Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 12:18:06 12:18:06

Gerasis Meskiukas: Kiek as susiduriu, patrauklios panos pirmos ir neraso. Jei jau pirma raso, tai kaip taisykle apkuni, neitin simpatiska, issiskyrusi, su vaiku. Tai yra tokios, kuriu vyrai patys savaime "nejama" ir "nekabina". Ir ka tokiu atveju atsakyt? Kartot ta banalia fraze "ne mano skonio"? Ar parasyt kelias frazes is gailescio? Tiesiog ignoruoji tokias zinutes ir tiek.

Nežinau, ar esu apkūni. Manau, kad - ne. Esu normali (bet ne sudžiuvusi). Dėl simpatiškumo... Niekad negirdėjau, kad būčiau simpatiška, bet ne kartą man sakė, jog esu graži. Dėl vaikų ir skyrybų - nėra. Dėl rašymo ir kabinimo - rašo ir kabina, bet dažniausiai tokie, kurie man ne itin įdomūs. Tad kartais pasieškau pati...
Apskritai, medžioti visados mėgau labiau, nei būti medžiojama.
Tik dabar klausimas... Gal esmė visai ne "apkūni, išsiskyrusi, turi vaikų, niekas nejama", bet kad vyrai tiesiog taip TIKI, jog pirmos parašo tik tokios? Ir kad jie dar negali suprasti, jog ir normali mergina gali pirma parodyti dėmesį?
Nesu fotogeniška ir tai žinau. Nuotraukose atrodau ženkliai blogiau, nei realiai. Kita vertus, mokausi, dirbu ir tikrai nesijaučiu kažkokia "asociale", kurios niekas nenori ir niekas nejama.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 13:03:05 13:03:05

Vieniša_siela: O tai jau tas grožis - esminė bendravimo sąlyga?

Manau, kad ne. Tam, kad bendrauti esmine salyga kompiuteris ir internetas. Po to bendravimo igudziai. O naturoje, tureti su kuo bendrauti.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 13:12:06 13:12:06

Vos nepamirsau. Kalbeti ir rasyti reik moketi...
swx

xharleyx1327091352_db

X

44 įrašai

2009/12/09 14:42:55 14:42:55

man cia isvis nieks neparaso :d reiskes nesu patrauklus ir laisku nesulaukiu bet manau juk nesunku atrasyt kad ir tas zmogus tau nepatinka tiesiog is mandagumo nevisi juk iesko didziakrutes ir pan kaip cia kaskas rase todel neatraso

Lombarghini

L

10 įrašai

2009/12/09 14:53:35 14:53:35

Neturi tinkamo pinigėlio ir nerašo tos tavo patrauklios panos. Neturi ko pasiūlyti.

PWD

P

56 įrašai

2009/12/09 17:10:08 17:10:08

Kad DP pažintyse dažnokai pasitaiko gana keistų dalyku ir aš jau pastebėjau, nors dar naujoku save laikau. Kaip [b:j01etne5]Persona[/b:j01etne5] minėjo keistoka kad atrodo normaliai pabendravus staiga dingsta pašnekovas. Tokiais atvejais pats po kurio laiko tiesiog parašau atsisveikinimo laiškeli su gerais palinkėjimais O karta neatrašiau, nes anketoje mačiau esminių trūkumų ir laiškelis tebuvo iš 3 žodžių.
Dėl išvaizdos skonio reikalas. Bet galioja taisyklė - olialia mergytės dažniausiai ieško atitinkamo berniuko ir atvirkščiai, tokius siekius dažnai galima suprasti iš nuotraukos.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 18:18:20 18:18:20

Svečias: Vos nepamirsau. Kalbeti ir rasyti reik moketi...
swx

O panašu, kad nemoku? Aš - prozos konkursų prizininkė ir laureatė. Būtų ironiška, jei nemokėčiau rašyti...

cc

C

55 įrašai

2009/12/09 18:21:32 18:21:32

Esmė jog neprivalai duoti tikrą kontaktą, todėl paprasta "tepti slidę". Iš kitos pusės kai žinai jog bet kada gali pasitraukti lengviau pradėti. Ir nereikia čia švaistytis frazėmis jog visi vyrai kiaulės, ar nėra tikrų vyrų. Tų vyrų yra beveik tiek kiek moterų, tik moterims jau amžiuje, tenka konkuruoti ir su jaunomis panelėmis, nes kaip taisyklė jaunas traukia vyresni, o pagyvenusios nori bendraamžių. Tai dėl tų pačių konkuruoja dvi skirtingos kartos moterų Taip kad merginos jaunystėje jūs džiaugėtės dėmesiu, o va vyresni mes vyrai pasidžiaugsim

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 18:22:55 18:22:55

Vieniša_siela:
Svečias: Vos nepamirsau. Kalbeti ir rasyti reik moketi...
swx

O panašu, kad nemoku? Aš - prozos konkursų prizininkė ir laureatė. Būtų ironiška, jei nemokėčiau rašyti...

galejote ir juoku forma priimti
swx

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/09 18:30:41 18:30:41

PWD: Kad DP pažintyse dažnokai pasitaiko gana keistų dalyku ir aš jau pastebėjau, nors dar naujoku save laikau. Kaip [b:2ua8lr2i]Persona[/b:2ua8lr2i] minėjo keistoka kad atrodo normaliai pabendravus staiga dingsta pašnekovas. Tokiais atvejais pats po kurio laiko tiesiog parašau atsisveikinimo laiškeli su gerais palinkėjimais O karta neatrašiau, nes anketoje mačiau esminių trūkumų ir laiškelis tebuvo iš 3 žodžių.
Dėl išvaizdos skonio reikalas. Bet galioja taisyklė - olialia mergytės dažniausiai ieško atitinkamo berniuko ir atvirkščiai, tokius siekius dažnai galima suprasti iš nuotraukos.

DP - tarsi atskira kasta Tuo man iš pradžių gal ir patiko, bet dabar pastebiu vis daugiau trūkumų... Pvz. kad ir tas, jog mano pašnekovai negali manęs matyti, nes nesu "auksinė" (t.y. neatbašliavus pinigėlių p. Seimo nariui Navaičiui). Iš tikro būtų kur kas įdomiau, jei pašnekovai galėtų patys įvertinti mano anketą ir pasakyti, kas joje taip negerai
Visą gyvenimą maniau (ir tebemanau), jog esu protinga, ambicinga vidutiniškai atrodanti mergina Tikiu, kad galėčiau atrodyti ir geriau, bet neturiu nei laiko, nei galimybių skirti savo išvaizdai krūvos pinigų ir marių laiko Tai tiesiog stengiuosi prisižiūrėti tiek, jog nebūtų nemalonu į mane žiūrėti Berniukams, kurie fotografuojasi pusnuogiai ir yra šokolado spalvos, nė nerašau Suprantu, kad ir aš ne, ir jie - ne mano skonio. Rašau normaliems, tvarkingai atrodantiems vyrams, kurių anketa sako, jog pas juos dar ir galvoje šio to yra Deja... Panašu, kad arba jie čia labai patrauklūs ne tik man vienai, arba mano anketa kažkuo atstumianti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume