2013/04/24 17:30:41 17:30:41
knight6178:
O kaip tave paklausti privačiai, anketos juk nerodo čia? Nejaugi įmanoma tave surasti toje šalyje,tai taip lengva kaip adatą šieno kupetoj . Aš tokio tikslo neturiu, pamaniau kad gal toje pačioje šalyje būsime.
Atsirastų apie ką kalbėtis.[/quote]
Ech, galvojau kad galima žinutę forume parašyti. Pasakyk kur ruošiesi keliauti, o aš pasakysiu ten ar ne [/quote]
Žinutė forume yra neprivačiai. Well, aš į Angliją, anokia čia paslaptis, niekas neras manęs kad į svečius atsibelstų
2013/04/24 18:25:50 18:25:50
Na ką gi, aš gyvenu ne anglijoje tad pabendrauti tikriausiai nepavyks
2013/04/24 18:56:54 18:56:54
knight6178: Na ką gi, aš gyvenu ne anglijoje tad pabendrauti tikriausiai nepavyks
Ir ačiū Dievui . Keistas esi.
2013/04/24 19:00:28 19:00:28
Čia tik išbandymas buvo, ar tikrai sugebi ir nori bendrauti, susirašinėti ir susitikti. Pasirodo, ne. Taigi nesistebėk kad neatrašo. Tikriausiai atrašo, bet atsitrenkia į sieną ir nustoja rašyti.
2013/04/24 19:04:48 19:04:48
Pats musa, pats rekia. Neatraso jam.
2013/04/24 19:12:08 19:12:08
Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?
2013/04/24 19:16:37 19:16:37
knight6178: Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?
Geriau parašyk kur deimantus slepi
2013/04/24 19:18:24 19:18:24
knight6178: Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?
Nebūtinai kraštutinumai, neturėjai tu nieko rašyti išskyrus tai, ką parašei . Bet bendrauti galima ir per anketas. Kaip tikiesi susidomėti žmogumi, jei iš karto kerti bendravimą? Intuicija? Tada suprantu...Siena yra statoma jei nėra pasiūlymo pabendrauti kitur, jei jau forume netinka.
2013/04/24 19:19:08 19:19:08
Svečias: knight6178: Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?
Geriau parašyk kur deimantus slepi
ten kur tu jų nerasi Beje, jei jau rašot tai bent vardą nurodykit, o tai nesuprasi su kuo bendrauju.
2013/04/24 19:23:31 19:23:31
Svečias: knight6178: Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?
Nebūtinai kraštutinumai, neturėjai tu nieko rašyti išskyrus tai, ką parašei . Bet bendrauti galima ir per anketas. Kaip tikiesi susidomėti žmogumi, jei iš karto kerti bendravimą? Intuicija? Tada suprantu...Siena yra statoma jei nėra pasiūlymo pabendrauti kitur, jei jau forume netinka.
Kaip jau minėjau aš čia tk norejau surasti tam tikrus atsakymus, o ne su kažkuo susipažinti, pasiguosti ir išsipasakoti kaip man blogai Beto kaip suprantu, tu neturi anketos, tai net ir privačiai nepabendrausim
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume