Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Human

H

653 įrašai

2009/12/11 16:43:21 16:43:21

Niekad nesuprasiu, kodel panos kai kurios save laiko auksciau visko bei tu, kurie sliauzioja joms po kojomis . .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 16:50:17 16:50:17

tyliai:
Nesvarbu: O as kaip vyras dziaugiuosi, kad kartais ir jums moterims tenka pajusti ta nusivilima kai neatrasoma i laiskus.

Jeigu atvirai, tai aš irgi dėl to džiaugiuosi

Jūs labai tikriausiai nusivylęs, todėl ir džiaugiatės, kad kitiems yra bloga. Na, Lietuvoj gyvenam, džiūgu tūlam tautiečiui, kad kaimyno namas dega. O jei rimtai, aš irgi džiaugiuosi - tuo, kad nesu prisirišusi prie atsakymų, dėmesio rodymo etc. Ir rezultatai, patikėkite, daug džiūgesni, nei sedėčiau čia ir rūgaučiau "nieks nerašo, neatsako, taip jiems ir reikia". Pamėginkite palinkėti geros kloties ir pamatysite, kaip viskas aplink pasikeis. Pritrauksite visai kitus žmones į savo gyvenimą. Nerašyčiau, jei pati to nepatirčiau. Ir ne mano vienos tokia patirtis.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 16:54:02 16:54:02

Human: Niekad nesuprasiu, kodel panos kai kurios save laiko auksciau visko bei tu, kurie sliauzioja joms po kojomis . .

Human, tai [b:2qqkes1r]kodėl[/b:2qqkes1r] jūs pasirenkate šliaužioti? Man nepatinka pvz., kai šliaužioja. Ir nepatinka, kai vyrai per daug "įsivaizdina". O kas patinka? Kai žmogus paprastas, natūralus, prieinamas, bet ne per daug. Tai yra tvirtybės požymis ir labai traukia moteris (merginas).

Human

H

653 įrašai

2009/12/11 17:02:29 17:02:29

Ko is vyru tu tikiesi?
Geliu?
Vakariene bent jau imenesi karta romantiska irgi neblogai?
Nusivesti kazkur?
Dovana gal kokia visai irgi nieko?
Kailiniai zmonai gimtadienio proga?
Automobilis?

Visa tai gautum nesijaustum laiminga? Tik nesakyk, kad to tau nereikia ir tikrai to nepriimtum. Manau kiekviena priimtu. Tik va kas idomiausia tai pasamonej jos tikrai to noretu, bet vyrai kurie tai ivykdo, atgal negauna nieko, net paprastos staigmenos is zmonos.

Va del to ir nesuprantu, kodel reikia stengtis del moteru kai kuriu, kurios nesistengia.

Tau klausimas: pasakyk paskutine staigmena kokia buvai padarius savo buvusejam?

PWD

P

56 įrašai

2009/12/11 17:11:37 17:11:37

Džiaugtis nėra ko, bet ir liūdėti, daryti tragedija taip pat neverta. Tiesiog tokia realybė. Tiek šioje tiek temoje Jei neleidžia savigarba merginos labai skaudžiai reaguoja kai turi imtis iniciatyvos ir nesulaukia atsako. Pagalvojus tokiose situacijose vyrai kur kas dažniau atsiduria, bet ar skundžiasi? Atrodo tai savaime suprantama. Jeigu imatės vyriškos iniciatyvos tai ir pasekmes primkite "vyriškai".

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 17:14:25 17:14:25

Human: Ko is vyru tu tikiesi?
Geliu?
Vakariene bent jau imenesi karta romantiska irgi neblogai?
Nusivesti kazkur?
Dovana gal kokia visai irgi nieko?
Kailiniai zmonai gimtadienio proga?
Automobilis?
Visa tai gautum nesijaustum laiminga? Tik nesakyk, kad to tau nereikia ir tikrai to nepriimtum. Manau kiekviena priimtu. Tik va kas idomiausia tai pasamonej jos tikrai to noretu, bet vyrai kurie tai ivykdo, atgal negauna nieko, net paprastos staigmenos is zmonos.
Va del to ir nesuprantu, kodel reikia stengtis del moteru kai kuriu, kurios nesistengia.
Tau klausimas: pasakyk paskutine staigmena kokia buvai padarius savo buvusejam?

Dėl staigmenos: sunkus klausimas, nes daug metų praėjo, jis man jokių staigmenų nedarė, tikriausiai ir aš jam, deja. Buvo tik labai negražių jo staigmenų. Na, o aš nesu iš tų, kurios atsuka antrą skruostą, gavus pliuchą į pirmą. Iš vyro nieko nereikalavau, ne tas statusas buvo. Nemėgstu gauti, jei negaliu duoti - tai tiesa apie mane. Ko iš vyro tikiuosi: kad mylėtų, suprastų, užjaustų - ir priimtų visa tą patį iš manęs. Tiek daug ir tiek mažai.

Human

H

653 įrašai

2009/12/11 17:31:28 17:31:28

Staigmenu nedarei, bet is jo visgi tikejaisi. Grazu. .

Nemanai, kad jei butum pasistengus, butu kitaip? Jei pastangu idejus i zariju kurstyma, gal visgi vyras butu daugiau stengesis ir butu atsilygines tuo paciu? Gal jis niekad net nemate to, kad duoti irgi yra gerai, ne tik imti.

Va butent kas ir keisciausia, kad is vyru merginos/moterys nori gan nemazai, bet pacios dazniausiai net nepasistengia siais klausimais. Tai kodel po to vyrai merginas ir moteris savo mylimas bobom pradeda vadint? Cia toks pamastymui. .

Nekurstysi ne degs. .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 18:08:42 18:08:42

Human: Staigmenu nedarei, bet is jo visgi tikejaisi. Grazu. .

Nemanai, kad jei butum pasistengus, butu kitaip? Jei pastangu idejus i zariju kurstyma, gal visgi vyras butu daugiau stengesis ir butu atsilygines tuo paciu? Gal jis niekad net nemate to, kad duoti irgi yra gerai, ne tik imti.

Va butent kas ir keisciausia, kad is vyru merginos/moterys nori gan nemazai, bet pacios dazniausiai net nepasistengia siais klausimais. Tai kodel po to vyrai merginas ir moteris savo mylimas bobom pradeda vadint? Cia toks pamastymui. .

Nekurstysi ne degs. .

O iš ko tu sprendi, kad tikėjausi? Stengtis reikia [b:2bh4325m]abiems[/b:2bh4325m]. Tavo ši frazė skirta ne man: [i:2bh4325m]is vyru merginos/moterys nori gan nemazai, bet pacios dazniausiai net nepasistengia siais klausimais. Tai kodel po to vyrai merginas ir moteris savo mylimas bobom pradeda vadint?[/i:2bh4325m]. Nenorėjau daug, daugiau esu davusi. O boba manęs niekada nevadino. Human, žinai, kaip sakau tokiais atvejais: Ir žemė gera, ir vanduo geras - o sumaišyk juos - ir gausis purvas...

marijuana

M

618 įrašai

2009/12/11 19:48:07 19:48:07

Vieniša_siela: DP - tarsi atskira kasta Tuo man iš pradžių gal ir patiko, bet dabar pastebiu vis daugiau trūkumų... Pvz. kad ir tas, jog mano pašnekovai negali manęs matyti, nes nesu "auksinė" (t.y. neatbašliavus pinigėlių p. Seimo nariui Navaičiui). Iš tikro būtų kur kas įdomiau, jei pašnekovai galėtų patys įvertinti mano anketą ir pasakyti, kas joje taip negerai

nepriklauso auksiškumas anketos. nesvarbu koks tavo statusas, ji turi matytis visiems. tik tau gal yra tie apribojimai, nes nėra auksinės narystės statuso

o jei čia, šitą temą pradėjai anonimiškai, kaip "Vieniša_siela", tai jos nieks ir negali matyt, nes nėra nuorodų

Darumelis

D

2 įrašai

2009/12/11 20:51:35 20:51:35

Kad ir kaip bebutu, kad ir ne mano skonio mergina - moteris man parasytu laiska, atrasau visad, manau - mandagumas, daro savo ;]] Kiekvieno zmogaus nuomone skiriasi siuo klausimu, vieni ignoruoja, kiti nusikeike gave laiska, treti atraso nesuteikdami jokiu vilciu tam zmogui ir pan.. ;] Na taip, Krokodilai nezavi nieko, nebent zoofilus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume