Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Dėl kokios priežasties patrauklūs vyrai neatsako į laiškus?

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/16 19:13:37 19:13:37

cc: Tai su teisininkai ir yra ta problema, kad savikritika jiems svetima Kaip ir čia puikus pavyzdys, vyrai neatrašo, tai problemos ieško visuose vyruose, bet ne pas save...

O klausimas, dėl ko jie neatrašo, yra problemos ieškojimas? Man kaip tik ir buvo įdomu, kas lemia tokį sprendimą. Kai kur net rašiau, kad manau, jog "arba man, arba jiems kažkas negerai". Čia net logiką atitinka

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 19:23:46 19:23:46

Kažkas giliai temoje jau yra atsakes į šį klausimą: jei nepatiko/netiko - kam rašyti, suteikti nereikalingas viltis? Ar malonu parašyti žmogui: tu man ne(pa)tinki ? Ar malonu tokį atsakymą gauti? Atsakau sau - ne. Atsakiau visiems į laiškus - bet taip, kad jiems "netikau", sąmoningai taip padariau, nes jie netiko man. Šiuo atveju niekas neliko nuskriaustas. Bet tai yra jau gudrybė. Ją pateisinu tik nenoru užgauti žmogaus. Gal aš neteisi, bet man taip tiko.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/12/16 19:49:15 19:49:15

Moterys labai jau leidzia daug sau neatrasinedamos, ivardinkim lakoniskai atsakinedamos ir nemandagiai elgdamosi su kai kuriais joms rasanciais vyrais (o pasiteisinimu tam sugalvota milijonai - nuo "neturejau laiko" iki nepatiko komentaras po nuotrauka). Taciau kai moteris NORI, kad jai atrasytu, o vat princese negauna atsakymo, tai jausmai pabunda ir netgi moteriske isizeidus pasijaucia Ir juokinga, ir nelabai.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/16 20:19:55 20:19:55

Vieniša_siela:
Lelis Borgia: Logika yra geras dalykas. Kazkada ji buvo draudziama ir, radus namie vakarietiska logikos vadoveli, lengvai galejai sesti ilgam. Kirkilas toki iskart butu suraites. O Uspaski su Kirkilu ir i juos panasia privilegijuota chebryte vertinu labai blogai - tik neigiamai, kurie kenkia ir labai pakenke nulepausiams, ju myletojams. Be logikos netoli eisi. Ji labai svarbi mintims ir pasauleziurai susiformuoti ir reikstis. Joks protinis darbas ir nuoseklus minciu reiskimas be logikos neimanomas, nebent balsavimas uz Uspaski, Bosa ir Paulauska su Kirkilu. Taigi logika trumpai drutai yra mokslas apie mastymo ir pazinimo desnius ir formas. Tai savoku, sprendiniu, minciu, samprotavimu ir metodologijos aruodas zmogaus smegenineje, o ne uodegoje. Dedukcija, indukcija, pagrindas ir priezastis, patirtis ir stebejimai, be kuriu joks diplomuotas katinas nepajegus nieko rimto priespastatyti paprastam kaimo sviesuoliui. Silogizmas, savokos ir vaizdiniai, palyginimai ir abstrakcija. Sinteze ir antisinteze, mastymo desniai, tapatybes ir priesybiu vienybe nelabai ikandami ir paciam Kirkilui, ne tik jums, Madame.

Nesu didelė logikos žinovė, bet ir Jūs ne toks didelis, kaip dedatės Ar gali logika atsakyti, kas yra teisinga, o kas - ne? Kas pagrįsta, o kas - ne? Daugeliu atveju - ne, nes logikos tyrimo objektas - minčių reiškimo BŪDAS, o NE turinys. Kaip žmogus taip labai besidomintis logika, turėtumėte žinoti

Turiu jus nuliudinti, kad gali. Taip, logika gali, nebeabejok! Kazkas ne taip su jusu logikos suvokimu. Na, kartais mes vaidiname ir gerai apie save manome, kartais atpazistame jusu ispuikima ir nenora suprasti kitus, ypac eilinius vyrus. Your logical analysis of simple men are incorrect. Better learn more about the Transformational - generative theory of mind: the interpretive conseptions of logics and meaningfulness. Logical-philosophial analysis of your understandings of the world and human being when considering variuos analogies between your brains and natural things.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/16 21:07:19 21:07:19

Klausimėlis diletantiškas: o logika būna viena? Ar kiekvieno žmogaus ji vis kita?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/12/17 06:58:54 06:58:54

Diletantiškas atsakymas: vieniems 2+2=5, kitiems - 6, dar kitiems - 7 arba šimtas ir taip toliau, nes kiekvienas turi savo tiesą, savo logiką. Na, bent jau taip mano elitas ir jų propagandistai(agitatoriai), aiškindami, kad kiekvienas turi savo tiesą ir logiką, kad kiek žmonių - tiek nuomonių. Man tai nelogiška ir kvaila. Tiesiog makaronų kabinimas: there are no terms of the hypothesis of the continuous conceptual system, the identification of objects, real and possible, accomplished on the basis of the concept one disposes of in own's conceptual system, fixed by a relevant description or a real name. A clear understnding of the referential function of a proper name in the case of a possible object, as in the case of a real one, explains the relation of the reality of a given object to descriptions by which it is chracterized.The science of logic is developed in the description of dialectic. Bet... bet jei "Lietuvos rytas " žino visas tavo mintis, tada tai neaktualu.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/17 07:50:54 07:50:54

Vieniša_siela:
cc: Tai su teisininkai ir yra ta problema, kad savikritika jiems svetima Kaip ir čia puikus pavyzdys, vyrai neatrašo, tai problemos ieško visuose vyruose, bet ne pas save...

O klausimas, dėl ko jie neatrašo, yra problemos ieškojimas? Man kaip tik ir buvo įdomu, kas lemia tokį sprendimą. Kai kur net rašiau, kad manau, jog "arba man, arba jiems kažkas negerai". Čia net logiką atitinka

Jei klausimas toks paprastas - kodėl jei nerašo. Atsakymas lygiai toks pat paprastas ir nuskambėjo jau daug kartų - Nerašo, nes NENORI.

Lochas

L

97 įrašai

2009/12/17 09:01:27 09:01:27

Nerašo, nes logika kita.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 11:28:43 11:28:43

Martynas Vasarėlė: Moterys labai jau leidzia daug sau neatrasinedamos, ivardinkim lakoniskai atsakinedamos ir nemandagiai elgdamosi su kai kuriais joms rasanciais vyrais (o pasiteisinimu tam sugalvota milijonai - nuo "neturejau laiko" iki nepatiko komentaras po nuotrauka). Taciau kai moteris NORI, kad jai atrasytu, o vat princese negauna atsakymo, tai jausmai pabunda ir netgi moteriske isizeidus pasijaucia Ir juokinga, ir nelabai.

Na, ką galiu pasakyti Lietuvoje, pasirodo, ir vyrai, ir moterys - nekultūringi, pasipūtę, infantilūs pamaivos. Tik nežinau, kas čia tokio juokingo Man tai gaila, kad taip yra... Nors. Visuotinio abuojumo apraiškos - ne tik internete. Mane "žavi", kaip žmonės sugeba ignoruoti iš autobuso sunkiai beišlipančią senutę arba kaip jauni vyrai sėdi per dvi sėdynes, kai greta stovi sulinkusi pensininkė su dviem krepšiais. Taip, tokioje visuomenėje tikėtis atsakymo yra daug Juk mes nebemokame būti ŽMONIŠKI.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/12/17 11:35:04 11:35:04

Lelis Borgia:
Vieniša_siela:
Lelis Borgia: Logika yra geras dalykas. Kazkada ji buvo draudziama ir, radus namie vakarietiska logikos vadoveli, lengvai galejai sesti ilgam. Kirkilas toki iskart butu suraites. O Uspaski su Kirkilu ir i juos panasia privilegijuota chebryte vertinu labai blogai - tik neigiamai, kurie kenkia ir labai pakenke nulepausiams, ju myletojams. Be logikos netoli eisi. Ji labai svarbi mintims ir pasauleziurai susiformuoti ir reikstis. Joks protinis darbas ir nuoseklus minciu reiskimas be logikos neimanomas, nebent balsavimas uz Uspaski, Bosa ir Paulauska su Kirkilu. Taigi logika trumpai drutai yra mokslas apie mastymo ir pazinimo desnius ir formas. Tai savoku, sprendiniu, minciu, samprotavimu ir metodologijos aruodas zmogaus smegenineje, o ne uodegoje. Dedukcija, indukcija, pagrindas ir priezastis, patirtis ir stebejimai, be kuriu joks diplomuotas katinas nepajegus nieko rimto priespastatyti paprastam kaimo sviesuoliui. Silogizmas, savokos ir vaizdiniai, palyginimai ir abstrakcija. Sinteze ir antisinteze, mastymo desniai, tapatybes ir priesybiu vienybe nelabai ikandami ir paciam Kirkilui, ne tik jums, Madame.

Nesu didelė logikos žinovė, bet ir Jūs ne toks didelis, kaip dedatės Ar gali logika atsakyti, kas yra teisinga, o kas - ne? Kas pagrįsta, o kas - ne? Daugeliu atveju - ne, nes logikos tyrimo objektas - minčių reiškimo BŪDAS, o NE turinys. Kaip žmogus taip labai besidomintis logika, turėtumėte žinoti

Turiu jus nuliudinti, kad gali. Taip, logika gali, nebeabejok! Kazkas ne taip su jusu logikos suvokimu. Na, kartais mes vaidiname ir gerai apie save manome, kartais atpazistame jusu ispuikima ir nenora suprasti kitus, ypac eilinius vyrus. Your logical analysis of simple men are incorrect. Better learn more about the Transformational - generative theory of mind: the interpretive conseptions of logics and meaningfulness. Logical-philosophial analysis of your understandings of the world and human being when considering variuos analogies between your brains and natural things.

Pasikartosiu: logikos objektas - minčių dėstymo BŪDAS (forma), o ne jų turinys. Pasakyti "ir Ona, ir Rasa graži" yra logiška. Pasakyti "arba Ona, arba Rasa yra graži" taip pat logiška. Net pasakyti "ir Ona, ir Rasa yra NEgražios", irgi, logiška. Bet pasakyti "ir Ona, ir Rasa yra gražios, bet Rasa negraži" nelogiška. Taigi, logika gali atsakyti tik tai, ar mintys dėstomos logiškai, bet ne ar jų turinys yra teisingas. Visgi, jei manot, kad logika gali ir tai, tai pasakykite man, ką atsakytų logiką į pvz. tokią dviejų žmonių diskusiją:
- Man graži Rasa.
- O man graži Ona.
- Aš manau, kad Rasos veido bruožai patrauklesni ir kojos - ilgesnės.
- O Onos - labai daili krūtinė ir ilgi šviesūs plaukai.
Kuris oponentas kalba NElogiškai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume