Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nebera normaliu moteru

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/08 13:22:33 13:22:33

deepsorrow:
edit: Apie nuolankumą sakyčiau tai pozityvi savybė, tačiau turi vieną neišvengiamą trūkumą – anksčiau ar vėliau ji visada bus išnaudojama, todėl kaip elgtis ir kur ta riba tarp nuolankumo ir nusižeminimo individualus reikalas.

Tame ir reikalas, kad ir vyras turi buti toks pats.

Paemiau pirma pasitaikiusi teksta, kas yra kalbos dovana, tekstas neitema, bet minti suprasit:
"Jeigu poros daugiau tarpusavyje kalbėtųsi apie iškylančius seksualinio gyvenimo sunkumus, ko gero nereikėtų net šio interviu?

Poroms kalbėtis apie tai nėra drąsu ir ne visada įmanoma. Tai priklauso nuo partnerio: koks jis, kiek jis leis. Senovėje vyrui su moterimi kalbėti apie seksą buvo blogas tonas, neišsiauklėjimo rodiklis. Dabar mūsų gyvenimas pasikeitęs, vyro ir moters pokalbis apie jų lytinį gyvenimą turi kitą atspalvį. Nuo senų laikų mus skiria dar ir tai, kad vyras siekia ne vien tik sekso, o gerokai daugiau: savo vyriškumo realizaciją jis suvokia kaip gebėjimą suteikti seksualinį džiaugsmą partnerei. Tokių vyrų šiuo metu yra dauguma.
[url:2tarmk01]http://zurnalas.darnipora.lt/intymus-pokalbiai-2-9081.html[/url:2tarmk01]

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/08 13:34:33 13:34:33

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
voveruska: Jei visi laikytųsi to, ką čia pacitavai, manau, tokių temų nebūtų. Bet gyvenimas yra gyvenimas, o žmonės - nuodėmingi.

Voveruska, jei pritari nuodemei atitinkamai ir gauni.
Neverkit tuomet.

Tiesa, o kam tau reik, kad visi?
Saves ziureki.

Nepritariu, bet jei žmonės nebūtų nuodėmingi, jie būtų šventaisiais. Galima pagalvoti, kad jau pats tai niekada nesi jokių nuodėmių padaręs (vėlgi, aš tikrai nepiktai), bet, manau, tokių nebūna.
O aš jau žiūriu savęs, žiūriu, stengiuosi tiek, kiek mano (kaip ir visų) nuodėminga prigimtis leidžia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 13:49:25 13:49:25

Svečias:
Svečias:

Tuos raguotus gale teksto tik vienas zmogus forume deda. Ne as i pievas nusivaiksciojau, o tau tai nepriimtina kas ten parasyta.
Nepriimtina taip ir sakyk.
[url:1c4pc3ht]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2011-06-29-elona-ilgiuviene-kelias-saves-link/65130[/url:1c4pc3ht]

kas toks? smalsu

C

1075 įrašai

2011/07/08 13:58:52 13:58:52

Apie sventuosius galetu buti kita tema. (Ja gali tapti panorejus)

ESU. Gailiuosi,

Neispazindami tikejimo savo nuodememis mes tolstame nuo Jo.
Iseik i gatve. Paziurek zmonems nuo 30 m. i emocijas veiduose.
Prisimink TSRS kas buvo is musu atimta (tikejimas), prisimink ka sugrazino laisve (seksa). Palygink ka tuomet turejo vakaru valstybes (tikejima ir laisve).
Sulygink statistikas pagal skyrybas ir savizudybes europoje krizes laikotarpiu. Pamatysi, kad mus vejasi.
Ir visa tai telpa zavingosios kontekste.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 18:26:27 18:26:27

Svečias:
Svečias:
Svečias: tai taip rutuliuojasi, kad netikinciam zmogui geriau babkes? ar tikrai tuomet ji bus zavinga?

Babkės reikalingos ir tikinčiam ir netikinčiam. Tik labai priklausomas nuo pinigėlių jautiesi tada, kai jų nėra

Tai kuris svarbiau, pinigai ar Dievas?

Kiekvienas pats pasirenka, kas jam svarbiau, deja taip jau yra. Tačiau , manau, jei žmogus yra iš tikro tikintis, jo žodžiuose ir mintyse dar turėtų jaustis ir šiluma

C

1075 įrašai

2011/07/09 06:09:13 06:09:13

Kurie leidziasi i pokalbio gyli? Kurie nuosirdziai sugeba atjausti? kurie nebijo pasakyti minciu del kuriu galetu buti isjuokti? kurie purtosi valdzios? Su kuriais po pokalbio jauciasi ramybe?

Vienas pilietis labai dziaugesi, kad moteris turi paklusti. O man pasirode visai nejuokinga. Kai kito zmogaus valia atiduodama i mano rankas. Juk turetum jausti atsakomybe uz tai kur VEDI?!
O jei, jei moteriske itikejusi kita saule eme ir nepakluso, viskas sugriuvo. Kas tuomet kaltas? juk vyras VEDE?!
O jei, jei moteriske paklusni, o vyrui vienodai sviecia. Tai moteris neturi slenio kur link TEKETI?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/09 11:14:07 11:14:07

"Palikite juos! Jie akli aklųjų vadovai. O jeigu aklas aklą ves, abu į duobę įkris”.
Mt 15:14

vienas

V

1 įrašai

2011/07/11 17:13:40 17:13:40

Svečias: "Palikite juos! Jie akli aklųjų vadovai. O jeigu aklas aklą ves, abu į duobę įkris”.
Mt 15:14

Visi mes normalus, tik nemokame susikalbeti, isreiksti savo minciu. Nesuprantam vienas kito ir tampam akli.

40442id_VytasR

4

108 įrašai

2011/07/14 16:25:11 16:25:11

nekalbek uz visus. Dar viena pusdurne radau valandu nepazystancia ir telefonu kuris nerodo skambuciu tik sms besinaudojancia. jau man linksma nuo sito pusl veikeju darosi nebe liudna.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/14 18:36:10 18:36:10

Mergos išskyrus vyrų babkes daugiau nežino ir daugiau joms iš mūsų nieko nereikia. Kur ritasi pasaulis ir moterys?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume