Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 16:30:36 16:30:36

Lelis Borgia: Arba, Jūsų suvokimu, logiška yra tai, kas tik Jums priimtina, svarbu ir įprasta. Deja, vargu, ar tada suprasite, kodėl neatrašo? Apskritai aš nemanau, kad esu pats teisiausias ir savo asmeninę nuomonę primetąs Jums, anaiptol. Linkim sėkmės diskutuojant su tais, kurie teikia viltį ir jums pritaria.

Jau nebesitikiu, kad suprasite, bet... Na, gal galite dar kartą persiskaityti temos pavadinimą ir suprasti, kad nieko į ją neatsakėte? Aš net nesupratau, koks buvo Jūsų "diskusijos" šioje temoje tikslas.
Tai kalbėti apie pritariančius ar nepritariančius... Aš tik nenorėčiau kalbėti teologinėmis temomis (apie šonkaulius ir puses), didaktinėmis (pasikeisk ir viskas bus gerai) ir pan. Jei esate pasiryžęs atsakyti į klausimą, užduotą temoje, o ne barstytis savo lietuviškos-angliškos- prancūziškos-logiškos-darbininkiškos išminties perlais, prašom
Jei toliau norite demonstruoti savo tariamą erudiciją, sugalvokite ką nors naujo. Daugeliui moterų angliški sakiniai ir prancūziški kreipiniai įspūdžio nedaro Arba daro tol, kol nepastebi, kaip tai dirbtina ir perdėta.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/17 16:41:16 16:41:16

Jau [b:21wt7mc4]seniai[/b:21wt7mc4] supratau, kodėl neatrašo. Toliau nagrinėti yra tas pat kaip "malti pjuvenas"- atsakymo kito nebus. Ot kad kiekvienas neatsakęs asmeniškai atsakytų į temos klausimą...būtų aiškiukas .

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/17 16:43:06 16:43:06

Nusiraminkit,- tai darbininkiska. O jus gryna ir neperdirbta vienisa siela. Bukit ir toliau grazi ir laiminga, bet ne vienisa. Bukit mastancia asmenybe, bet ne magnetafonu. Su artejanciomis sventemis!

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/17 18:25:05 18:25:05

[quote="Vieniša_siela"][
Lietuvoje pilna piktų, nelaimingų, užsisklendusių, viso pasaulio nekenčiančių žmonių. Panašu, kad jie dar ir pažinčių ieško /quote]
Vieniša siela, rašote, kad [i:1wsj0cfy]Lietuvoje pilna piktų, nelaimingų, užsisklendusių, viso pasaulio nekenčiančių žmonių. Panašu, kad jie dar ir pažinčių ieško [/i:1wsj0cfy], jums gaila kad taip yra - o ar jums gaila tų žmonių? Šviesūs protai, inteligentai ir turi, ir gali padėti savo šaliai - o ne didinti dar labiau prarają tarp darbininko ir inteligento, bedarbio ir boso. Kaip padėti? Tiesiog, jei nėra kol kas kitų būdų - skleisti dvasinį gėrį, pripažinti visų žmonių vertę, kad visi turi teisę mylėti ir būti mylimi. Vaistų nereikia sveikiems, o tik sergantiems. Taip ir piktiems, nelaimingiems reikia meilės ir pripažinimo - mūsų visų.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/17 20:22:11 20:22:11

Vieniša_siela:
Abuojumą pavartojau taip, kaip ir norėjau pavartoti Jis nebuvo vartojamas kaip "abejingumo" sinonimas, o tikrąja prasme. Ir nieko aš nesutirštinau. Gal čia šioks toks lyrinis nukrypimas, bet... Lietuvoje pilna piktų, nelaimingų, užsisklendusių, viso pasaulio nekenčiančių žmonių. Panašu, kad jie dar ir pažinčių ieško O dėl to "pasiuntimo atviru tekstu"... Dėl ko galima siųsti? Kad kažkas tau parašė "labas"? Tai tada ir gatvėj į "laba diena" galima drąsiai atsakyti "eik nx" Lietuva...

čia kaip vaikų darželyje - auklėtoja, aš jau sugalvojau kokį atsakymą jūs norite išgirsti:

Jie neatsako, nes jaučiasi neverti jūsų

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 22:26:09 22:26:09

pasileidusi:
Vieniša_siela:
Abuojumą pavartojau taip, kaip ir norėjau pavartoti Jis nebuvo vartojamas kaip "abejingumo" sinonimas, o tikrąja prasme. Ir nieko aš nesutirštinau. Gal čia šioks toks lyrinis nukrypimas, bet... Lietuvoje pilna piktų, nelaimingų, užsisklendusių, viso pasaulio nekenčiančių žmonių. Panašu, kad jie dar ir pažinčių ieško O dėl to "pasiuntimo atviru tekstu"... Dėl ko galima siųsti? Kad kažkas tau parašė "labas"? Tai tada ir gatvėj į "laba diena" galima drąsiai atsakyti "eik nx" Lietuva...

čia kaip vaikų darželyje - auklėtoja, aš jau sugalvojau kokį atsakymą jūs norite išgirsti:

Nepataikaukite - neverta Ir nepykite ant manęs, kad galvoju kitaip, nei Jūs Jums atrodo norma "siųsti", man - ne... Čia gi kiekvieno asmeninis pasirinkimas Man tik buvo įdomu, kodėl tiek daug žmonių mano, kad norma "siųsti, ignoruoti" ir pan. Pasirodo, tas manymas toks privatus, jog piktina net klausimai apie jį

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/18 08:13:09 08:13:09

Vieniša_siela:
pasileidusi:
Vieniša_siela:

Nepataikaukite - neverta Ir nepykite ant manęs, kad galvoju kitaip, nei Jūs Jums atrodo norma "siųsti", man - ne... Čia gi kiekvieno asmeninis pasirinkimas Man tik buvo įdomu, kodėl tiek daug žmonių mano, kad norma "siųsti, ignoruoti" ir pan. Pasirodo, tas manymas toks privatus, jog piktina net klausimai apie jį

Nepiktina, tik klausimai rodo begalinį norą kontroliuoti ir pakeisti kitus pagal save. Tiesiog neįsiklausai - jie masto kitaip nei tu ir viskas.

Juk nė vienas tavęs nepasiuntė. Jie tik neatsakė, nes taip pat nemano, kad gražu siuntinėti žmonės. O kažkodėl manai, kad gražu kabinėtis prie kitų žmonių, juos auklėti.

Sakai kad esi vienintelė kas padeda senutei įlipti į autobusą? Puiku. Visuomet pradėk nuo savęs. Žiūrėk penktas, šeštas, dešimtas kartas, gal tie kiti ir pagalvos, o gal visai nebloga mintis padėti. Gal kada nors ir padės.

Čia daug apie intelektą, išsilavinimą pribūrėme. Bet nei vienas nei kitas negarantuoja, kad žmogus padarys karjerą, gerai sutars su aplinkiniais ir su savimi ir t.t. Ir čia nėra kalba apie karjeristus, a populistus - tiesiog apie paprastus žmones. Socialiniai, bendravimo įgūdžiai - būtini. Dabar atsirado toks madingas terminas - emocinis intelektas. Tikriausiai domėjotės juo?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/18 10:10:27 10:10:27

"Turėkime daugiau tolerancijos. Arba nevaidinkime to, kuo nesame. Visiškai pritariu kolegos išdėstytoms mintims, kad mintis, įsitikinimai negali būti varžomi. Tačiau, reikia pasirinkti vietą ir būdą savo nuomonei reikšti. Nežeminkime kitų, tuomet nežemins ir mūsų. Būkime solidarus, tolerantiški ir solidus. Pirmiausia – patys prieš save."
[url:1x63qb38]http://pjuvis.blogas.lt/mintys-po-nugirsto-pokalbio-vaziuojant-mikroautobusu-108.html[/url:1x63qb38]
swx

mariusmar

M

2 įrašai

2009/12/26 01:06:52 01:06:52

kaip keista, kad merginas, kurios, atrodytu, yra pakankamai protingos, traukia visiskai joms netinkantys vyrai. O gal taip gamta sutvarke. Jeigu laikote save "vidutiniska", stenkites ir demesi labiau kreipti i "vidutiniskus".
Tikrai grazus zmones yra islepinti demesio - tiek vyrai, tiek moterys. Kuo anksciau tai suprasite, isisavinsite ir itikinsite save, kad jums neverta su tokiais prasideti, tuo geriau jums. Aisku, buna isimciu.. bet tai tik isimtys.
Ka norejau pasakyti.. kad jeigu jums neatsako i laiskus, pabandykite "nuleisti kartele" ir kita karta pabandyti savo laime ne su kokiu jusu akimis "super vaikinu". Nes kitaip jus greiciausiai busite tik dar viena is daugelio parasiusiu.
Ir tikrai nereiketu nusivilti DP puslapiu, vyrais ar aplamai santykiais del tokios smulkmenos - dvieju neatsakytu laiskuciu :)
Man neatsake gal kokios 6 moterys. O as dar gyvas :) Tiesiog pasidarau sau isvadas.

nikas7

N

4 įrašai

2009/12/28 21:38:38 21:38:38

Paprastai, aiškiai ir lakoniškai - reikia galvoti ką rašai. Jei žinutė bus mandagi, pagarbi ir neiššaukianti tai daug didesnė tikimybė sulaukti atsakymo. Ir tai tinka visiems atvejams. Orevuar madmosel et monseur.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume