Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 05:13:24 05:13:24

http://gyvenimas.delfi.lt/meile/46-m-mo ... d=59452051

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 05:15:17 05:15:17

http://gyvenimas.delfi.lt/meile/46-m-mo ... d=59452051

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/24 14:05:43 14:05:43

Gan įdomūs straipsniai, ir šiaip manau pirmasis šiek tiek atsakė į mano klausimą. Galimas variantas, kad tiesiog dėl kažkokios mano manymu nereikšmingos smulkmenos pokalbis ir nutrūkdavo. Jei jau praktiškai visos tokios priekabios, tai neturiu ką pasakyti. Greičiausiai dėl tos pačios priežasties nė viena ir neparašė kodėl pokalbis nutrūko. Gaila aišku kad čia dauguma merginų smulkmeniškos ir nelinkusios į kompromisus.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 15:47:07 15:47:07

knight6178:
Kokioje šalyje tu gyveni?

O ar tai turi reikšmės?[/quote]
Taip, turi. Tai paprastas klausimas. Jei slepi, tai keista. Aš irgi ruošiuosi į užsienį.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 15:50:26 15:50:26

knight6178: Jei aš tau nesakau iš kur esu, tai nereiškia kad to nežino ir merginos su kuriomis bendrauju. Aišku jei jos neklausia, aš ir nesakau. O gal čia visos merginos tikisi, kad išpasakosiu viską apie save? Be to dar kartelį priminsiu, aš noriu kad merginos pasidalintų nuomone kodėl jos neatrašo, kokios to priežastys. O ne kodėl būtent man neatrašo kai kurios merginos tai suprato, o kai kurios kaip matau ne Kaip supratau šiame forume bendrauja tik keletas merginų, todėl manau kad nesulauksiu to ko noriu. Beje jei klausi iš kur aš, tai gal planuoji į svečius užsukti? nes daugiau nežinau kam tau gali reikėti šios informacijos (dar variantas, kad nori surasti mano anketą )

Paranoja mažumėlę padvelkė . Baisu svečių susilaukti? Jei anketą surasiu , irgi kažkas baisaus nutiks? Vyruti, jei nori bendrauti ir kad tau atrašytų, gal nebūk toks užsidaręs ir smulkmeniškas. O tai mažuma manjaką primeni. Juokai.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/24 15:55:29 15:55:29

knight6178: Gan įdomūs straipsniai, ir šiaip manau pirmasis šiek tiek atsakė į mano klausimą. Galimas variantas, kad tiesiog dėl kažkokios mano manymu nereikšmingos smulkmenos pokalbis ir nutrūkdavo. Jei jau praktiškai visos tokios priekabios, tai neturiu ką pasakyti. Greičiausiai dėl tos pačios priežasties nė viena ir neparašė kodėl pokalbis nutrūko. Gaila aišku kad čia dauguma merginų smulkmeniškos ir nelinkusios į kompromisus.

Įdomu tai, kad ką pastebite kituose, turite savyje - kitaip vargu ar užkliūtų jums. Prieš tai esančiame poste rašoma, kad turbūt bijote svečių, kad neįvardinate šalies, kurioje esate, slepiate ir anketą. Taip, ir aš sutinku, kad kompromisų turbūt nemėgstate ir galite būti smulkmeniškas. Jei kartojasi dažnai - gali jums kažkas ir neatrašyti. Žmonės nemėgsta perdėto paslaptingumo.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/24 16:15:54 16:15:54

svetlana:
knight6178: Gan įdomūs straipsniai, ir šiaip manau pirmasis šiek tiek atsakė į mano klausimą. Galimas variantas, kad tiesiog dėl kažkokios mano manymu nereikšmingos smulkmenos pokalbis ir nutrūkdavo. Jei jau praktiškai visos tokios priekabios, tai neturiu ką pasakyti. Greičiausiai dėl tos pačios priežasties nė viena ir neparašė kodėl pokalbis nutrūko. Gaila aišku kad čia dauguma merginų smulkmeniškos ir nelinkusios į kompromisus.

Įdomu tai, kad ką pastebite kituose, turite savyje - kitaip vargu ar užkliūtų jums. Prieš tai esančiame poste rašoma, kad turbūt bijote svečių, kad neįvardinate šalies, kurioje esate, slepiate ir anketą. Taip, ir aš sutinku, kad kompromisų turbūt nemėgstate ir galite būti smulkmeniškas. Jei kartojasi dažnai - gali jums kažkas ir neatrašyti. Žmonės nemėgsta perdėto paslaptingumo.

Smulkmeniškas galbūt esu, bet visada ieškau kompromisų, nereikia viską suversti ant manęs. Tiesiog pirmame straipsnyje, buvo kalbėta apie vyrus, o aš tai pritaikiau merginoms Manau tai merginos per daug smulkmeniškos. Visada stengdavausi palaikyti pokalbį, nesvarbu kad bendros kalbos neatrasta. Tiesiog visada tikėjausi, kad jei ne iš karto, tai vėliau, tik žinant tam tikrus dalykus apie žmogų, susibendrausiu. Galbūt čia ir klaida jei kalba nesiriša, tiesiog nebeatrašyti ir viskas? Šalies nenurodžiau, nes nebūtina visiems žinoti kur aš, be to jei rašo svečias, tai juk galiu žinoti kas jis. Kai nurodytas vardas, arba pseudonimas bent galiu numanyti su kuo kalbu. Jei domina kurioje šalyje esu, visada galima paklausti privačiai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 16:50:11 16:50:11

knight6178: Šalies nenurodžiau, nes nebūtina visiems žinoti kur aš, be to jei rašo svečias, tai juk galiu žinoti kas jis. Kai nurodytas vardas, arba pseudonimas bent galiu numanyti su kuo kalbu. Jei domina kurioje šalyje esu, visada galima paklausti privačiai.

O kaip tave paklausti privačiai, anketos juk nerodo čia? Nejaugi įmanoma tave surasti toje šalyje,tai taip lengva kaip adatą šieno kupetoj . Aš tokio tikslo neturiu, pamaniau kad gal toje pačioje šalyje būsime.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 16:51:14 16:51:14

Svečias:
knight6178: Šalies nenurodžiau, nes nebūtina visiems žinoti kur aš, be to jei rašo svečias, tai juk galiu žinoti kas jis. Kai nurodytas vardas, arba pseudonimas bent galiu numanyti su kuo kalbu. Jei domina kurioje šalyje esu, visada galima paklausti privačiai.

O kaip tave paklausti privačiai, anketos juk nerodo čia? Nejaugi įmanoma tave surasti toje šalyje,tai taip lengva kaip adatą šieno kupetoj . Aš tokio tikslo neturiu, pamaniau kad gal toje pačioje šalyje būsime.

Atsirastų apie ką kalbėtis.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/24 17:09:13 17:09:13

Svečias:
Svečias:

Atsirastų apie ką kalbėtis.

Ech, galvojau kad galima žinutę forume parašyti. Pasakyk kur ruošiesi keliauti, o aš pasakysiu ten ar ne

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume