Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel moterys neatraso?

Kodel moterys neatraso?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 20:16:45 20:16:45

knight6178:
Svečias:
knight6178: Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?

Nebūtinai kraštutinumai, neturėjai tu nieko rašyti išskyrus tai, ką parašei . Bet bendrauti galima ir per anketas. Kaip tikiesi susidomėti žmogumi, jei iš karto kerti bendravimą? Intuicija? Tada suprantu...Siena yra statoma jei nėra pasiūlymo pabendrauti kitur, jei jau forume netinka.

Kaip jau minėjau aš čia tk norejau surasti tam tikrus atsakymus, o ne su kažkuo susipažinti, pasiguosti ir išsipasakoti kaip man blogai Beto kaip suprantu, tu neturi anketos, tai net ir privačiai nepabendrausim

Gerai, kad taip jau nusprendei . Juk anketos aš nepajėgi susikurti . Tavo žiniai, turėk omeny: SUSIPAŽINTI IR BENDRAUTI GALIMA NE TIK PER ANKETAS. TINKA FORUMAS, GATVĖ, PARDUOTUVĖ, KONCERTAS, PAPLŪDIMYS, BENZINO KOLONĖLĖ IR DAR DAUGYBĖ KITŲ VIETŲ. Sėkmės susirasti

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/24 20:19:16 20:19:16

knight6178:
Svečias:
knight6178: Na tai prašom plačiau kur tu matai tą sieną? jei dėl to kad parašiau jog ne anglijoje ir nepabendrausim, tai neturėtum stebėtis, nes tikrai nenoriu forume kažką sakyti ar pasakoti, tai per daug vieša erdvė. O kad norėčiau susitikti, visų pirma turiu susidomėti žmogumi tiek, kad kiltų noras atvažiuoti į susitikimą. Kad esu keistas, neneigiau visi turim savo keistenybių. Beto ar į tavo pasakymą turėjau parašyti, ne deja aš ne anglijoje, bet jei nori perku bilietą ir skrendu?

Geriau parašyk kur deimantus slepi

ten kur tu jų nerasi Beje, jei jau rašot tai bent vardą nurodykit, o tai nesuprasi su kuo bendrauju.

"Jei jau rasot". Ot mandagumas. Niekas tau ir neatrasys is normaliu, nes elementariu elgesio taisykliu nepaisai. Esi užkietėjęs senas bernas, juk taip?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/29 08:35:29 08:35:29

Svečias:
Gerai, kad taip jau nusprendei . Juk anketos aš nepajėgi susikurti . Tavo žiniai, turėk omeny: SUSIPAŽINTI IR BENDRAUTI GALIMA NE TIK PER ANKETAS. TINKA FORUMAS, GATVĖ, PARDUOTUVĖ, KONCERTAS, PAPLŪDIMYS, BENZINO KOLONĖLĖ IR DAR DAUGYBĖ KITŲ VIETŲ. Sėkmės susirasti

Nereikia apversti manoodžių aukštyn kojom aš nesakaiu kad nepajėgi, tiesiog pasakiau kad jos neturi. Į forumą užsukau nesipažindinti su kuo nors, o tiesiog išsiaiškinti tam tikrus dalykus. Jei nori tiesiog pabendrauti tai visada galima daryti privačiai, tik nesuprantu kam tau to reikia, nes juk tu jau susiradai draugą

Svečias:
"Jei jau rasot". Ot mandagumas. Niekas tau ir neatrasys is normaliu, nes elementariu elgesio taisykliu nepaisai. Esi užkietėjęs senas bernas, juk taip?

Mandagumas? Jei jau kalbam apie mandagumą, tai galbūt pirmiausia, reiktų nesislėpti už svečio vardo, nes mano manymu tai tas pats kas bendrauti su žmogumi kuris į tave atsisukęs nugara.

morkienė

M

2 įrašai

2013/04/29 18:51:16 18:51:16

knight6178:

Nereikia apversti manoodžių aukštyn kojom aš nesakaiu kad nepajėgi, tiesiog pasakiau kad jos neturi. Į forumą užsukau nesipažindinti su kuo nors, o tiesiog išsiaiškinti tam tikrus dalykus. Jei nori tiesiog pabendrauti tai visada galima daryti privačiai, tik nesuprantu kam tau to reikia, nes juk tu jau susiradai draugą

[quote:1knfdgp7]Iš kur taip matosi kad susiradau draugą? To niekada nerašiau, nes taip ir nėra. O tu aiškiaregio duonos nori paskanauti? [/quote:1knfdgp7]. Tarkim, aš esu Morkienė - prisistatau. O kitas postas, kuris "nemandagus", yra ne mano.

morkienė

M

2 įrašai

2013/04/29 18:54:52 18:54:52

knight6178:

[quote:1huo5x88]

[/quote:1huo5x88]Nereikia apversti manoodžių aukštyn kojom aš nesakaiu kad nepajėgi, tiesiog pasakiau kad jos neturi. Į forumą užsukau nesipažindinti su kuo nors, o tiesiog išsiaiškinti tam tikrus dalykus. Jei nori tiesiog pabendrauti tai visada galima daryti privačiai, tik nesuprantu kam tau to reikia, nes juk tu jau susiradai draugą

Iš kur taip matosi kad susiradau draugą? To niekada nerašiau, nes taip ir nėra. O tu aiškiaregio duonos nori paskanauti? . Tarkim, aš esu Morkienė - prisistatau. O kitas postas, kuris "nemandagus", yra ne mano.

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/29 19:36:50 19:36:50

morkienė:
knight6178:

[quote:3t276uz3]

Iš kur taip matosi kad susiradau draugą? To niekada nerašiau, nes taip ir nėra. O tu aiškiaregio duonos nori paskanauti? . Tarkim, aš esu Morkienė - prisistatau. O kitas postas, kuris "nemandagus", yra ne mano.[/quote:3t276uz3]

Vat apie ką aš ir kalbu pilna svečių ir nežinai net su kuo bendrauji, o paskui dar lieka nepatenkintų žmonių, kad nieko nesakau iš tikro maniau, kad su Svetlana bendrauju, dėl to ir paminėjau apie draugą

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/29 21:07:33 21:07:33

Czy jaja se robisz?

knight6178

K

114 įrašai

2013/04/30 14:40:24 14:40:24

na ką gi jau radau atsakymą, kurio norėjau, tad ačiū merginoms/moterims, pateikusioms savo neatrašymo variantus, ir toms kurios taip bandė išanalizuoti mane, jog net pamiršo pirminį klausimą.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/30 16:55:24 16:55:24

knight6178: na ką gi jau radau atsakymą, kurio norėjau, tad ačiū merginoms/moterims, pateikusioms savo neatrašymo variantus, ir toms kurios taip bandė išanalizuoti mane, jog net pamiršo pirminį klausimą.

Na ka gi, welcome to you! Moki buti mandagus ir dekingas, sarkazmo pas tave ne laso, tad sekmes paieskose

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/04/30 21:10:48 21:10:48

Palik jus trumpam - o apsilankai ir nieko naujo vis dar moterys neatrašo ir vyrų normalių nėra

O kad moterys neatrašo tai yra tik keli atsakymo variantai - nepatinkam arba mirusios anketos, kurios vis dar sukasi sistemoje. Abiem atvejais viskas paprasta ir aišku - neverta prie šių personų toliau gaišti laiko. Viena iš pagrindinių priežasčių kiek man teko susidurti yra nuotraukų slėpimas ar nebuvimas ir manau teisingai, jeigu jau bijoma kažko ar gėdijamasi, tai didelė tikimybė, kad žmogus turi kažkokių problemų(išskyrus tuos atvejus kai nuotraukos rakinamos tik todėl, kad nenorima viešai afišuotis dėl soc statuso, o paprašius noriai pasidalijama). Kitas dalykas yra pačio laiško turinys, struktūra - iš esmės šie dalykai irgi reiškia daug, ji pradėsim su visokiais "labuks", "kaip oras - man pakilo noras, duosi?" arba kaip kažkas forume minėjo - "turiu didelį - darau viską", tai kažin ar atsakymų ir sulauksim.
Pažiūrėjau čia savo susirašinėjimų statistiką - triženklis gavėjų skaičius diapazone 20-30 metų, atsakomumas 87,36% taip kad manau merginų aktyvumas yra pakankamas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume