Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/15 20:15:17 20:15:17

knight6178: Galbūt tai ir smulkmena, bet tai kartojasi su visomis merginomis. o kai daug smulkmenų susikaupia į vieną vietą, pasidaro didelė bėda. Ankščiau nekreipdavau į tai dėmesio, po to tai pradėjo šiek tiek erzinti. Dėl šios priežasties nusprendžiau užklausti forume. O užimtumas, gali pateisinti dieną ar dvi. Jei atrandama laiko perskaityti, manau visada galima minutę skirti ir atrašymui. Kartą pasiteiravau, ir gavau atsakymo, "nieko, viskas tvarkoje" - ir po kurio laiko vėl tyla. Galbūt tiesiog aš pats per daug tikiuosi iš merginų, bet faktas tas, kad nė viena neišdryso pasakyti kas negerai. Galbūt esu kvailas, bet noriu žinoti savo klaidas, kad jų išvengčiau ateityje.

Tikrai neatrodai kvailas,verčiau priešingai - gal todėl merginos ir prisibijo. Ne su kiekviena apie viską gali pasikalbėti, ir jos tai jaučia. Tuo geriau - nereikės rinktis iš daug daug . Pažįstu vyrą, kuris tik po maždaug 6 metų intensyvios paieškos, ne tik virtualios, surado tą, kurią ieškojo. Jis visapusiškai išprusęs, įdomus pašnekovas, turįs savo nuomonę - ne visoms tai tinka, ir jam ne visos tiko. Taigi - kantrybės paieškoje .

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/16 03:41:42 03:41:42

svetlana:
Tikrai neatrodai kvailas,verčiau priešingai - gal todėl merginos ir prisibijo. Ne su kiekviena apie viską gali pasikalbėti, ir jos tai jaučia. Tuo geriau - nereikės rinktis iš daug daug . Pažįstu vyrą, kuris tik po maždaug 6 metų intensyvios paieškos, ne tik virtualios, surado tą, kurią ieškojo. Jis visapusiškai išprusęs, įdomus pašnekovas, turįs savo nuomonę - ne visoms tai tinka, ir jam ne visos tiko. Taigi - kantrybės paieškoje .Galbūt ir ne kvailas esu, bet tikrai negalėčiau

Kadangi nė viena nepasakė, tai galbūt tu ir teisi. Nors pats asmeniškai tikrai taip nemanau. Galima rasti tikrai įdomių pašnekovių. Taipogi visada maniau, kad merginoms būtent ir ieško protingų vyrų, ar čia tik dar vienas išpūstas burbulas? O kas liečia mane, tai taip ieškau protingos merginos, bet suteikdavau šansą visoms. Taipogi nelaikau savęs protingu, nes visada atsiras daug protingesnis žmogus, tad galit manęs nebijoti, aš nesikandžioju

Pastebėjau tokią tendenciją, kad jei bendrauji gražiai, tai pokalbis niekada ilgai netrunka, o tik pradėk vaizduoti blogą berniuką ir pokalbis pamažu rezgasi. Tad tikriausiai, kad visoms ieško gero vyro irgi tik didelis burbulas.

6 metai paieškų tikrai nemažai, tikiuosi tiek man nereiks ieškoti, nes metai nestovi vietoje.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/16 06:01:53 06:01:53

Gal, kai rasai "graziai" tu rasai ne graziai bet labai nuobodziai, o kai blogiukiskai, tai jauciasi gyvas zmogus? Man daznai paraso taip graziai, bet taip nuobodziai, kad po kliu zinuciu pasijuntu jok save prievartauju u atsakymais. Tiesiog nesimezga pokalbis ir tiek. O koks nors, kuris raso gal ir ne taip, kaip as galvoju, bet issaukia diskusija, pokalbi- daug idomesnis. Nes gyvas.
Dar gali buti tos dalykas, kad kazkas tavo anktoje joms netinka. Pvz fiziniai duomenys, ar dar kas. Todel atraso, nes yra mandagios, bet mandagumas negali testis per ilgai. Del tos pacios priezasties, kol buni blpgiukas, issauki diskusija, tau atraso.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/16 06:08:36 06:08:36

paziurejau, kad tu gyveni uzsieni. as irgi su tokiais uzsienieciais nedaug rasinejuos. netikiu, kad kazkas gali buti, nes zmogaus man reikia cia salia gyvo. negaistu liko ir tek.
gal cia neatrasymo priezastis?

Karoče

K

1 įrašai

2013/04/16 06:16:54 06:16:54

Suprato kas per mažai turi babkių irjai netinki nes skurdžius esi!

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/16 06:39:08 06:39:08

Karoče: Suprato kas per mažai turi babkių irjai netinki nes skurdžius esi!

Durnelis Borgija vėl reiškiasi

Borgija, tu senas ir amžiais nusišnekantis, be to, pasinešęs ant panų, tau į anūkes tinkančių, todėl tave ir išbrokija. T.y.,kai neturi nieko, tai nors babkių turėk toms uogoms nusipirkti. O normalus protingas bernas su smegenim ras gerą paną ir be kapšo pinigų.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/16 14:02:52 14:02:52

Svečias: paziurejau, kad tu gyveni uzsieni. as irgi su tokiais uzsienieciais nedaug rasinejuos. netikiu, kad kazkas gali buti, nes zmogaus man reikia cia salia gyvo. negaistu liko ir tek.
gal cia neatrasymo priezastis?

iki tol nebuvau nurodęs kad gyvenu užsienyje, noėjau tiesiog pasižiūrėti ar tam priežastis. Manau kad tiesiog greičiau nuobodu bendrauti, nemėgstu apsimetinėti, todėl esu toks koks esu. Kaip suprantu niekam nereikia "geruoliukų" nors visos tik ir verkia kad tokių neranda

Svečias:
Dar gali buti tos dalykas, kad kazkas tavo anktoje joms netinka. Pvz fiziniai duomenys, ar dar kas. Todel atraso, nes yra mandagios, bet mandagumas negali testis per ilgai. Del tos pacios priezasties, kol buni blpgiukas, issauki diskusija, tau atraso.

jei netiktų fiziniai duomenys tai visada galima iš karto parašyti, kad nedomini, per žemas, ar dar koks nors. Jei jau pradeda bendrauti o po to tiesiog dingsta, tai mandagumu man nekvepia.

Karoče: Suprato kas per mažai turi babkių irjai netinki nes skurdžius esi!

Už pinigus laimės nenusipirksi

atsakymas

A

9 įrašai

2013/04/16 16:47:54 16:47:54

Aš niekada neatrašau užsieniečiams, nes nematau realių šansų draugystei, o susirašinėjimo man nereikia.
Neatrašau ,,santuoka nenutraukta, bet noriu malonios moters intymiam bendravimui". Nesuprantu tokių

Neatrašau tiems, kurie apie save neparašo visiškai nieko arba tesugeba įmesti kažkokius bereikšmius hieroglifus. Nedomina tokie, apie kuriuos reikia spėlioti kas per tipas

Neatrašau 5 m. jaunesniems ir daugiau nei 5 vyresniems. Ne mano skonio.
Neatrašau besikreipiantiems ,,sveika mažule" arba tik ,,labas", nes atrašius kitas jų laiškas bus pasiūlymas pasidulkinti, o atrašius, kad mums nelabai pakeliui, užmeta - tu ką, dura, pistis nenori???
Nepykit vyrai, karti patirtis.....

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/16 17:01:20 17:01:20

Atsakymas: Aš niekada neatrašau užsieniečiams, nes nematau realių šansų draugystei, o susirašinėjimo man nereikia.
Nepykit vyrai, karti patirtis.....

Na va pirmas atsakymas kurį norėjau čia pamatyti. Šansai draugystei visada yra, tik matyt per mažai pastangų įdedat tam Viasada maniau kad pokalbis, bendravimas susideda iš dviejų žmonių. Savo atveju galiu pasakyti tik tiek, kad prieš susitinkant, noriu išsiaiškinti ar tikrai aš to noriu, bet matyt tiesiog trūksta merginoms kantrybės ) taipogi dėl užsienio sukūriau atskirą temą, bet kol kas nelabai aktyvios tos merginos.
Kai visiškai neatrašo, dar galiu suprasti, galbūt nepatikau iš išvaizdos ar šiaip laiškas nepatiko. mane labiau domina kodė tai nutrunka bendravimo metu. Jei esi tiesiog neatrašius jau prasidėjus pokalbiui, tai būtų malonu jei pasidalintum ir šia patirtimi. Nors kiek pastebėjau forumas nelabai aktyvus, bet galbūt kaž-ką pavyks išpešti )

Kitas dalykas, kiek pastebėjau merginos nori, kad dėl jų stengtūsi, palaikytų pokalbį būtų idomus, sakytų komplimentus dovanotų dovanas ir t.t. o ką iš to gauna vyrai? Retai kuri stengiasi palaikyti pokalbį, bandau prakalbinti tiesiog dingsta lyg į bedugnę būtų prasmegusios. Namų šeiminikės man nereikia, aš ir pats puikiai susitvarkau, vien dėl sekso šitiek vargti neapsimoka.

Beje nejaugi čia tiek mažai merginų ar jos tiesiog bijo pasipassakoti?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/16 18:13:04 18:13:04

Kitas dalykas, kiek pastebėjau merginos nori, kad dėl jų stengtūsi, palaikytų pokalbį būtų idomus, sakytų komplimentus dovanotų dovanas ir t.t. o ką iš to gauna vyrai? Retai kuri stengiasi palaikyti pokalbį, bandau prakalbinti tiesiog dingsta lyg į bedugnę būtų prasmegusios. Namų šeiminikės man nereikia, aš ir pats puikiai susitvarkau, vien dėl sekso šitiek vargti neapsimoka.

Beje nejaugi čia tiek mažai merginų ar jos tiesiog bijo pasipassakoti?[/quote]
Dėl pokalbio palaikymo - tai nuo abiejų priklauso ar randate bendrą kalbą, ar yra apie ką šnekėti. Komplimentus malonu sakyti ir vyrams. Ar pačiam nemalonu gauti komplimentą? Nenoriu tikėti, kad susirašinėjimo metu merginos prašo dovanų. Bent man - malonu ne tik gauti,bet ir dovanoti dovanas. Tik jos turi būti nuoširdžios, su gerom mintim. Jei to nėra, kam tos dovanos ir nemielas žmogus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume