Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/16 18:57:19 18:57:19

Dėl dovanų tai yra pasitaikę, kad prašo, bet ne taip dažnai. Taipogi aš čia aprašiau tiesiog bendrai apie visas merginas. Nori kad dėl jų stengtųsi rodytų dėmesį o pačios to nedaro. Neseniai nutrūko vienas pokalbis, nes tiesiog ji nusprendė kad nebenori su manimi bendrauti. Paklausu kodėl, juk reiki air man kažkaip pasitairyti tegavau tylą.

Galbūt darau klaidą, bet komplimentus mažai kam sakau, nors merginos juos mėgsta, bet norėčiau kad patikčiau ne komplimentų dėka. O vat jei kas nors išeis, tada galima ir palepinti kad pokalbis nuo abiejų priklauso jau minėjau, tik kad dažniausiai nematau to noro bendrauti iš merginų pusės, visos lyg susikausčiusios. Nors aš pats netgi ir tokių neatstūmiau (jei mane užkalbindavo pirmoji mergina, tai leisdavau joms reikštis), ir stengiausi kiek įmanoma pajudinti pokalbį iš mirties taško. Galbūt aš pradėjau per daug stengtis, ir dėl to visos merginos bėga nuo manęs? aš pats dovanų gauti nemėgstu, bet merginai kuriai jaučiu kažką tikrai padovanočiau. Na bet vis dėl to galbūt nenukrypkim nuo temos tad kur gi jūs mielos merginos/moterys?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/16 19:25:30 19:25:30

Daug priklauso ir nuo to, kaip pats kreipiesi į merginą. Ar anketoje ieškai bendrų pomėgių, užsiėmimų, kas abu galėtų sudominti ir padėtų tęsti pokalbį. Gal nuo to reikėtų pradėti. Nes pvz. "labas, ką šiam gyvenime veikinėji" skamba tikrai nuobodžiai..

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/16 19:44:26 19:44:26

Svečias: Daug priklauso ir nuo to, kaip pats kreipiesi į merginą. Ar anketoje ieškai bendrų pomėgių, užsiėmimų, kas abu galėtų sudominti ir padėtų tęsti pokalbį. Gal nuo to reikėtų pradėti. Nes pvz. "labas, ką šiam gyvenime veikinėji" skamba tikrai nuobodžiai..

Tokios frazės nepamenu kada naudojau, to galiu paklausti to tokio žmogaus su kuriuo jau tikrai esu ilgai bendravęs. Aišku kartais visko gal išlenda viena kita ir banalesnė frazė, bet ar tai labai didelė problema?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/16 20:08:19 20:08:19

knight6178:
Svečias: Daug priklauso ir nuo to, kaip pats kreipiesi į merginą. Ar anketoje ieškai bendrų pomėgių, užsiėmimų, kas abu galėtų sudominti ir padėtų tęsti pokalbį. Gal nuo to reikėtų pradėti. Nes pvz. "labas, ką šiam gyvenime veikinėji" skamba tikrai nuobodžiai..

Tokios frazės nepamenu kada naudojau, to galiu paklausti to tokio žmogaus su kuriuo jau tikrai esu ilgai bendravęs. Aišku kartais visko gal išlenda viena kita ir banalesnė frazė, bet ar tai labai didelė problema?

O kurgi dingo tavo anketa? Kaip tave pamatyti? Kiek tau metų?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/16 20:15:15 20:15:15

Svečias:
knight6178:

O kurgi dingo tavo anketa? Kaip tave pamatyti? Kiek tau metų?

mano anketa niekur nedingo, tiesiog ten šiuo metu nėra į ką žiūrėti anketos turinys priklauso nuo mano nuotaikos o man 30 metų

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/17 14:36:18 14:36:18

merginos jaučia, kad nuotaikos valdomas, todel ir neatrašo

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/17 15:26:22 15:26:22

Svečias: merginos jaučia, kad nuotaikos valdomas, todel ir neatrašo

) gaunasi taip kad merginų nuotaikos nevaldo?

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/17 15:39:17 15:39:17

knight6178:
Svečias: merginos jaučia, kad nuotaikos valdomas, todel ir neatrašo

) gaunasi taip kad merginų nuotaikos nevaldo?

Klausimas mažuma nelogiškas . Iš to, kad merginos neatrašo, nes jaučia kad jūs valdomas nuotaikos, nebūtinai turi sekti kad jos pačios yra nevaldomos/ar valdomos nuotaikų.
Tai tik spėlionės tuščioje vietoje. Kažkas netinka kai kurioms jų. Gal jūs užkalbinate tokias, kurioms kažkas netinka. O jums parašo pačios merginos? Kaip tada elgiatės?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/17 15:57:40 15:57:40

Nesuprantu, kaip anketos turinys gali priklausyti nuo nuotaikos, juk tai pačio žmogaus duomenys, pomėgiai, interesai. Nejaugi jie tokie nepastovūs. Vadinasi vieną dieną esi vienas žmogus, o kitą, tarsi, jau visai kitas...Kaip čia taip?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/17 17:59:32 17:59:32

labaivairuojanti: Nesuprantu, kaip anketos turinys gali priklausyti nuo nuotaikos, juk tai pačio žmogaus duomenys, pomėgiai, interesai. Nejaugi jie tokie nepastovūs. Vadinasi vieną dieną esi vienas žmogus, o kitą, tarsi, jau visai kitas...Kaip čia taip?

Taip, kazkas cia ne taip. Ir nuorodos i anketos perziura nera. Sako nera ten ko ziureti??? Hm, tai i ka tada mums ziureti? Kazkas tavyje yra keisto mano manymu Va tokie dalykai ir gali atbaidyti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume