Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 12:22:58 12:22:58

dainelė: Pesticidas, taigi ji perskaite tavo skelbima, kad ieskai moters romantiskam seksui, ir pagalvojo - aciu, ne. Ir as ja puikiai suprantu

Kliedesys. [b:27rylo9o]Puikiai[/b:27rylo9o] suprasti kito žmogaus NEĮMANOMA. Gali tik įsivaizduoti, kad puikiai supranti.[/quote]
Klonas gerai parašė, tik žodžio "kliedesys" nevartotų geriau.[/quote]
Samanta, [b:27rylo9o]kada nustosi pažymius kitiems rašyti[/b:27rylo9o]?[/quote]

Tada, kada mano mieli mokiniai pasakys: sudie, mokytoja, mes jau galime patys eiti į gyvenimą: su savo nuomone, savo vardais, išdidūs ir stiprūs .

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/18 16:32:49 16:32:49

Neatrase todel, kad tu nerasei, nors ir negalejai, bet ji to nezinojo. Moteris tokie dalykai ZEIDZIA!

Liza

L

4 įrašai

2010/01/20 08:02:04 08:02:04

Elementaru.Galbūt tu pats jos neįspėjai,kad pora dienų "prapulsi".Na.jei jau atsitiko tokia nelaimė,kad tikrai ir staiga niekaip negalėjai prieiti prie kompo,tai gal po kelių dienų tylos reikėjo atsiprašyti BENT JAU už savo neplanuotą tylą.Viskas,kas žmoniška,yra suprantama.Patikėk.Matyt to nebuvo....))

Gražina

G

4 įrašai

2012/04/25 11:21:40 11:21:40

neymanau va as to nepatiriau

Gražina

G

4 įrašai

2012/04/25 11:23:13 11:23:13

norėčiau , kad taip nutiktų

Gražina

G

4 įrašai

2012/04/25 11:26:34 11:26:34

kai man mokykloje nutiko toksai ARMANDAS iš šeštos klasės neleido išeiti iš valgyklos ir mane ant salo čut neusivertė

kavatina

K

81 įrašai

2012/04/25 19:54:05 19:54:05

Galiu atsakyti į klausimą - KODĖL MOTEYS NEATRAŠO ?
moterys neatrašo todėl, kad joms nieks neparašo

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/15 12:40:15 12:40:15

kavatina: Galiu atsakyti į klausimą - KODĖL MOTEYS NEATRAŠO ?

mano manymu moterys gauna daug daugiau žinučių nei vyrai. Ir tai tikrai neatsako į klausimą kodėl.

Aš irgi norėčiau tą sužinoti, nes tai šiek tiek išveda iš pusiausrvyros. Kažkodėl bendravimo metu, tiesiog ima ir dingsta, argi nepaprasčiau parašyti, praradau susidomėjimą, ar tu nuobodus, o gal tiesiog supratua kad iškau kažko kito, ar dar ką nors sugalvoti. Jei neturi ką atsakyti, juk visada galimą temą pakreipti kita linkme. Kvailas pasiteisinimas kad užsiėmusi irgi keistas, nes kažkodėl atsiranda laiko apsilankyti tinklapyje.

Taigi merginos, moterys, kiek žinau visos tą darot, tad būtų malonu sužinoti iš pirmų lūpų kodėl ir kaip, galbūt ir aš pats rasiu atsakymą.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/15 16:56:00 16:56:00

knight6178:
kavatina: Galiu atsakyti į klausimą - KODĖL MOTEYS NEATRAŠO ?

mano manymu moterys gauna daug daugiau žinučių nei vyrai. Ir tai tikrai neatsako į klausimą kodėl.

Aš irgi norėčiau tą sužinoti, nes tai šiek tiek išveda iš pusiausrvyros. Kažkodėl bendravimo metu, tiesiog ima ir dingsta, argi nepaprasčiau parašyti, praradau susidomėjimą, ar tu nuobodus, o gal tiesiog supratua kad iškau kažko kito, ar dar ką nors sugalvoti. Jei neturi ką atsakyti, juk visada galimą temą pakreipti kita linkme. Kvailas pasiteisinimas kad užsiėmusi irgi keistas, nes kažkodėl atsiranda laiko apsilankyti tinklapyje.

Taigi merginos, moterys, kiek žinau visos tą darot, tad būtų malonu sužinoti iš pirmų lūpų kodėl ir kaip, galbūt ir aš pats rasiu atsakymą.

Jei neatsako ir dingsta, tai greičiausiai ir bus tai, kad prarado susidomėjimą. Ne kiekvienas išdrįstam pasakyti, ką ištikrųjų galvojame. Bendrauk su tom kurios atsako. Vienai nepatiksi, o kitai visai neblogas pasirodysi. Tik pusiausvyros prarasti dėl tokių smulkmenų neverta

Tačiau pasiteisinimas, kad užsiėmus nėra nei kvailas, nei keistas. Taip labai galima. Pakalbink vėliau.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/15 17:14:30 17:14:30

Galbūt tai ir smulkmena, bet tai kartojasi su visomis merginomis. o kai daug smulkmenų susikaupia į vieną vietą, pasidaro didelė bėda. Ankščiau nekreipdavau į tai dėmesio, po to tai pradėjo šiek tiek erzinti. Dėl šios priežasties nusprendžiau užklausti forume. O užimtumas, gali pateisinti dieną ar dvi. Jei atrandama laiko perskaityti, manau visada galima minutę skirti ir atrašymui. Kartą pasiteiravau, ir gavau atsakymo, "nieko, viskas tvarkoje" - ir po kurio laiko vėl tyla. Galbūt tiesiog aš pats per daug tikiuosi iš merginų, bet faktas tas, kad nė viena neišdryso pasakyti kas negerai. Galbūt esu kvailas, bet noriu žinoti savo klaidas, kad jų išvengčiau ateityje.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume