Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/17 18:18:53 18:18:53

Svečias:
labaivairuojanti: Nesuprantu, kaip anketos turinys gali priklausyti nuo nuotaikos, juk tai pačio žmogaus duomenys, pomėgiai, interesai. Nejaugi jie tokie nepastovūs. Vadinasi vieną dieną esi vienas žmogus, o kitą, tarsi, jau visai kitas...Kaip čia taip?

Taip, kazkas cia ne taip. Ir nuorodos i anketos perziura nera. Sako nera ten ko ziureti??? Hm, tai i ka tada mums ziureti? Kazkas tavyje yra keisto mano manymu Va tokie dalykai ir gali atbaidyti

savo anketoje nerašau apie save, todėl tai ir priklauso nuo nuotaikos vaizduote nesiskundžiu, tad visada randu ką parašyti tam tikrus duomenis ir pomėgius galima tai paslėpti tai parodyti. Keistas, gal būt niekada to neneigiau, tik nemanau, kad mano keistumas yra iš blogos busės. šia tas pats kas tarp juodai baltų drugelių buryje pamatyti vieną spalvotą. Beje aš nenoriu kad spėliotumėte, kodėl taip vyksta, tiesiog norisi sužinoti kokiose situacijose imnate ir neatrašote

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/17 18:45:22 18:45:22

Svečias:
labaivairuojanti: Nesuprantu, kaip anketos turinys gali priklausyti nuo nuotaikos, juk tai pačio žmogaus duomenys, pomėgiai, interesai. Nejaugi jie tokie nepastovūs. Vadinasi vieną dieną esi vienas žmogus, o kitą, tarsi, jau visai kitas...Kaip čia taip?

Taip, kazkas cia ne taip. Ir nuorodos i anketos perziura nera. Sako nera ten ko ziureti??? Hm, tai i ka tada mums ziureti? Kazkas tavyje yra keisto mano manymu Va tokie dalykai ir gali atbaidyti

Aš irgi nemėgstu tokių keistų/nenormalių, geriau jau iš anksto įspėjami, o čia galima ir ant kokio iškrypėlio užsišokti. Nerašyčiau tikrai tokiam. Man iš karto jis kvepėjo tokiu šizofreniku.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/17 19:01:56 19:01:56

Na gerai, sakykim aš nenormalus, šizofrenikas, ir pagal ką Jūs nuspręsite kad aš toks? pagal mano anketą? pagal mano parašytą laišką? o gal tiesiog iš nuotraukos? pasidalinkit savo logika ir mąstymu

Beje, jei jau bijote atrašyti prisijungusios prie forumo, tai bent jau būtų malonu sužinoti, čia rašo vaikinas ar mergina. o Tai gaunasi kad vien svečiai čia kalbasi )

Birutė

B

6 įrašai

2013/04/17 19:21:09 19:21:09

Man irgi tas pats, rašau rašau, o man neatrašo, ką daryt?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/17 19:23:45 19:23:45

knight6178: Na gerai, sakykim aš nenormalus, šizofrenikas, ir pagal ką Jūs nuspręsite kad aš toks? pagal mano anketą? pagal mano parašytą laišką? o gal tiesiog iš nuotraukos? pasidalinkit savo logika ir mąstymu
Beje, jei jau bijote atrašyti prisijungusios prie forumo, tai bent jau būtų malonu sužinoti, čia rašo vaikinas ar mergina. o Tai gaunasi kad vien svečiai čia kalbasi )

Žinai, normalių, nuspėjamų ir įdomių su nuotraukomis daugiau negu reikia. Vyrų gali rinktis kokių tik nori, tai kam vargintis su neaiškiais?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/17 19:24:48 19:24:48

birute: Man irgi tas pats, rašau rašau, o man neatrašo, ką daryt?

parasyk, kad nori sekso, tuoj atrasys patikrintas reikalas

Birutė

B

6 įrašai

2013/04/17 19:39:39 19:39:39

Svečias:

Ir ką paskui su tokiu atsakiusiu daryt?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/17 19:44:38 19:44:38

birute:
Svečias:

Ir ką paskui su tokiu atsakiusiu daryt?

Pasisexinsi ar tau to nereikia? Kam reikalinga pana, kuri frigidiska?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/17 19:47:21 19:47:21

Svečias:
knight6178: Na gerai, sakykim aš nenormalus, šizofrenikas, ir pagal ką Jūs nuspręsite kad aš toks? pagal mano anketą? pagal mano parašytą laišką? o gal tiesiog iš nuotraukos? pasidalinkit savo logika ir mąstymu

Žinai, normalių, nuspėjamų ir įdomių su nuotraukomis daugiau negu reikia. Vyrų gali rinktis kokių tik nori, tai kam vargintis su neaiškiais?

o nuo kada merginoms patinka nuspėjami vyrai? Manau kaip tik įdomiau, kai yra kažkas tokio, nenuspėjamo. Nors aišku, nuspėjamą žmogų lengviau suvaldyti, o kadangi merginos bijo valdingų vyrų, renkasi tokius na o paskui kas be ko verkia tikiuosi nieko neįžeidžiau šiuo pasisakymu.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/17 19:49:43 19:49:43

Svečias:

Jei žmogus ieško sekso, tai tam yr atitinkamos svetainės, Kažkaip vienadienų santykių paieška, man nesiriša su šia svetaine

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume