Taip, nes skirtasis nebūtinai yra vienas. Gali būti likimo skirti ir keli.
Likimo skirtas gali bui tik vienas zmogus. Jei keliai issiskyre, vadinasi pasirinkimas buvo neteisingas. Visos kalbos tai tik pasiteisinimas suklydimui.
sole111
2010/01/28 10:55:14 10:55:14
Likimo skirtas gali bui tik vienas zmogus. Jei keliai issiskyre, vadinasi pasirinkimas buvo neteisingas. Visos kalbos tai tik pasiteisinimas suklydimui.
Petro konkurentas
2010/01/28 11:03:51 11:03:51
Esu supratigas sazine turintys,ieskau bendru tikslu turincios gyvenimo drauges,megstu gaminti naturalu maista,megstu sokoladinius ir kt skanestus ,gyvenime pats viska siekiau uzbrezta tiksla,buvo ,megztu plaukioti turinigai praleisti laisvalaiky mano nr. 37,5
Samanta
2010/01/28 11:48:47 11:48:47
Aš kitaip matau. Kaip gali nebūti likimo skirtas žmogus, su kuriuo pragyventa 20 metų , susilaukta vaikų? O paskui keliai išsskyrė, ir sutiktas kitas nuostabus žmogus? (čia aš ne apie save). Abu skyrė likimas, manau, o kaip kitaip? Nejau vaikus galima taip lengvai nubraukti, ar jie neskirti likimo?? Vienas žmogus skirtas likimo - čia viso labo lyrinis nukrypimas, toks pat, kaip "meilė viską nugali", "mylyntys vienas kitą supranta be žodžių" ir panašiai. Gražūs lozungai .
sole111
2010/01/28 12:27:55 12:27:55
Norite pasakyti, kad jei jau susilaukei vaiko, tai ženklas, kad tai buvo tau siustas žmogus likmo? Turbut Jūs juokaujate? pastoti gali nuo bet kurio, tai tas pats, kaip galvoti,kad kiekvienas sutiktasis tavo gyvenimo meilė. Žmonės pragyvena kartu ir visą gyvenimą, vieni puikiai suprasdami savo pasirinkimo klaidą ir tingėdami kažką ar bijodami kažką keisti, kiti supranta jau gyvenimo saulėlydyje, 20 metų dar ne rodiklis, kad gyvenai su tinkamu žmogumi, kad keliai išsiskyrėtai tai tik patvirtina. Jūs maišote likimą su savo pačios sprendimais. Ir jei jums nepasisekė jo rassi, neguoskite savęs ir neapgaudinėkite nurašydama tai kaip lyrinius nukrypimus. Tai yra tikra.
Samanta
2010/01/28 20:07:03 20:07:03
Kai man švietė jaunystės šviesa, galvojau taip kaip jūs . Dabar galvoju kaip jau išdėsčiau. Patirtis. Viską ir visus, ką turėjau, ką sutikau - man skyrė likimas. Kažkam jis skiria daug, kažkam tik vieną... Nenoriu atimti iš jūsų jaunystės šviesos vilčių, tikėkite tuo, kuo norite tikėti. "ir pagal tai bus jums duota".
Ingrita
2010/03/12 07:34:52 07:34:52
Baigsis tuom kad vyrai padarys vaikus tik toms moterims kurios to panores Vyrai kurie augina vaikus , islaiko seimas gyviems reikia paminklus pastatyti Moteru prigimtis yra gimdyti,auginti vaikus o vyru tik padaryti. Gaila tu vyrioku kurie per vaikus pakimba ant moteru kurios uzseda jiems ant sprando ir raitos joja per gyvenima [b:3pxhuabs][/b:3pxhuabs]
gytare
2010/03/13 14:52:16 14:52:16
idomiai cia apie likimo skirtus zmones...kas nors kiek domejosi ezoterika, zino, kad gyvenime mes isvis nesutinkame ATSITIKTINIU zmoniu
visi jie mums skirti, kaip ir mes jiems. ir jau tik nereikia apie ta VIENA likimo skirtaji...
Lazdynai
2010/03/13 15:55:53 15:55:53
Taip, taip, jei pagal ezoterika, tai mes sutinkame tik savo karminius skolininkus, idealus santykiai sioje asaru pakalneje neimanomi.
ieva
2010/03/13 16:46:47 16:46:47
Kai žmonės bijo prisiimti atsakomybę už savo sprendimus ir veiksmus, tuomet viskas imama aiškinti rba ezoterika, likimu, arba biologija, "prigimtimi"
Bet tai vistek neatsakymas kodėl tiek daug vienišų žmonių..
Jų tiek kiek ir anksčiau, tik būdami vieniši mes labiau matome ir kitų vienatvę.
Lazdynai
2010/03/13 17:28:55 17:28:55
G AL ZMONES KO IR BIJO, NEZINAU. VISA GYVENIMA BUVAU DRASI, YPAC PO 4O METU, NIEKO NEBIJOJAU IR DABAR NEBIJAU,