svetlana:
Tikrai neatrodai kvailas,verčiau priešingai - gal todėl merginos ir prisibijo. Ne su kiekviena apie viską gali pasikalbėti, ir jos tai jaučia. Tuo geriau - nereikės rinktis iš daug daug . Pažįstu vyrą, kuris tik po maždaug 6 metų intensyvios paieškos, ne tik virtualios, surado tą, kurią ieškojo. Jis visapusiškai išprusęs, įdomus pašnekovas, turįs savo nuomonę - ne visoms tai tinka, ir jam ne visos tiko. Taigi - kantrybės paieškoje .Galbūt ir ne kvailas esu, bet tikrai negalėčiau
Kadangi nė viena nepasakė, tai galbūt tu ir teisi. Nors pats asmeniškai tikrai taip nemanau. Galima rasti tikrai įdomių pašnekovių. Taipogi visada maniau, kad merginoms būtent ir ieško protingų vyrų, ar čia tik dar vienas išpūstas burbulas? O kas liečia mane, tai taip ieškau protingos merginos, bet suteikdavau šansą visoms. Taipogi nelaikau savęs protingu, nes visada atsiras daug protingesnis žmogus, tad galit manęs nebijoti, aš nesikandžioju
Pastebėjau tokią tendenciją, kad jei bendrauji gražiai, tai pokalbis niekada ilgai netrunka, o tik pradėk vaizduoti blogą berniuką ir pokalbis pamažu rezgasi. Tad tikriausiai, kad visoms ieško gero vyro irgi tik didelis burbulas.
6 metai paieškų tikrai nemažai, tikiuosi tiek man nereiks ieškoti, nes metai nestovi vietoje.