Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/20 06:26:50 06:26:50

dede edvinas1: Pvz man,jei mergina ,kad ir patraukli raso su gramatinem klaidom,tai sorry,mane net sutaso,ka jau kalbeti apie atrasyma,kam gaisti brangu laika... Gal kazkam pasirodys,kad as pasikeles,bet juk susimasykit,kiekvienas is musu turim savus kriterijus pagal kurios renkames nraja puse,tik to sarso ilgis pas kiekviena skirtingas ))))

O taip, tikrai su klaidomis Mielos moterys, papildykite savo kriterijų sąrašą

Dėde, prieš siųsdamas žinutę nepagailėki savo brangaus laiko ir dirstelki į surinktą tekstą

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/20 14:44:38 14:44:38

klaidos neesmė, pvz.pats padarei jų kas antram žodį,esmė nore,jei nori atrašai nenori neatrašai.

19621116

1

110 įrašai

2010/02/26 19:00:17 19:00:17

Persona: man ne itin keista, kai neatrašo į pirmą laišką. na, nepatikai kažkuo, ir tiek.
įdomiau tampa vėliau. va, prieš kokią savaitėlę pradėjau vedlį su vienu žmogum- įdomu, kiek bendrumo turim ir pan. vedlį sėkmingai pabaigėm iki galo. ir viskas. nei žodžio, kaip ir vieniša_siela rašo- bent parašytų, kad nedomini, netinki jo skoniui ar pan. o dabar visiška tyla- ar tu jam nepatikai, ar jis laukia kažko iš tavęs, ar tiesiog neturi laiko. vienam tokiam brūkštelėjau laiškutį, sakė, būtinai parašys. ir vėl tyla. tai ir parašyk, kad "ne, nedomini". po kelių tokių kartų kažkaip nebekyla rankos pirmai rašyt

Ne visi vyrai pripazysta tuokiu zmoniu kurie kaskaip nepatiko jiem. Tesiog nemanau kad vyras pasirosias pripazinti tai ko jam reikia. Neraso laisko tai gali buti daug priezasciu kurie taip veikia ir moteriskes. Priezastis nuotrauka nepatiko, storas ar plonas. Bet jiug mes visi zmones ir turimia ziureti ne i nuotrauka o i siela, kas viduja. Nemanau kad jai zmogus nuotraukosia negrazus pasikvesk pasimatimui ir matysi kas ira kas. Visi trukumai atsiviaria kai pasikalbi ir pamatai. Man asmeniskai tai keista ziureti nuotrauka ir spresti koks ira zmogus? daug visokiu teorijiu ira o atsakimas vienas nepatinka tai tesiog gali parasyti kad negaliu su tavim vesti pazinti, nes negrazus(i) esi, netinkam harakteriu, gal taip zmogu neizeisi? Petras.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/26 20:24:29 20:24:29

19621116:
Ne visi vyrai pripazysta tuokiu zmoniu kurie kaskaip nepatiko jiem. Tesiog nemanau kad vyras pasirosias pripazinti tai ko jam reikia. Neraso laisko tai gali buti daug priezasciu kurie taip veikia ir moteriskes. Priezastis nuotrauka nepatiko, storas ar plonas. Bet jiug mes visi zmones ir turimia ziureti ne i nuotrauka o i siela, kas viduja. Nemanau kad jai zmogus nuotraukosia negrazus pasikvesk pasimatimui ir matysi kas ira kas. Visi trukumai atsiviaria kai pasikalbi ir pamatai. Man asmeniskai tai keista ziureti nuotrauka ir spresti koks ira zmogus? daug visokiu teorijiu ira o atsakimas vienas nepatinka tai tesiog gali parasyti kad negaliu su tavim vesti pazinti, nes negrazus(i) esi, netinkam harakteriu, gal taip zmogu neizeisi? Petras.

Labai teisus esate, Petrai, nuotrauka ne taip jau daug gali apie patį žmogų pasakyti. Labai retai žmogus būna iš nuotraukos globaliai atstumiantis arba labai patrauklus, daug dažniau atrodo neutralus (bent jau man). Siela yra kur kas svarbiau. Nesvarbu, jei išorė "neužkabino", tai dar nieko nereiškia.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/02/27 06:35:48 06:35:48

Nesi graži ir neatsako, kas čia dar neaišku? Turtingi vyrai ieško tik gražių ir jaunų panelių, negi dar nesužinojot, ko jiems reikia? Sekso reikia, sekso ir dar kartą sekso. Moteris, kuri yra graži ir sekso virtuozė - visa verslo klasė jos. Ir Paulauskas, ir Uspaskichas, ir Gudelis, ir Mockus, ir Brazauskas, kol jaunesnis buvo. Lubys, aišku, dabar jau praranda, kaip Brazauskas kondiciją, bet nieko. Man tiktų. O Romanovas, sako, krūvą teisėtų ir neteisėtų žmonų turi čia ir Londone. Va čia tai vyrai, bet jie kvaišoms idealistėms be grožio niekada neatrašys ir puodelio kavos nepasiūlys, nes ne jų skonio. Ir nėr čia ko skųstis, kad neatrašo.

In_da

I

19 įrašai

2010/02/27 11:31:58 11:31:58

Viešnia: Nesi graži ir neatsako, kas čia dar neaišku? Turtingi vyrai ieško tik gražių ir jaunų panelių, negi dar nesužinojot, ko jiems reikia? Sekso reikia, sekso ir dar kartą sekso. Moteris, kuri yra graži ir sekso virtuozė - visa verslo klasė jos. Ir Paulauskas, ir Uspaskichas, ir Gudelis, ir Mockus, ir Brazauskas, kol jaunesnis buvo. Lubys, aišku, dabar jau praranda, kaip Brazauskas kondiciją, bet nieko. Man tiktų. O Romanovas, sako, krūvą teisėtų ir neteisėtų žmonų turi čia ir Londone. Va čia tai vyrai, bet jie kvaišoms idealistėms be grožio niekada neatrašys ir puodelio kavos nepasiūlys, nes ne jų skonio. Ir nėr čia ko skųstis, kad neatrašo.

Idomus mastymas tavo...Ne visi zmones vienodai vertina grozi.Vieni vertina isorini grozi,kiti vidini,treti vertina pinigu kieki... Iskyla klausimas.Kaip ir pagal ka vertini zmogu pati?!... Norejau pasakyti,kad tas pirmasis rasomas laiskutis, labai daug ka nulemia..Sugebejimas sudominti zmogu,priejimas prie jo-prilygsta menui... Galu gale,pagalvokim apie tai,koks laiskutis sudomintu mus pacius-taip uzkalbinkime ir patys...Nepatingekime kartais prasyti ka nors idomesnio,kad bent truputeli issiskirtume is minios..

tinginė

T

4 įrašai

2010/02/27 17:20:00 17:20:00

sakes kokia juokinga beviltiskai nusivylusiuju tema ir kokios feministines kai kurios mintys

vytas05271295256530_db

V

59 įrašai

2010/02/28 13:33:47 13:33:47

Bet ta pati ir apie moteris galima parasyti, irgi ne visad sulauksi atsakymo, arba prasideda bendravimas, bendrauji ir pukst nustoja atrasineti i laiskus. Nereikia cia vien ant vyru varyti.

In_da

I

19 įrašai

2010/02/28 17:19:17 17:19:17

vytas0527: Bet ta pati ir apie moteris galima parasyti, irgi ne visad sulauksi atsakymo, arba prasideda bendravimas, bendrauji ir pukst nustoja atrasineti i laiskus. Nereikia cia vien ant vyru varyti.

Sorry,as nevariau nei ant vyru,nei ant moteru...

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/03 10:58:58 10:58:58

viskas yra dėl to kad bendraujama neakivaidziai o virtualiai tai pasiplaunama ir viskas ,juk nera jokios atsakomybes ar ne.nei vyram nei moterim.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume