Na nežinau, jau man geriau kai neatsako, nei kai atsako kažką ypatgingai korektiškai žodis žodis atsakymas į tai, ką paklausei. Kai neatsako bent žinai, kad nedomini

ieva
2009/12/28 21:49:11 21:49:11
Na nežinau, jau man geriau kai neatsako, nei kai atsako kažką ypatgingai korektiškai žodis žodis atsakymas į tai, ką paklausei. Kai neatsako bent žinai, kad nedomini
Viešnia
2009/12/28 22:08:48 22:08:48
Gal kojos per kreivos, todėl ir neatsako.
Samanta
2009/12/28 23:42:12 23:42:12
Puiki pozicija, man irgi taip buvo geriausia. Nes pradeda tada rašinėti visokias, atsiprašau, nesąmones, jau geriau iš viso nerašytų...
PWD
2009/12/29 21:50:18 21:50:18
Pagalvojau dabar, kaip mes visi žiūrim iš savo varpinės. Reikia manyti čia visokiu žmonių yra prisiregistravisių nuo kaimo bedarbio iki labai turtingu verslinikų, nuo gal net vidurinės nebaigusių iki daktaro laipsnį turinčių. Čia labai įvairi publika ir nereikia jokiu būdu smerkti jeigu kitas ne tavo luomo arba bando tik išsiaiškinti ar tam pačiam luomui priklauso. Kitas aspektas kuris tokiose internetinėse pažintyse labai daug lemia tai iškalbos-rašybos menas. Kur dėtis vienišiams, kurie nelabai "sudraugauja" su kompiuteriu ar nėra "rašytojai", nors gyvenime yra puikūs žmonės.
Samanta
2009/12/29 22:33:48 22:33:48
Neabejotina, kad tokie vienišiai anksčiau ar vėliau susiranda partnerį, kuriam visiškai nesvarbi iškalba ar internetiniai gebėjimai. Pagal Jurgį visada atsiranda kepurė (atsiprašau, gal kiek grubokai pasakiau). Jei yra toks žmogus, tai yra ir jam atitinkamas gyvenimo draugas į porą, ir jei bus tikėjimas - jie susitiks.
Laimute7
2009/12/31 11:04:24 11:04:24
Gera tema. Manau, kad čia yra vyrų, kurie neatsakys, jeigu nepatiks ne jūsų išorė, bet ir padėtis.
Yra internetinėse pažintyse daug vyrų, kurie naudojasi ne tik moterų seksualinėm paslaugom. Kitiems tai ir pragyvenimo būdas. O ką, nuvažiuos pas vieną pavalgys, dar ką, o kita dar, padejavus ir pinigų duos, paskolys.... Ką padarysi, mes gi moterys, žinot, išsileidžiam gražių žodžių sulaukę.... Esu mačiusi, kaip vyras žiūri į moterų anketas. Netik, kad graži ar negraži. Jie žiūri, ką veikia, kiek vaikų. Juk kaip taisyklė dauguma, kad ir uždirba, bet jiems atskaitomi alimentai, dar kas, pinigų lieka mažai.
Ai yra kaip yra. Bet pasisaugoti nuo kokių laverių reikėtų. Man tie gražuoliai visada kelia nerimą.
Samanta
2009/12/31 16:19:14 16:19:14
Užtat tiek daug žmonių ir ieškančių, ir nelaimingai vienišų - kad jie žiūri ne ten, kur laimė slypi. Niekada nerūpėjo man: išorė, vaikų kiekis, užimamos pareigos ir visi kiti panašūs neesminiai dalykai. O rūpėjo tik pats Žmogus. Todėl ir esu laiminga .
Viešnia
2010/01/01 17:11:21 17:11:21
Visko kas parašyta neperskaičiau. Bet diskusija apie tai, kodėl neatrašo PATRAUKLŪS vyrai. Nematau problemos. Rašykite mažiau patraukliems.
Samanta
2010/01/01 23:24:51 23:24:51
O leiskita paklausti: ar daug ką labai jau traukia rašyti mažiau patraukliems ar nepatraukliems? . Kokia iš to nauda? Gelbėti nepatrauklius?
Viki
2010/01/08 11:21:16 11:21:16
Kaip suprantu, autore savo laiko patrauklia, verta bendrauti tik su graziais zmonemis, kitaip tiems patraukliems nerasytu. Su visais kitais bendrauti - 'ne lygis'. Na ir kriterijai... Va ir pamoke gyvenimas Supraskit, ne visi jusu grozi vertina taip, kaip jusu tevai. Bukit paprastesne, kukliau save vertinkit ir grieztai nerusiuokit zmoniu. Tada ir gerbeju atsiras. P.S. Gal pirma pasitikrinkit savo reitingus tarp maziau patraukliu...