Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

nusivylete internetinemis pazintimis ar ne?

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/18 20:12:57 20:12:57

VADINASI JIS TURI PARASYT SAVO SKAIPA TAU BET JEI CIA PARASYS TAI PAVIESINS JEI DRASUS TAI PARASYS

Irutė

I

2 įrašai

2010/05/07 09:50:46 09:50:46

Parašiau pirma man patikusiems vyrams (kategorija: išsiskyręs, nevedęs, 40-45 m) , klausiau, kaip sekasi užmegsti pažintis virtualiai , ar dar to siekia/norėtų ir pan. Atsakymų gavau pakankamai daug. Didžioji dalis atsakė, kad yra nusivylę pažintimis (tik kažkodėl vis dar prisiregistravę), kiti rašė kiek optimistiškiau "tokia pat galimybė susipažinti kaip ir gatvėje" ir pan. Su vienu kitu vyruku pavyko pasikalbėti NET telefonu. O kiti taip ir ... "nuplaukė" ... Man susidarė toks įspudis, kad žmonės čia "užsisėdėję", tiesiog gyvena virtualiame pasaulyje ir neketina, nesistengia pažindintis. Hm... Bet gi virtualus pasaulis yra tik iliuzija, bėgimas nuo kažko... tuščias burbulas (bendravimo prasme). Virtualybė tinkama, mano manymu, tik tiek, kad ji suteikia galimybę sukontaktuoti vienišiems, ieškantiems žmonėms, o realus susitikimas (turbūt net pirmas), bendravimas parodo, tinki vienas kitam ar ne. Vien tik virtualiai gyventi, bendrauti - tuščias savo laiko švaistymas.
Tiesa, yra tikimybė, kad galėjau nesudominti išore ar bendravimo būdu. Galbūt. Tačiau... sau išorei didelių priekaištų neturiu, dėmesio susilaukiu iš aplinkinių (lyg viskas normalu )- tai lyg rodo, kad ne ta priežastis, o greičiau žmonių pasyvumas ir nusivylimas .

Būtų smagu išgirsti optimistiškų nuomonių.

buvnare

B

1 įrašai

2010/05/22 18:28:30 18:28:30

gytare:
Alida: Ir kaip pasirode relybe ? Ar viskas taip, kaip susikurei?

Idomu tai, kad abu neieskojom realios pazinties, ieskojom bendravimo. Ir dar pradzioje susitarem,kad niekada nesusitiksim, todel bendrauti nutarem labai atvirai taigi, tie pokalbiai is pat pradziu buvo labai asmeniniai, gilus ir atviri...labai greitai uzsimezge dvasinis rysys, ilgesys ir noras susipazinti...pasimatem skypu gal po poros menesiu bendravimo. Idomu tai, kad tikrai po to, kai atrodo, kad pazisti zmohu visiskai, zinai jo slapciausias mintis, tenka susipazinti su jo isore! Tas jausmas labai keistas, nes nori nenori, per tuos pora menesiu, vaizduote nusipiesia viena paveiksla, o paskui tenka bendrauti tarsi su kitu zmogumi ar nusivyliau? NE!

Ir as nenusivyliau. Mano pazintis DP irgi baigesi draugyste. Istorija panasi i gytares. Mudu daug kalbejomes, pradzioje retai, po to beveik kiekviena vakara, po to Skypas ir pamaciau zmogu toki, koki isivaizdavau - dideli, pilvota, beveik plika, bet geru akiu, jau sava. Dabar draugyste tik stipreja. Gaila, kad sioks toks atstumas neleidzia matytis kasdien, bet viskas ateityje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/27 20:01:28 20:01:28

O as manau, kad cia tikimybe rasti savo zmogu pakankamai didele, tik reikia padaryti viskas, kas nuo taves priklauso, o ne sedeti ir laukti, ir keiti likima.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 04:22:08 04:22:08

Internetinės pažintys duoda lygiai tiek pat šansų susipažinti, kaip ir realiame gyvenime. Netgi daugiau. Reikia tik turėti sveiko proto ir truputį kantrybės bei nusiteikimo. Ir viskas bus gerai. Ir aš, ir mano kelios pažįstamos radome daug draugų jose, o viena net ir net labai gražią šeimą sukūrė. Jau antrą vaikutį augina su tuo vyru, rastu per internetą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 04:34:38 04:34:38

tragedija: Jo. Labai nusivyliau. Tikejausi, kad bent koks rysys uzsimegs, bet nieko neisejo, per gerus metus su niekuo net nepavyko susitikti. Nors neatmetinejau zmoniu, visi anksciau ar veliau atmesdavo mane patys. Blogiausia, kad emiau slyksciai del to jaustis, uzsiastrino visi kompleksai, pagristi ir ne. Nusivyliau ir kitais, ir savim. Gilai atsalau visom prasmem. Depresonas visiskas. Pamoka, bet geriau jau nereikejo bandyti visai. Butu bent likes tikejimas stebuklais

Man tiesiog neįtikėtina, kad per METUS LAIKO čia esant neįmanoma užmegzti jokio ryšio. Aš čia prabuvau apie 2 metus ir tai buvo labai įdomus mano gyvenimo tarpsnis. Suradau daug draugų, turėjau keletą draugysčių, pasimatymų tikrai buvo daug - nebuvo mėnesio, kad nepakviestų kas kavos. Laiškais susirašinėdavome irgi daug. Dabar esu išsiregistravusi, nes turiu savo žmogeliuką. Bet kartais net pasiilgstu šito nenuspėjamo ir intriguojančio buvimo čia.
Ir tikrai nesu jauna, patenku į tą amžiaus tarpą, kuriame moterų yra daug, ir nesu bevaikė...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 06:05:50 06:05:50

Man sis saitas kazkokia mysle, nes niekas neraso, kokia anketa bedetum. O per draugas.lt raso labai daug, net ir tie patys zmones,kurie registruotiabiejuose saituose, per cia neparaso,o per drauga -taip.
Internetinem pazintim jokiu budu nenusivyliau.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/11 19:07:11 19:07:11

mano laiškų neskaito, jeigu perskaito tai neatsako,o kai neatsako - spėjimo būdu tylą suprantu, kaip nenorą bendrauti.Savim nusivyliau, internetas gerai
kažkurios pamokos gyvenime neišmokau, o pakartot jau įtariu vėlu, neįsiminsiu, protas ne toks imlus, kaip jaunystėj

Ermidita1297420631_db

E

56 įrašai

2010/07/12 06:47:45 06:47:45

Auris: Man sistema pasiulo tik ,kaip cia svelniau issireiksti...nelabai artimas mano grozio sampratai personas Na,kad pirmas ispudis susidaro pamacius zmogaus isore,manau nesigincisyt,tai vienu zodziu- toliau niekas ir nevyksta is mano puses.Paieskoj randu tikrai simpatisku ir idomiu merginu,bet va be tos auksines narystes jos man nepasiekiamos...

Na nepyk, bet galima gi tuos kelis litus susimokėti, jei jau tikrai kas patiko ir norisi parašyti.

O jei susirašinėti tik su sistemos pasiūlytais - tai ir iki amžiaus galo gali tinkamo Tau asmens nesulaukti

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/12 07:01:26 07:01:26

Aš nusiviliu - ištrinu anketą, praeina kažkiek laiko - vėl užsiregistruoju ir taip gal kokie metai Nesu jau niolikmetė, kad slampinėčiau po Akropolį - tikėdamasi sutikri savąjį princą. Darbas, mokslai,... - neturiu nei noro, nei laiko baruose sėdėti, gatvėje per visą trumpą amželį neteko niekad susipažinti - tai ir lieka viena iš alternatyvų - internetas... Nors tai tik vienas iš daugelio būdų...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume