Vieniša_siela: pasileidusi: Vieniša_siela:
Abuojumą pavartojau taip, kaip ir norėjau pavartoti Jis nebuvo vartojamas kaip "abejingumo" sinonimas, o tikrąja prasme. Ir nieko aš nesutirštinau. Gal čia šioks toks lyrinis nukrypimas, bet... Lietuvoje pilna piktų, nelaimingų, užsisklendusių, viso pasaulio nekenčiančių žmonių. Panašu, kad jie dar ir pažinčių ieško O dėl to "pasiuntimo atviru tekstu"... Dėl ko galima siųsti? Kad kažkas tau parašė "labas"? Tai tada ir gatvėj į "laba diena" galima drąsiai atsakyti "eik nx" Lietuva...
čia kaip vaikų darželyje - auklėtoja, aš jau sugalvojau kokį atsakymą jūs norite išgirsti:
Jie neatsako, nes jaučiasi neverti jūsų
Nepataikaukite - neverta Ir nepykite ant manęs, kad galvoju kitaip, nei Jūs Jums atrodo norma "siųsti", man - ne... Čia gi kiekvieno asmeninis pasirinkimas Man tik buvo įdomu, kodėl tiek daug žmonių mano, kad norma "siųsti, ignoruoti" ir pan. Pasirodo, tas manymas toks privatus, jog piktina net klausimai apie jį
Nepiktina, tik klausimai rodo begalinį norą kontroliuoti ir pakeisti kitus pagal save. Tiesiog neįsiklausai - jie masto kitaip nei tu ir viskas.
Juk nė vienas tavęs nepasiuntė. Jie tik neatsakė, nes taip pat nemano, kad gražu siuntinėti žmonės. O kažkodėl manai, kad gražu kabinėtis prie kitų žmonių, juos auklėti.
Sakai kad esi vienintelė kas padeda senutei įlipti į autobusą? Puiku. Visuomet pradėk nuo savęs. Žiūrėk penktas, šeštas, dešimtas kartas, gal tie kiti ir pagalvos, o gal visai nebloga mintis padėti. Gal kada nors ir padės.
Čia daug apie intelektą, išsilavinimą pribūrėme. Bet nei vienas nei kitas negarantuoja, kad žmogus padarys karjerą, gerai sutars su aplinkiniais ir su savimi ir t.t. Ir čia nėra kalba apie karjeristus, a populistus - tiesiog apie paprastus žmones. Socialiniai, bendravimo įgūdžiai - būtini. Dabar atsirado toks madingas terminas - emocinis intelektas. Tikriausiai domėjotės juo?