Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 14:10:18 14:10:18

cc: Patrauklūs ieško jaunų panelių Ir jei jums damos jau virš 35 tai vargu ar tą patrauklų pavyks "pakabinti" internete. Nes tikrai tokiu atveju jums bus sunku savo statistiniais duomenimis patraukti dėmesį ir konkuruoti su jaunomis panelėmis. Realiam gyvenime dar galit bandyti patraukti dėmesį savo žavesiu, bet internete tai to nesimato.. Aišku jei jūsų akimis patrauklus tas į kurį dauguma neatkreipia dėmesio, tuomet situacija daug geresnė.

Gal gana apie tą amžių? Manęs ką tik klausė, ar aš - pilnametė (realiai, ta prasme, ne internetu) )

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 14:12:17 14:12:17

BjauriBoba:
Vieniša_siela: [DP - tarsi atskira kasta Tuo man iš pradžių gal ir patiko, bet dabar pastebiu vis daugiau trūkumų... Pvz. kad ir tas, jog mano pašnekovai negali manęs matyti, nes nesu "auksinė" (t.y. neatbašliavus pinigėlių p. Seimo nariui Navaičiui). Iš tikro būtų kur kas įdomiau, jei pašnekovai galėtų patys įvertinti mano anketą ir pasakyti, kas joje taip negerai
quote]
Ar as teisingai suprantu: Paprastu nariu nuotraukos nerodomos? Tik auksiniu?

O Jūs matote mano anketą?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 14:15:23 14:15:23

Svečias: Vieniša_siela, matau Tave tik svečio teisėmis, perskaičiau pasisakymus tik šioje temoje ir ...
1. Nuotykių ieškotojams Tu neįdomi.
2. Ant vienišo rimto vyro nepataikei.
3. Neatsakymo galimybė gali būti:
- pasiųsti negali;
- atsakyti paprastai irgi negali, nes negarantuotas, kad dar nesusilauks kito laiškiuko ir dėl to atsidurs nepatogioje jam padėtyje.

O be to, Tu ... gali vieną kitą vyrą ir išgasdinti (išvaizda čia nei prie ko, be to aš anketos ir nematau )

p.s. Mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų nuomone

O kuo būtent išgąsdinti? Gyvenime taip pat tenka girdėti šią nuomonę (kad ne kiekvienas gali prie manęs prieiti), bet... Kas tai lemia? Kodėl tai matyti net forume?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/11 14:19:33 14:19:33

GabijaGabija: Vieniša_siela, aišku, kad tavo anketos niekas nemato, nes čia forume rašai kaip svečias, neprisijungusi. Prisijunk ir tada rašyk, ir galės kiti įvertinti

Aš, kaip suprantu, prisijungt gali tik auksiniai, nes man tai neleidžia...

cc

C

55 įrašai

2009/12/11 14:24:21 14:24:21

Vieniša_siela:
O kuo būtent išgąsdinti? Gyvenime taip pat tenka girdėti šią nuomonę (kad ne kiekvienas gali prie manęs prieiti), bet... Kas tai lemia? Kodėl tai matyti net forume?

Tai gal nuotraukos su kočėlu rankose?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/11 14:29:57 14:29:57

cc:
Vieniša_siela:

Tai gal nuotraukos su kočėlu rankose?

Ne, nors kažkada tokią idėją turėjau

leagere

L

354 įrašai

2009/12/11 15:09:34 15:09:34

Svečias:
GabijaGabija: Vieniša_siela, aišku, kad tavo anketos niekas nemato, nes čia forume rašai kaip svečias, neprisijungusi. Prisijunk ir tada rašyk, ir galės kiti įvertinti

Aš, kaip suprantu, prisijungt gali tik auksiniai, nes man tai neleidžia...

Visi gali prisijungti, ir auksiniai, ir paprasti. Į foruma reikia įeiti iš savo anketos, kai pati matai ja. Ech, jei tik tokios mūsų būtų bėdos

Nesvarbu

N

23 įrašai

2009/12/11 15:51:55 15:51:55

O as kaip vyras dziaugiuosi, kad kartais ir jums moterims tenka pajusti ta nusivilima kai neatrasoma i laiskus.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 16:07:31 16:07:31

Nesvarbu: O as kaip vyras dziaugiuosi, kad kartais ir jums moterims tenka pajusti ta nusivilima kai neatrasoma i laiskus.

Oi koks nedraugiškai nusiteikęs vyras . Patikėk, tikrai ne kartais. Pasidžiauk dar labiau . Bet aš tokių dalykų neimu į galvą ir visiems patariu neimti. Nes man ir nereikia, kad 50 narių man atrašytų. Man užtenka vieno vienintelo mano žmogučio... Jei neatrašo - jis ne mano, o aš - ne jo. Paprasta ir aišku. Ir veikia!

tyliai

T

282 įrašai

2009/12/11 16:21:33 16:21:33

Nesvarbu: O as kaip vyras dziaugiuosi, kad kartais ir jums moterims tenka pajusti ta nusivilima kai neatrasoma i laiskus.

Jeigu atvirai, tai aš irgi dėl to džiaugiuosi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume