Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/12/17 12:22:24 12:22:24

Vieniša_siela:
Martynas Vasarėlė: Moterys labai jau leidzia daug sau neatrasinedamos, ivardinkim lakoniskai atsakinedamos ir nemandagiai elgdamosi su kai kuriais joms rasanciais vyrais (o pasiteisinimu tam sugalvota milijonai - nuo "neturejau laiko" iki nepatiko komentaras po nuotrauka). Taciau kai moteris NORI, kad jai atrasytu, o vat princese negauna atsakymo, tai jausmai pabunda ir netgi moteriske isizeidus pasijaucia Ir juokinga, ir nelabai.

Na, ką galiu pasakyti Lietuvoje, pasirodo, ir vyrai, ir moterys - nekultūringi, pasipūtę, infantilūs pamaivos. Tik nežinau, kas čia tokio juokingo Man tai gaila, kad taip yra... Nors. Visuotinio abuojumo apraiškos - ne tik internete. Mane "žavi", kaip žmonės sugeba ignoruoti iš autobuso sunkiai beišlipančią senutę arba kaip jauni vyrai sėdi per dvi sėdynes, kai greta stovi sulinkusi pensininkė su dviem krepšiais. Taip, tokioje visuomenėje tikėtis atsakymo yra daug Juk mes nebemokame būti ŽMONIŠKI.

taip, ir tu, ir as, ir kiti esantys siame forume gyvename Lietuvoje, ir esame lietuviais, tempdama visus, tepiesi ir save, nors manau ganetinai per stipriai sutirstinai spalvas, vien del to, kad keletas personu nenorejo taves pasiusti atviru tekstu....

P.s. paziurek i zodyna (jau ne karta manau tai darei sioje temoje) abuojumas nevartojamas kaip sinonimas zodziui abejingumas.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 12:37:01 12:37:01

Asta3:
Vieniša_siela:
Martynas Vasarėlė: Moterys labai jau leidzia daug sau neatrasinedamos, ivardinkim lakoniskai atsakinedamos ir nemandagiai elgdamosi su kai kuriais joms rasanciais vyrais (o pasiteisinimu tam sugalvota milijonai - nuo "neturejau laiko" iki nepatiko komentaras po nuotrauka). Taciau kai moteris NORI, kad jai atrasytu, o vat princese negauna atsakymo, tai jausmai pabunda ir netgi moteriske isizeidus pasijaucia Ir juokinga, ir nelabai.

Na, ką galiu pasakyti Lietuvoje, pasirodo, ir vyrai, ir moterys - nekultūringi, pasipūtę, infantilūs pamaivos. Tik nežinau, kas čia tokio juokingo Man tai gaila, kad taip yra... Nors. Visuotinio abuojumo apraiškos - ne tik internete. Mane "žavi", kaip žmonės sugeba ignoruoti iš autobuso sunkiai beišlipančią senutę arba kaip jauni vyrai sėdi per dvi sėdynes, kai greta stovi sulinkusi pensininkė su dviem krepšiais. Taip, tokioje visuomenėje tikėtis atsakymo yra daug Juk mes nebemokame būti ŽMONIŠKI.

taip, ir tu, ir as, ir kiti esantys siame forume gyvename Lietuvoje, ir esame lietuviais, tempdama visus, tepiesi ir save, nors manau ganetinai per stipriai sutirstinai spalvas, vien del to, kad keletas personu nenorejo taves pasiusti atviru tekstu....

P.s. paziurek i zodyna (jau ne karta manau tai darei sioje temoje) abuojumas nevartojamas kaip sinonimas zodziui abejingumas.

Abuojumą pavartojau taip, kaip ir norėjau pavartoti Jis nebuvo vartojamas kaip "abejingumo" sinonimas, o tikrąja prasme. Ir nieko aš nesutirštinau. Gal čia šioks toks lyrinis nukrypimas, bet... Lietuvoje pilna piktų, nelaimingų, užsisklendusių, viso pasaulio nekenčiančių žmonių. Panašu, kad jie dar ir pažinčių ieško O dėl to "pasiuntimo atviru tekstu"... Dėl ko galima siųsti? Kad kažkas tau parašė "labas"? Tai tada ir gatvėj į "laba diena" galima drąsiai atsakyti "eik nx" Lietuva...

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/12/17 12:51:18 12:51:18

taip, cia Lietuva, tu cia gyveni, ir siki ant savo salies?? Gal nustokim keiksnot ir akyse prasvieses?
Cia Lietuva, cia lietus lyja, cia gyvena ivairus zmones, kaip ir bet kurioj kitoj saly

Kodel "gera ten kur musu nera" nepakeitus i "gera ten kur as esu"? Tik reikia pradeti nuo saves, o ne is kitu pirmiausiai to reikalaujant

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/17 12:59:46 12:59:46

Vieniša_siela: Dėl ko galima siųsti? Kad kažkas tau parašė "labas"? Tai tada ir gatvėj į "laba diena" galima drąsiai atsakyti "eik nx" Lietuva...

Prireikė vaikinui iš pirmo aukšto lygintuvo.Nusprendė užlipti i 12-tą aukštą pas kaimynę pasiskolinti. Lipa ir galvoja: "Na va... aš paskambinsiu,ji atidarys... pakvies užeiti...pavaišins kava... Paskui kokio brendžiuko prie kavos... degtinės...pasiliksiu ilgiau...kalbėsim...paskui karšta naktis...tapsim meilužiais...paskui vestuvės...vaikai...ji man atsibos...susirasiu meilužę...ji mane demaskuos...netyčia išstums iš 12 aukšto...ligoninė...visas gyvenimas invalido vežimėly...tada ji,aišku mane paliks...
Taip galvodamas užlipo. Paskambino į duris.Atidaro kaimynė,šypsosi... Vyras susinervinęs:
-Žinai ką,eik tu nachui su savo lygintuvu!
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/17 13:54:24 13:54:24

Madame, neuzsiburkite, nes abu logiski, bet... bet apie Rasa logiskiau pasakyta. Logika yra sudetingas mokslas, gal net pavojingas kai kam, todel mazai kas ji ismano. Pasidomekite, kas yra mintis, turinys ir forma, ir kaip salygoja, saveikauja ir taip toliau - ilga kalba. Nieks ta jusu minciu reiskimo buda ir to reiskejo atitinkama logika neuzgincija, patikekite. Bet jus, Madame, darote logine klaida del jusu pacios neteisingos minciu eigos ir ispuikimo. Tai apima mintis ir ju raiska, buda, metodus, kaip zmogus suvokia save ir pasauli, kaip jo vystymasis skleidziasi jo samoneje - pazinime. Kaip artejama link tiesos ir kokiais budais ir metodais. Logika neimanoma be daugelio dalyku zinojimo, ji turi daug formu ir budu ivairioms mintims sudaryti, reiksti ir susieti pazinimo procese. Taip pat ir atsakyti i klausima, kodel grazuoliukai neatsako i jusu laiskus ir ka reiktu patobulii, pagerintii ar tiesiog pazinti - pazinti vyrus, vyrija.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 14:43:07 14:43:07

Asta3: taip, cia Lietuva, tu cia gyveni, ir siki ant savo salies?? Gal nustokim keiksnot ir akyse prasvieses?
Cia Lietuva, cia lietus lyja, cia gyvena ivairus zmones, kaip ir bet kurioj kitoj saly

Kodel "gera ten kur musu nera" nepakeitus i "gera ten kur as esu"? Tik reikia pradeti nuo saves, o ne is kitu pirmiausiai to reikalaujant

Panašu, kad nežinot, kas yra "šikimas" Konstatavimas, kad žmonės yra pikti ir nedraugiški, nėra šikimas. Manymas, kad galima siųsti žmogų ant trijų raidžių, nes jis tave užkalbino, yra prastas išsiauklėjimas Taigi, rūpinkitės savo kultūra, o ne mano "šikimu" Aš paprastai būnu tas vienintelis žmogus minioje, kuris pastebi, kad kažkas kažką pametė, negali pats įlipti į autobusą ir pan. Kiti tiesiog stovi ir apsimeta, kad jų nėra.
O kad visokių žmonių visur yra, tai faktas. Bet gyvename Lietuvoje. Kodėl gi nepasistengus, jog mūsų šalyje būtų gera ir saugu?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 14:49:23 14:49:23

Lelis Borgia: Madame, neuzsiburkite, nes abu logiski, bet... bet apie Rasa logiskiau pasakyta. Logika yra sudetingas mokslas, gal net pavojingas kai kam, todel mazai kas ji ismano. Pasidomekite, kas yra mintis, turinys ir forma, ir kaip salygoja, saveikauja ir taip toliau - ilga kalba. Nieks ta jusu minciu reiskimo buda ir to reiskejo atitinkama logika neuzgincija, patikekite. Bet jus, Madame, darote logine klaida del jusu pacios neteisingos minciu eigos ir ispuikimo. Tai apima mintis ir ju raiska, buda, metodus, kaip zmogus suvokia save ir pasauli, kaip jo vystymasis skleidziasi jo samoneje - pazinime. Kaip artejama link tiesos ir kokiais budais ir metodais. Logika neimanoma be daugelio dalyku zinojimo, ji turi daug formu ir budu ivairioms mintims sudaryti, reiksti ir susieti pazinimo procese. Taip pat ir atsakyti i klausima, kodel grazuoliukai neatsako i jusu laiskus ir ka reiktu patobulii, pagerintii ar tiesiog pazinti - pazinti vyrus, vyrija.

1) Kodėl Jūs manote, kad logika leidžia Jums teigti, jog apie Rasą logiškiau pasakyta?
2) Kodėl Jums "patrauklus" asocijuojasi su "gražuoliukas", nors niekur neminėta, kad mane tokie apskritai domintų?
3) Ar negalima patarti, KAIP tuos vyrus pažinti be ilgos demagogijos ir pašaipių gaidelių?
4) Ar manote, kad įmantrios žodžių formos ir svetimybių vartojimas suteikia Jums žavesio?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/17 15:41:31 15:41:31

As Jums nebegaliu ilgiau pasakoti, kodel 2+2=4, nes reiktu pasiulyti suplesyti diplomus ir sumesti i peciu pas mociute. Taip, logika man leidžia teigti, kad apie Rasą logiškiau pasakyta. Patrauklus neasocijuojasi su "gražuoliukas", nors niekur neminėjote to, bet taip gaunasi pagal jusu minciu sklaida. Puse vyro genu nesioji savyje, nezinojai? Tad kreipkis pirma i save, o po to i internautus. Vyru puse medziagos yra atkeliave is moters ir mes tai ne tik zinome, bet ir jauciame. Tokia logika. Nieks nesisaipo ir nieko blogo niekam nelinki, ypac dabar, kai arteja sventes. Lelis su Lochu klausosi Ella Endlich pukios sventines intymios dainos ir nebegali patarti, kaip tuos vyrus pazinti be "ilgos demagogijos ir pasaipiu gaideliu". Tikrai nemanau, kad įmantrios žodžių formos ir svetimybių vartojimas suteikia mums žavesio. Kartais is tuscio i kiaura papilstome. Atsiprasome. Pagarbiai, - Lelis

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 15:49:54 15:49:54

Lelis Borgia: As Jums nebegaliu ilgiau pasakoti, kodel 2+2=4, nes reiktu pasiulyti suplesyti diplomus ir sumesti i peciu pas mociute. Taip, logika man leidžia teigti, kad apie Rasą logiškiau pasakyta. Patrauklus neasocijuojasi su "gražuoliukas", nors niekur neminėjote to, bet taip gaunasi pagal jusu minciu sklaida. Puse vyro genu nesioji savyje, nezinojai? Tad kreipkis pirma i save, o po to i internautus. Vyru puse medziagos yra atkeliave is moters ir mes tai ne tik zinome, bet ir jauciame. Tokia logika. Nieks nesisaipo ir nieko blogo niekam nelinki, ypac dabar, kai arteja sventes. Lelis su Lochu klausosi Ella Endlich pukios sventines intymios dainos ir nebegali patarti, kaip tuos vyrus pazinti be "ilgos demagogijos ir pasaipiu gaideliu". Tikrai nemanau, kad įmantrios žodžių formos ir svetimybių vartojimas suteikia mums žavesio. Kartais is tuscio i kiaura papilstome. Atsiprasome. Pagarbiai, - Lelis

Nežinau, kuo Jums nusikalto diplomai, bet panašu, kad, Jūsų suvokimu, logiška yra tai, kas Jums priimtina, svarbu ar įprasta. Deja, vargu, ar tam pritartų pats logikos mokslas. Apskritai, diskutuoti su žmogumi, kuris manosi esąs pats teisiausias ir savo asmeninę nuomonę primeta kaip mokslo dėsnius diskutuoti yra beviltiška
Klausykitės toliau Man neįdomūs Jūsų išvedžiojimai apie tai, kokia aš esu, ko man reikia ir ką turėčiau pakeisti. Protingas žmogus supranta, kad, prieš aiškinant kitam žmogui, ko jis ieško ar ką jam reikėtų pakeisti, tą žmogų reikia bent jau pažinti

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/17 16:06:12 16:06:12

Arba, Jūsų suvokimu, logiška yra tai, kas tik Jums priimtina, svarbu ir įprasta. Deja, vargu, ar tada suprasite, kodėl neatrašo? Apskritai aš nemanau, kad esu pats teisiausias ir savo asmeninę nuomonę primetąs Jums, anaiptol. Linkim sėkmės diskutuojant su tais, kurie teikia viltį ir jums pritaria.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume