Nežinau, kodėl neatrašo moterys, pasakysiu, kodėl neatrašydavau aš.
1. Foto. Vyrukas apsinuoginęs demonstruoja savo pasididžiavimą (ne, ne, atleiskit, ne taip supratot) - bicus ar dar ir kokią šūstrą tatoo. Arba vyrukas išsitiesęs ant kokios krūtesnės mašinikės kapoto. Pamačiusi tokias nuotraukas, žinodavau, kad su tokiais žmonėm man ne pakeliui, tad kam gaišinti savo ir jų laiką.
2. Verkšlentojai. Nemėgstu verkšlenančių ir besiskundžiančių, kaip jiems sunku ir kaip jų nieks nesupranta. Nesiruošiau būti etatinė guodėja - turiu ir savų problemų. (Beje, tų verkšlentojų problemos kaip kai kurių žmonių džiaugsmai. Žaidėjai).
3. Mano nuotrauka buvo slepiama. Parašo vyrukas. Pirmas laiškelis: ,,Koks tavo ūgis ir svoris?'' Na, tik paklausiau, ar į turgų žada vesti.
4. Vyrukas nuo trečios žinutės jau vos ne žmonele vadina. Pasakai, kad tai tau nepatinka, nesiklauso, tada nutraukiau bendravimą.
Laimei, tokių tipelių vos vienas kitas pasitaikė. Dauguma - geri ir normalūs žmonės.
,,Užsieniečiams'' atsakydavau.
Apskritai jei neatsako viena-dvi moterys, nereik imti į plaučius ir labai sureikšminti internetinio bendravimo. Bet jei tų neatsakančių moterų daugiau, reik pagalvoti, kas tavyje ne taip. Sėkmingų paieškų!