Aišku, yra keletas su kurios bendrauju jau ne vienerius metus, ir kol kas jos nesiskundė dėl to dalykas tas, kad aš bendrauju taippat kaip bendrauja su manimi. Aišku dabar šiek tiek pasitaisiau taip pat labai patinka klausinėti visko iš eilės, tam kad pažinti žmogų, tik vat nežinau ar čia blogai ar gerai, ar tiesiog tikisi kad aš atsiversiu kaip knyga ir kalbėsiu tik apie save?
Darosi vis įdomiau .
Yra net keletas merginų, kurios su jumis bendrauja (vis gi) keletą metų . To jums lyg ir maža? Hm, naiviai maniau, kad užtenka vieno vienintelio svarbaus ir mielo žmogaus...
O gal tame atsakymas? Ir dar tame, kad kitą jūs norite kaip knygą skaityti, o savęs - šiukštu... Visko iš eilės klausinėti - na laaabai rimta atrodo
Bendrauju, todėl kad esma draugai jos turi savo artimą draugą, tad į jų vietas aš neprentduoju. Aš esu šiek tiek uždaras žmogus, todėl jei manęs neklausia, aš nieko ir nesakysau. Jei bus įdomu visada galės paklausti. O jei mergina atrašo keliais žodžiais, ir nėra už ko užsikabinti kad pratęsti, tada ir pasipila klausimų lavina