinoti, ar yra rimtų moterų, jei jų nešnekini Jei šnekinamos tik pačios seksualiausios, jauniausios ir ypatingai atrodančios, nenuostabu, kad dauguma jų turi išskirtinių norų ir reikalavimų. Yra normalių moterų, tik gal jos nėra ypatingai atrodančios. Gal vyrams reikėtų apsispręsti, kas jiems svarbiau - ypatinga išvaizda, ar protas ir mielas charakteris, nes viskas kartu būna labai retai.

O kaip atpazinti ta su mielu charakteriu tarp tiek daug moteru? kuriu anketos beveik niekuo nesiskiria. ir kaip pereiti i kita santykiu lygi? as manau cia dauguma susipazinimu uzsibaigia maksimum vienu pasimatymu ir nezinau kodel.

Todel, kad po pirmo pasimatymo nieko neivyksta ir susitike zmones veliau svarsto ar patiko tam zmogui ar ne ir nei vienas nesiima realiu veiksmu tam issiaiskinti, bendravimas vyksta taip lyg butu ir nesisitike

JackEU

J

187 įrašai

2011/06/24 06:15:53 06:15:53

nu kas per saitas jei "labai retai", tpfu...

sakytu tada darni-pensininku-pora.lt arba tu kurie i xxx pazintis neileidziami gal ? ka cia pezat, niekas neiesko cia nieko, cia tik piktu bobu lizdas isikures ir tiek

Deimante, as jau is vardo itariu kokia jus nuostabi ir patraukli, kokios koordinates ten jusu, susitinkam kur pusiakelej kokioj, a ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume