Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/18 19:41:01 19:41:01

svetlana:
Svečias:

Atrašiau ne dėl to kad nesisėkė ar dar. tiesiog toks antras laiškas mane šokiravo. Be to labai retai lankydavau si čia. Dėl ir gavosi kad po pusmečio. aš tikrai nenoriu bendrauti su žmonėmis, kurie iš karto kažkuo skundžiasi, ar šiaip gyvenimu nepatenkinti Kitas dalykas, buvau jaunas ir kvailas tuo metu net nieko ir neieškojau. Be to jei aš taip pradėčiau guostis, kad išsiskyriau su mergina ir t.t., manau iš merginų tarpų apskritai nesulaukčiau atsakymo. Be to tai mano manymu ne ta tema kurią reiktų aptarinėti pačioj pradžioj.

Užtat man ir smalsu tapo, kodėl atrašėte iš viso? Jei nuo pat pradžių netiko. Norėjote patikrinti kas joje pasikeitė per pusę metų?

Kaip minėjau aš buvau visai užmiršęs po to kai pamačiau nusprendžiau atrašyti, nes kad ir koks žmogus būtų, mano manymu jis bet kokiu atveju nusipelno gauti atsakymą.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/18 19:42:29 19:42:29

knight6178:
Be saibu: Zmones skirtingi ir jauciasi skirtingai.
As isgirdau, kad jautiesi atstumtas?!
Todel Klausiu kaip jautiesi del to?

Aš nesijaučiu atstumtas, o būnu šiek tiek supykęs

Ka darai kai buni supykes?

Bebsaibu

B

1 įrašai

2013/04/18 19:44:18 19:44:18

knight6178: [ nusipelno gauti atsakymą.

nusipelno.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/18 19:44:55 19:44:55

knight6178:
Sutinku, galima buvo, bet tuo metu tikri neturėjau ką, o po kurio laiko užsimiršo. Bet kalba ne apie mane, o apie jus. Kalbate apie žmogiškumą, aš to visada tikiuosi, bet iš merginų apskritai to nesulaukiu, net ir po pusmečio, tad nėra ką ir kalbėti. Realiai jei bendraučiau taip kaip jūs, tai jau po pirmo atsakymo neberašyčiau. Bet iš pagarbos, visada atrašau,ir suteikiu šansą. Pradžia juk visada sunkiausia

Jūs vaikinas nekvailas, štai ir pagalvokite, ar gali būti kad merginos neatrašo ŠIAIP SAU? Kalba vargu ar apie mus . Mes kartais būname tik veidrodis, atspindintis realybę. Ieškokite priežasčių ir savyje. Jei neatsakytų viena kita - sakyčiau tai jų problema. Bet jei neatsako ar nustoja bendrauti totaliai VISOS - tai problema jau jumyse, manyčiau.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/18 19:50:04 19:50:04

knight6178:
hmm, kodėl apie mane? manau tai daugumą vyrų liečia. Ar norit pasakyti, kad aš čia vienas toks laimingas? Mane domina tiesiog priežastys, o po to jau žiūrėsiu ir bandysiu taisytis Ar čia taip merginom sunku į tai atsakyti, arba tiesiog čia forume lankosi tos, kurios visada atrašo. Man tiesiog keista, kad pradeda analizuoti mane, ir spėlioti priežastis, nors mne domini tik bendri variantai, o ne kodėl būtent man neatrašo.

Domina bendri variantai? Hm, štai jie:
Keli variantai: neturi ką atrašyti, gal parašys vėliau, kai minčių atsiras; gal jai nepatiko, kad ne iš karto atrašėte, o buvote prisijungęs; gal ji "branginasi", mano - tegu palaukia. Gal ne tokio ieško ir nenori laiko tempti. Gal dar ne visi variantai, bet kol kas tiek atėjo į galvą.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/18 19:55:01 19:55:01

svetlana:
knight6178:
Sutinku, galima buvo, bet tuo metu tikri neturėjau ką, o po kurio laiko užsimiršo. Bet kalba ne apie mane, o apie jus. Kalbate apie žmogiškumą, aš to visada tikiuosi, bet iš merginų apskritai to nesulaukiu, net ir po pusmečio, tad nėra ką ir kalbėti. Realiai jei bendraučiau taip kaip jūs, tai jau po pirmo atsakymo neberašyčiau. Bet iš pagarbos, visada atrašau,ir suteikiu šansą. Pradžia juk visada sunkiausia

Jūs vaikinas nekvailas, štai ir pagalvokite, ar gali būti kad merginos neatrašo ŠIAIP SAU? Kalba vargu ar apie mus . Mes kartais būname tik veidrodis, atspindintis realybę. Ieškokite priežasčių ir savyje. Jei neatsakytų viena kita - sakyčiau tai jų problema. Bet jei neatsako ar nustoja bendrauti totaliai VISOS - tai problema jau jumyse, manyčiau.

Taip, tu teisi, bet Jūs nebendravote su manimi, todėl negaliu tikėtis konkretaus atsakymo. tad būtų malonu sužinoti priežastis. Aišku, yra keletas su kurios bendrauju jau ne vienerius metus, ir kol kas jos nesiskundė dėl to dalykas tas, kad aš bendrauju taippat kaip bendrauja su manimi. Aišku dabar šiek tiek pasitaisiau taip pat labai patinka klausinėti visko iš eilės, tam kad pažinti žmogų, tik vat nežinau ar čia blogai ar gerai, ar tiesiog tikisi kad aš atsiversiu kaip knyga ir kalbėsiu tik apie save?

Be saibu:
Aš nesijaučiu atstumtas, o būnu šiek tiek supykęs

Ka darai kai buni supykes?[/quote]

pyktis ateina ir praeina. O šiaip stengiuosi tada surasti su kuo pabendrauti, arba filmą pažiūriu ir viskas

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/18 19:55:41 19:55:41

knight6178:

Kaip minėjau aš buvau visai užmiršęs po to kai pamačiau nusprendžiau atrašyti, nes kad ir koks žmogus būtų, mano manymu jis bet kokiu atveju nusipelno gauti atsakymą.

Net po pusmečio? Gal aš nenuovoki, tačiau man vis tiek neaišku kas po pusmečio galėjo pasikeisti kad nusprendėte atrašyti. Beje atsakymas jums pačiam.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/18 19:58:50 19:58:50

svetlana:
knight6178:
hmm, kodėl apie mane? manau tai daugumą vyrų liečia. Ar norit pasakyti, kad aš čia vienas toks laimingas? Mane domina tiesiog priežastys, o po to jau žiūrėsiu ir bandysiu taisytis Ar čia taip merginom sunku į tai atsakyti, arba tiesiog čia forume lankosi tos, kurios visada atrašo. Man tiesiog keista, kad pradeda analizuoti mane, ir spėlioti priežastis, nors mne domini tik bendri variantai, o ne kodėl būtent man neatrašo.

Domina bendri variantai? Hm, štai jie:
Keli variantai: neturi ką atrašyti, gal parašys vėliau, kai minčių atsiras; gal jai nepatiko, kad ne iš karto atrašėte, o buvote prisijungęs; gal ji "branginasi", mano - tegu palaukia. Gal ne tokio ieško ir nenori laiko tempti. Gal dar ne visi variantai, bet kol kas tiek atėjo į galvą.

Kad neturi ką atrašyti, manau yra buvę tokių variantų jei jau branginasi, tada tegu tą daro ir toliau, aš čia ne tam kad žaidimus žaisčiau Dėl atrašymo, atrašau visada iš karto. Nenori laiko tempti? tada kam iš vis pradėti pokalbį? o jei jau ir pradėjo, tada kodėl tiesiog neparašyti, kad tiesos.

Beje Svetlana, kaip suprantu, čia tu išvardinai savus neatrašymo variantus? o gal tu irgi visada atrašai?

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/18 20:01:18 20:01:18

knight6178:

Aišku, yra keletas su kurios bendrauju jau ne vienerius metus, ir kol kas jos nesiskundė dėl to dalykas tas, kad aš bendrauju taippat kaip bendrauja su manimi. Aišku dabar šiek tiek pasitaisiau taip pat labai patinka klausinėti visko iš eilės, tam kad pažinti žmogų, tik vat nežinau ar čia blogai ar gerai, ar tiesiog tikisi kad aš atsiversiu kaip knyga ir kalbėsiu tik apie save?

Darosi vis įdomiau .
Yra net keletas merginų, kurios su jumis bendrauja (vis gi) keletą metų . To jums lyg ir maža? Hm, naiviai maniau, kad užtenka vieno vienintelio svarbaus ir mielo žmogaus...
O gal tame atsakymas? Ir dar tame, kad kitą jūs norite kaip knygą skaityti, o savęs - šiukštu... Visko iš eilės klausinėti - na laaabai rimta atrodo

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/18 20:02:01 20:02:01

svetlana:
knight6178:

Net po pusmečio? Gal aš nenuovoki, tačiau man vis tiek neaišku kas po pusmečio galėjo pasikeisti kad nusprendėte atrašyti. Beje atsakymas jums pačiam.

Na galir tikrai nenuovoki nepasikeitė niekas tiesiog aš nesilankiau čia, o po to ir pamiršau apie tai. kai po pusmečio prisijungiau, pradėjau peržiūrinėti kas gero čia, peržiūrinėjau išsiųstus ir gautus laiškus. Tada, jau buvo pamirštas, tas pirmas šokas po laiško perskaitymo ir atrašiau. Aš tikrai tyčia nelaukiau pusmečio, tam kad atrašyti tiesiog taip jau gavosi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume