Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/08 19:59:34 19:59:34

Dažnai vadinamieji nepatrauklūs yra daug patrauklesni už patrauklius. Mažiau išpuikę, neišlepinti dėmesio, nesubobėję, žmogiškesni, užjaučiantys, paslaugūs - žodžiu, turintys visas galimybes vystyti savo vyriškumą, kurio neužgožia perdėtas moterų dėmesys. Nes daugelio geidžiamas vyras man panašus į moterį kažkuo ...

Roliss

R

4 įrašai

2010/01/12 21:49:37 21:49:37

Esu linkęs manyti, kad ta psihologine taktika, ilgainiui atsisuks ir prieš pačią. Darai gerą vyrukams, neskaudini, tačiau kiek supratau apkalbi save. O tai energija, kuri kaupiasi tavo galvoje ir kokia dieną gali nebetilpti. Jūs, moterys kažkodėl labai mėgstat sudėtingas shemas pasiekti vienokių ar kitokių tikslų. Kodėl negalima paprastai pasakyti, gerbiamasis, Jūs neatitinkat mano išsvajoto idealo, atsiprašau, bet mums ne pakeliui...

samantta: Man buna visaip: ir atrašo, ir neatrašo, ir pirmieji parašo. Aš asmeniškai atrašau visiems, man parašiusiems. Nebijau įsipareigoti ar įskaudinti, nes jei žmogus matau man netinka, moku parašyti taip, kad jis pats nusprendžia nebetęsti pažinties ir tikriausiai mano, kad tai jo sprendimas. Nepamanykit, kad rašau piktai ar grubiai - kaip tik priešingai. Moku panaudoti psichologinę taktiką. Žmogus lieka patenkintas, nes tai "jis" nusprendė netęsti pažinties, jo ego nenukentėjo, jis neprarado pasitikėjimo savimi. Ir man gerai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/12 21:59:49 21:59:49

Roliss: Esu linkęs manyti, kad ta psihologine taktika, ilgainiui atsisuks ir prieš pačią. Darai gerą vyrukams, neskaudini, tačiau kiek supratau apkalbi save. O tai energija, kuri kaupiasi tavo galvoje ir kokia dieną gali nebetilpti. Jūs, moterys kažkodėl labai mėgstat sudėtingas shemas pasiekti vienokių ar kitokių tikslų. Kodėl negalima paprastai pasakyti, gerbiamasis, Jūs neatitinkat mano išsvajoto idealo, atsiprašau, bet mums ne pakeliui...
samantta: Man buna visaip: ir atrašo, ir neatrašo, ir pirmieji parašo. Aš asmeniškai atrašau visiems, man parašiusiems. Nebijau įsipareigoti ar įskaudinti, nes jei žmogus matau man netinka, moku parašyti taip, kad jis pats nusprendžia nebetęsti pažinties ir tikriausiai mano, kad tai jo sprendimas. Nepamanykit, kad rašau piktai ar grubiai - kaip tik priešingai. Moku panaudoti psichologinę taktiką. Žmogus lieka patenkintas, nes tai "jis" nusprendė netęsti pažinties, jo ego nenukentėjo, jis neprarado pasitikėjimo savimi. Ir man gerai.

Ne, aš savęs neapkalbinėjau. Tiesiog taip parašydavau, kad vyrams praeidavo noras tęsti pažintį. Dažniausiai pajuokaudavau, pvz. į prašymą atidengti nuotrauką atsakydavau, kad pirmiausia turi užsimegzti dvasinis ryšys, o jei jo nebus, tai kam tada nuotrauka? - nebent nori mane į užsienį parduoti . Ir vyras nebeatrašė. Aišku, jei man patiktų žmogus, taip nerašyčiau (gal). Bet kas man patiko - tokių prašymų neteikė. Esu ir tiesiai pasakiusi, kad jo deklaruotas elgesys neatitinka realybės - mane suprato. Gerai jaučiausi nepažemindama vyrų. Bet neteigiu, kad mano elgesys teisingas. Psichologijoje yra tas teisinga, kas nedaro tau žalos (ir kitiems). šiuo metu esu išsiregistravusi, nes susiradau draugą čia.

dovile3

D

2 įrašai

2010/01/17 22:24:22 22:24:22

laba, taip netycia uzklydavau pas jus ir perskaiciau visas diskusijas.... na, ka galeciau pridurti....esu taip pat vienisa, be vaikino, vis neissirenku, gal pati nezinau ko noriu is busimo vaikino..., bet kad liudna ,tai faktas. save paguodziu tuo, kad dar jauna ir mokslus reikia baigti, gal netureciau jam laiko...o grozis, tai manyciau turetu rupeti del saves...o ne rupintis isvaizda, kad kitiems patiktu...ar ne taip... ? zodziu, pagyvensim, paziuresim... sekmes...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/17 23:01:34 23:01:34

drakoniuke : laba, taip netycia uzklydavau pas jus ir perskaiciau visas diskusijas.... na, ka galeciau pridurti....esu taip pat vienisa, be vaikino, vis neissirenku, gal pati nezinau ko noriu is busimo vaikino..., bet kad liudna ,tai faktas. save paguodziu tuo, kad dar jauna ir mokslus reikia baigti, gal netureciau jam laiko...o grozis, tai manyciau turetu rupeti del saves...o ne rupintis isvaizda, kad kitiems patiktu...ar ne taip... ? zodziu, pagyvensim, paziuresim... sekmes...

Neliūdėk , yra tau kuo džiaugtis: jaunyste, galimybėmis rinktis. Drąsiau, ir tau sėkmės:)

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/16 21:24:23 21:24:23

Netiesa kad vyrams nepatinka jei moteris parašo pirma,tiesiog gal ne tam vyrui parašei,jei jis turi kuo užsiimt ir be tavęs paprasciausiai sau nekvaršina galvos atsakymais jam juk to nereikia atsakymo juk reikia tau,tai paprasciausiai ne tas žmogus.

masha40

M

1 įrašai

2010/02/18 15:44:42 15:44:42

Galiu pasiguosti likimo draugėms, kad man neatsake net penki vyrai, t.y. nei vienas, kuriam parašiau,

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/18 21:13:15 21:13:15

masha40: Galiu pasiguosti likimo draugėms, kad man neatsake net penki vyrai, t.y. nei vienas, kuriam parašiau,

gal ka baisaus parasiai kažkaip nesitiki manau is tu penkių vienas tikrai but kažka atrašęs,kas liečia mane tai atrašau net jei man to nereikia iš smalsumo ir mandagumo..

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/02/19 20:42:29 20:42:29

rimukas0: Netiesa kad vyrams nepatinka jei moteris parašo pirma,tiesiog gal ne tam vyrui parašei,jei jis turi kuo užsiimt ir be tavęs paprasciausiai sau nekvaršina galvos atsakymais jam juk to nereikia atsakymo juk reikia tau,tai paprasciausiai ne tas žmogus.

Pagaliau sveiko proto krislas šioje keistoje diskusijoje

23652id_dede edvinas1

2

2 įrašai

2010/02/19 21:17:53 21:17:53

Pvz man,jei mergina ,kad ir patraukli raso su gramatinem klaidom,tai sorry,mane net sutaso,ka jau kalbeti apie atrasyma,kam gaisti brangu laika... Gal kazkam pasirodys,kad as pasikeles,bet juk susimasykit,kiekvienas is musu turim savus kriterijus pagal kurios renkames nraja puse,tik to sarso ilgis pas kiekviena skirtingas ))))

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume