Roliss: Esu linkęs manyti, kad ta psihologine taktika, ilgainiui atsisuks ir prieš pačią. Darai gerą vyrukams, neskaudini, tačiau kiek supratau apkalbi save. O tai energija, kuri kaupiasi tavo galvoje ir kokia dieną gali nebetilpti. Jūs, moterys kažkodėl labai mėgstat sudėtingas shemas pasiekti vienokių ar kitokių tikslų. Kodėl negalima paprastai pasakyti, gerbiamasis, Jūs neatitinkat mano išsvajoto idealo, atsiprašau, bet mums ne pakeliui...
samantta: Man buna visaip: ir atrašo, ir neatrašo, ir pirmieji parašo. Aš asmeniškai atrašau visiems, man parašiusiems. Nebijau įsipareigoti ar įskaudinti, nes jei žmogus matau man netinka, moku parašyti taip, kad jis pats nusprendžia nebetęsti pažinties ir tikriausiai mano, kad tai jo sprendimas. Nepamanykit, kad rašau piktai ar grubiai - kaip tik priešingai. Moku panaudoti psichologinę taktiką. Žmogus lieka patenkintas, nes tai "jis" nusprendė netęsti pažinties, jo ego nenukentėjo, jis neprarado pasitikėjimo savimi. Ir man gerai.
Ne, aš savęs neapkalbinėjau. Tiesiog taip parašydavau, kad vyrams praeidavo noras tęsti pažintį. Dažniausiai pajuokaudavau, pvz. į prašymą atidengti nuotrauką atsakydavau, kad pirmiausia turi užsimegzti dvasinis ryšys, o jei jo nebus, tai kam tada nuotrauka? - nebent nori mane į užsienį parduoti . Ir vyras nebeatrašė. Aišku, jei man patiktų žmogus, taip nerašyčiau (gal). Bet kas man patiko - tokių prašymų neteikė. Esu ir tiesiai pasakiusi, kad jo deklaruotas elgesys neatitinka realybės - mane suprato. Gerai jaučiausi nepažemindama vyrų. Bet neteigiu, kad mano elgesys teisingas. Psichologijoje yra tas teisinga, kas nedaro tau žalos (ir kitiems). šiuo metu esu išsiregistravusi, nes susiradau draugą čia.