Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/04/19 09:59:14 09:59:14

Nežinau, kodėl neatrašo moterys, pasakysiu, kodėl neatrašydavau aš.
1. Foto. Vyrukas apsinuoginęs demonstruoja savo pasididžiavimą (ne, ne, atleiskit, ne taip supratot) - bicus ar dar ir kokią šūstrą tatoo. Arba vyrukas išsitiesęs ant kokios krūtesnės mašinikės kapoto. Pamačiusi tokias nuotraukas, žinodavau, kad su tokiais žmonėm man ne pakeliui, tad kam gaišinti savo ir jų laiką.
2. Verkšlentojai. Nemėgstu verkšlenančių ir besiskundžiančių, kaip jiems sunku ir kaip jų nieks nesupranta. Nesiruošiau būti etatinė guodėja - turiu ir savų problemų. (Beje, tų verkšlentojų problemos kaip kai kurių žmonių džiaugsmai. Žaidėjai).
3. Mano nuotrauka buvo slepiama. Parašo vyrukas. Pirmas laiškelis: ,,Koks tavo ūgis ir svoris?'' Na, tik paklausiau, ar į turgų žada vesti.
4. Vyrukas nuo trečios žinutės jau vos ne žmonele vadina. Pasakai, kad tai tau nepatinka, nesiklauso, tada nutraukiau bendravimą.
Laimei, tokių tipelių vos vienas kitas pasitaikė. Dauguma - geri ir normalūs žmonės.
,,Užsieniečiams'' atsakydavau.
Apskritai jei neatsako viena-dvi moterys, nereik imti į plaučius ir labai sureikšminti internetinio bendravimo. Bet jei tų neatsakančių moterų daugiau, reik pagalvoti, kas tavyje ne taip. Sėkmingų paieškų!

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/19 15:08:25 15:08:25

knight6178: Paskaitęs atsiliepimus apie knygą tai supratau, kad ten daugiau kalbama iš vyro pusės o ne iš moters. Jei tu perskaitei, tai būtų malonu išgirsti atsiliepimą.

Perskaičiau ne tik šią, bet ir kai kurias kitas J. Gray knygas. Labiausiai man patiko "Vyrų ir moterų tarpusavio santykiai".
Barbaros ir Alano Peace "Kodėl vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja žemėlapiuose" irgi verta dėmesio. Mano atsiliepimai tik teigiami. Nepasakyčiau kad iš vyro pusės ten rašoma. Labai subtiliai atsižvelgta į abiejų pusių interesus.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/19 15:36:19 15:36:19

Lady-scorpio: Nežinau, kodėl neatrašo moterys, pasakysiu, kodėl neatrašydavau aš.
1. Foto. Vyrukas apsinuoginęs demonstruoja savo pasididžiavimą (ne, ne, atleiskit, ne taip supratot) - bicus ar dar ir kokią šūstrą tatoo. Arba vyrukas išsitiesęs ant kokios krūtesnės mašinikės kapoto. Pamačiusi tokias nuotraukas, žinodavau, kad su tokiais žmonėm man ne pakeliui, tad kam gaišinti savo ir jų laiką.
2. Verkšlentojai. Nemėgstu verkšlenančių ir besiskundžiančių, kaip jiems sunku ir kaip jų nieks nesupranta. Nesiruošiau būti etatinė guodėja - turiu ir savų problemų. (Beje, tų verkšlentojų problemos kaip kai kurių žmonių džiaugsmai. Žaidėjai).
3. Mano nuotrauka buvo slepiama. Parašo vyrukas. Pirmas laiškelis: ,,Koks tavo ūgis ir svoris?'' Na, tik paklausiau, ar į turgų žada vesti.
4. Vyrukas nuo trečios žinutės jau vos ne žmonele vadina. Pasakai, kad tai tau nepatinka, nesiklauso, tada nutraukiau bendravimą.
Laimei, tokių tipelių vos vienas kitas pasitaikė. Dauguma - geri ir normalūs žmonės.
,,Užsieniečiams'' atsakydavau.
Apskritai jei neatsako viena-dvi moterys, nereik imti į plaučius ir labai sureikšminti internetinio bendravimo. Bet jei tų neatsakančių moterų daugiau, reik pagalvoti, kas tavyje ne taip. Sėkmingų paieškų!

Ačiū už atsakymą, į tavo išvardintus variantus nepapuolu Taip galbūt manyje, aš to neneigiu. O gal tiesiog aš per geros buvau visoms su kuriomis bendravau

na teks teks laukti ir kitų merginų pasisakymų

svetlana:
knight6178: Paskaitęs atsiliepimus apie knygą tai supratau, kad ten daugiau kalbama iš vyro pusės o ne iš moters. Jei tu perskaitei, tai būtų malonu išgirsti atsiliepimą.

Perskaičiau ne tik šią, bet ir kai kurias kitas J. Gray knygas. Labiausiai man patiko "Vyrų ir moterų tarpusavio santykiai".
Barbaros ir Alano Peace "Kodėl vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja žemėlapiuose" irgi verta dėmesio. Mano atsiliepimai tik teigiami. Nepasakyčiau kad iš vyro pusės ten rašoma. Labai subtiliai atsižvelgta į abiejų pusių interesus.

Ačiū, reiks pabandyti paskaitinėti

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/19 19:20:17 19:20:17

Norėčiau paklausti, kas labiausiai domindavo merginas, kurios nors trumpam bandėt susirašinėti? Rašei, kad buvo tokių, su kuriomis teko truputi pabendrauti.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/19 20:28:07 20:28:07

labaivairuojanti: Norėčiau paklausti, kas labiausiai domindavo merginas, kurios nors trumpam bandėt susirašinėti? Rašei, kad buvo tokių, su kuriomis teko truputi pabendrauti.

Hmm, geras klausimas, bet deja neturiu į jį atsakymo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/23 19:00:20 19:00:20

knight6178:
labaivairuojanti: Norėčiau paklausti, kas labiausiai domindavo merginas, kurios nors trumpam bandėt susirašinėti? Rašei, kad buvo tokių, su kuriomis teko truputi pabendrauti.

Kokioje šalyje tu gyveni?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/23 19:17:27 19:17:27

Svečias:
knight6178:

Kokioje šalyje tu gyveni?

O ar tai turi reikšmės?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/23 20:47:56 20:47:56

Tai štai ir atsakymas, kodėl moterys neatrašo. gražių ir prasmingų susirašinėjimų

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/24 03:35:50 03:35:50

Jei aš tau nesakau iš kur esu, tai nereiškia kad to nežino ir merginos su kuriomis bendrauju. Aišku jei jos neklausia, aš ir nesakau. O gal čia visos merginos tikisi, kad išpasakosiu viską apie save? Be to dar kartelį priminsiu, aš noriu kad merginos pasidalintų nuomone kodėl jos neatrašo, kokios to priežastys. O ne kodėl būtent man neatrašo kai kurios merginos tai suprato, o kai kurios kaip matau ne Kaip supratau šiame forume bendrauja tik keletas merginų, todėl manau kad nesulauksiu to ko noriu. Beje jei klausi iš kur aš, tai gal planuoji į svečius užsukti? nes daugiau nežinau kam tau gali reikėti šios informacijos (dar variantas, kad nori surasti mano anketą )

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 04:55:10 04:55:10

http://www.alfa.lt/straipsnis/15105212/ ... -26_06-00/

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume