Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 18:33:46 18:33:46

cc: Esmė jog neprivalai duoti tikrą kontaktą, todėl paprasta "tepti slidę". Iš kitos pusės kai žinai jog bet kada gali pasitraukti lengviau pradėti. Ir nereikia čia švaistytis frazėmis jog visi vyrai kiaulės, ar nėra tikrų vyrų. Tų vyrų yra beveik tiek kiek moterų, tik moterims jau amžiuje, tenka konkuruoti ir su jaunomis panelėmis, nes kaip taisyklė jaunas traukia vyresni, o pagyvenusios nori bendraamžių. Tai dėl tų pačių konkuruoja dvi skirtingos kartos moterų Taip kad merginos jaunystėje jūs džiaugėtės dėmesiu, o va vyresni mes vyrai pasidžiaugsim

Prieš porą dienų man suėjo 23... Nors realiai, sako, atrodau jaunesnė Ir traukia mane kaip - šiek tiek vyresni už mane

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 19:31:58 19:31:58

Gerasis Meskiukas: Kiek as susiduriu, patrauklios panos pirmos ir neraso. Jei jau pirma raso, tai kaip taisykle apkuni, neitin simpatiska, issiskyrusi, su vaiku. Tai yra tokios, kuriu vyrai patys savaime "nejama" ir "nekabina". Ir ka tokiu atveju atsakyt? Kartot ta banalia fraze "ne mano skonio"? Ar parasyt kelias frazes is gailescio? Tiesiog ignoruoji tokias zinutes ir tiek.

Taip galima visas išbrokuoti . Ir likti išdidžioje vienatvėje. Arba - vieną rytą vyras nubunda ir supranta, kad moters grožio, kuris buvo jį patraukęs, jau seniai nebėra. Geriau ignoruoti vyrams tokias žinutes. Bet manau, kad ir tos "neįtin simpatiškos" patraukia vyrus. Tik gal nereikia taikytis į gražuolius, užteks paprasto, kaip sakoma, pagal Jurgį ir kepurė .

cc

C

55 įrašai

2009/12/09 19:51:37 19:51:37

Patrauklūs ieško jaunų panelių Ir jei jums damos jau virš 35 tai vargu ar tą patrauklų pavyks "pakabinti" internete. Nes tikrai tokiu atveju jums bus sunku savo statistiniais duomenimis patraukti dėmesį ir konkuruoti su jaunomis panelėmis. Realiam gyvenime dar galit bandyti patraukti dėmesį savo žavesiu, bet internete tai to nesimato.. Aišku jei jūsų akimis patrauklus tas į kurį dauguma neatkreipia dėmesio, tuomet situacija daug geresnė.

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/12/09 20:18:33 20:18:33

[quote="Vieniša_siela"][DP - tarsi atskira kasta Tuo man iš pradžių gal ir patiko, bet dabar pastebiu vis daugiau trūkumų... Pvz. kad ir tas, jog mano pašnekovai negali manęs matyti, nes nesu "auksinė" (t.y. neatbašliavus pinigėlių p. Seimo nariui Navaičiui). Iš tikro būtų kur kas įdomiau, jei pašnekovai galėtų patys įvertinti mano anketą ir pasakyti, kas joje taip negerai
quote]
Ar as teisingai suprantu: Paprastu nariu nuotraukos nerodomos? Tik auksiniu?

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 21:37:45 21:37:45

Aš galiu matyti visus narius, kurie įdėję nuotraukas ir dalyvauja forume, nors esu paprasta. Negaliu tik rašyti paprastiems nariams. Čia kažkas ne taip suprasta.

19881id_Šaltmėtė

1

16 įrašai

2009/12/10 07:56:20 07:56:20

cc: Esmė jog neprivalai duoti tikrą kontaktą, todėl paprasta "tepti slidę". Iš kitos pusės kai žinai jog bet kada gali pasitraukti lengviau pradėti. Ir nereikia čia švaistytis frazėmis jog visi vyrai kiaulės, ar nėra tikrų vyrų. Tų vyrų yra beveik tiek kiek moterų, tik moterims jau amžiuje, tenka konkuruoti ir su jaunomis panelėmis, nes kaip taisyklė jaunas traukia vyresni, o pagyvenusios nori bendraamžių. Tai dėl tų pačių konkuruoja dvi skirtingos kartos moterų Taip kad merginos jaunystėje jūs džiaugėtės dėmesiu, o va vyresni mes vyrai pasidžiaugsim

Pagal tavo anketą neatrodo, kad būtum vyresnis, kaip kad sakai... tai dėl tavęs tik tos jaunesnės ir konkuruoja...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 08:52:03 08:52:03

Vieniša_siela, matau Tave tik svečio teisėmis, perskaičiau pasisakymus tik šioje temoje ir ...
1. Nuotykių ieškotojams Tu neįdomi.
2. Ant vienišo rimto vyro nepataikei.
3. Neatsakymo galimybė gali būti:
- pasiųsti negali;
- atsakyti paprastai irgi negali, nes negarantuotas, kad dar nesusilauks kito laiškiuko ir dėl to atsidurs nepatogioje jam padėtyje.

O be to, Tu ... gali vieną kitą vyrą ir išgasdinti (išvaizda čia nei prie ko, be to aš anketos ir nematau )

p.s. Mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų nuomone

cc

C

55 įrašai

2009/12/10 12:11:41 12:11:41

Šaltmėtė:
Pagal tavo anketą neatrodo, kad būtum vyresnis, kaip kad sakai... tai dėl tavęs tik tos jaunesnės ir konkuruoja...

Anketa kaip anketa, amžius tikrai nurodytas tikras. Ir nelaikau savęs tuo vyresniu, o frazė "o va vyresni mes vyrai pasidžiaugsim", na čia kalbant apie ateitį

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 12:28:56 12:28:56

cc:
Šaltmėtė:

Anketa kaip anketa, amžius tikrai nurodytas tikras. Ir nelaikau savęs tuo vyresniu, o frazė "o va vyresni mes vyrai pasidžiaugsim", na čia kalbant apie ateitį

cc, nuoširdžiai linkiu kad būdamas vyresnis jūs džiaugtumėtės gyvendamas šeimoje su savo mylima ir mylinčia žmona, o ne pažinčių svetainėse meždiodamas nimfetes .

leagere

L

354 įrašai

2009/12/10 16:13:15 16:13:15

Vieniša_siela, aišku, kad tavo anketos niekas nemato, nes čia forume rašai kaip svečias, neprisijungusi. Prisijunk ir tada rašyk, ir galės kiti įvertinti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume