VARGU AR SUSIPAŽINSI BET PADISKUTUOT GALI

x,x,x
2010/07/12 07:06:56 07:06:56
VARGU AR SUSIPAŽINSI BET PADISKUTUOT GALI
Ermidita1297420631_db
2010/07/12 07:08:41 07:08:41
Forografas rašė:
Dabar idomesnis klausimas: [b:g5jp7r9b]kokios problemos su manim . [/b:g5jp7r9b]Pati didziausia, absoliuciai dominuojanti, klasikine, paprasciausia ir banaliausia problema – PRISISTATYMAS.
Sutinku su Tavimi 100 proc, nes Tavo anketoje parasyta cituoju: "Man nepriimtinas pavydas, savininkiškumo jausmas ir [b:g5jp7r9b]tas kažkoks nesveikas, beprotiškas ištikimybės sureikšminimas mūsų kultūroje[/b:g5jp7r9b]" citatos pabaiga.
Čia žmonės ieško poros, artimo, pageidautina mylimo ir vienintelio. Nerašysiu statistinių duomenų, nes galiu suklysti, bet , manau, tik vienetai moterų ieškančių pastovių santykių ištikimybę fizine ir/ar dvasinę laikytų kažkokiu nesveiku sureikšminimu.
mergina
2010/07/12 08:42:58 08:42:58
Nusivyliau, cia visi pirmi tik apkaltinti ir islieti nusivylima: "jos tokios ir anokios ir pan", o realiai normalaus, patikimo, rimtu santykiu norincio zmogaus niekam nereikia. Isitikinau.
Filosofas
2010/07/12 11:04:16 11:04:16
Taip, as ieskau butent tu vienetu. Toks jau esu. Kiti iesko kazko kito, kiekvienas kazka savito. Negalima sakyt, kad dauguma iesko "to pacio". "Pastovus santykiai" - tai neaiski abstrakcija, kaip ir "bendravimas". Bendravimas buna milijono skirtingu variantu. Ka zmogus vertina, ko nevertina - butent tai naudinga pamineti prisistatyme. Kad panasus surastu panasu.
malvina0120
2010/07/12 12:46:39 12:46:39
Fotografe, nu jau labai sudėtingai tu į viską žiūri. Bet linkiu nepasiklysti savo ieškojimuose
Vandenėė
2010/07/14 08:28:53 08:28:53
As manau, kad viskas priklauso nuo pacio zmogaus poziurio.Kaip nusiteiksi, su kokiomis mintimis i visa sita reikala- internetines pazintis ziuresi, tai taip ir bus.Nesakau, kad sioje svetaineje- si man pasirode labai nyki, kas liecia bendravima, idomu tik pasiskaityti foruma, bet visgi per interneta susipazinau su labai geru, paprastu vyru, su kuriuo ir i ateiti kartu jau bandom ziureti...Nes as tikejaus, kad rasiu zmogu, butinai pavyks, net isivaizdavau, koks jis bus, ir visa tai matrializavosi...Dar noreciau pridurti, turiu drauge, kuri visiskai nusivylusi vyrais, dejuoja, kad be sansu ka nors surasti, nera normaliu vyru, nera jos skonio vyru..ir ka, nieko ir nesutinka jau 4 metai vienisa...as per tuos metus, kol buvau viena, nepraradau vilciu, bendravau, ir turiu rezultata..taip kad nereikia nusiminti, yra ir tokiu pat vienisiu vyru, norinciu rasti antra puse, na tik deja, ne sioje svetaineje, bet visoms ir visiems ieskantiems linkiu vilties ir optimizmo:)
DDD
2010/07/14 11:36:39 11:36:39
Nagi, nagi isduodam paslapti kokiose svetainese galima vyruku "prisizvejoti"
Pripratau gyventi su vyru, tai ziuriu po truputi jau kazko ir trukti pradeda, gal laikas ir susizvejoti koki nebaisu ir nebiedna, bei kad smegenu bent jau min butu
Elena
2010/07/14 14:30:56 14:30:56
Mieli forumiečiai, nedejuokim, kad vyrų nėra, kad moterų nėra, jos/jie yra, tik dabar kitur. Prisipažinsiu, kad man virš 60, ir mano amžiaus grupės vyrus ant pirštų galima suskaičiuoti. Iš šito forumo pažįstu cielus 6. Trys iš jų yra tie dejuotojai, kad moterų nėra; reikalavimai milžiniški, o patys gali pasiūlyti tik savo pretenzingas asmenybes. Po kelis kartus išsiskyrę, žmonos buvo raganos. Dažnai keičia moteris, nes kiekviena vis "ne ta". Manau, juos žavi pats ieškojimo procesas, kaleidoskopinis moterų keitimasis lovoje. Vienas yra protingas, šaunus vyras, bet santuoka juridiškai nenutraukta, ir nutraukta nebus niekad. Dar du pažįstu, kurie turi rimtas draugystes, bet sėdi ir čia, parašo retkarčiais, jeigu kas užkalbina. Jie gali ir ateiti į pasimatymą, iš smalsumo, bet tuo ir baigsis. Dar savo draugėms parodo, kokius laiškus gauna, kokį pasisekimą turi. Iš tų vyrų dar žinau apie kai kuriuos jų draugus, situacija panaši.
Kad vyrai nerašo, nereaguoja, nesireiškia ar vangiai kruta, tai dažniausiai dėl to, kad kol mes įsitempusios laukiame kokio nors jų signalo, jie greit susiranda moteris ir tam kartui nusiramina, įlenda į internetą tik kai iškyla reikalas pasiieškoti naujos.
Bet aš už internetines pažintis. Sutikau čia ir kitur įdomių žmonių, nepasitaikė kažkokių mulkių, aferistų ar kt. brudo, iš jų tarpo atsisijojo keli geri draugai, su kuriais ir toliau bendraujam, susirašinėjam. Svarbiausia - radau širdžiai mielą draugą. Linkiu ir jums nenusiminti, nenuleisti sparnų, jie dar pravers
Buvusi ugnelė
2010/07/14 15:03:09 15:03:09
Na va - akivaizdu, kad joks amžius ne riba ir ne problema, jei žmogus tikrai ieško.
Lady_scorpio1302026861_db
2010/07/14 16:05:14 16:05:14
Tie, kas tikėjosi čia sutikti princesę ar princą, galbūt ir nusivylė.