Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/02/02 18:53:43 18:53:43
samanta: Gabija7: O lietuviai - totalus meslas
Bet pasakykite man, Gabija7, kaip gali būti, kad anot jūsų [b:2jskudkn]lietuviai [/b:2jskudkn]yra totalus mėšlas, o [b:2jskudkn]lietuvės (lietuvaitės)[/b:2jskudkn] jau kažkas tokio iškilaus, rožės-mėtos-liepos???? Ar ne iš lietuvių motinų gimsta lietuviai vyrai?
Beje, esu nelietuvė . Bet teršti savo tautos vyrus man atrodo negarbinga. Ir rodo pačius save. Galų gale likimas protingas - jis duoda mums tai, ko mes verti. Tokius ir sutinkame. Atleiskite.
Lietuvius - vyrus karvutes atsiveda is Menulio. Jokiu budu ne lietuves-moterys, nes jos - genu aukso fondas. Lietuves - motinos superines ir tokiu vyru, kokie mes cia esame tikrai negimdo, oi, ne, tikrai ne. Mes ne ju.
2010/02/03 10:26:57 10:26:57
Sėdi vaikinas klube. Staiga prieš akis pamato savo svajonių merginą!
Vaikinas
pradėjo nervingai galvoti, kaip čia priėjus ir ja užkalbinus... Gal pasakyti
"Labas, susipažinkime"? Ne.. Banalu. Gal "Labas, tu šiandien nuostabi"? Ne..
Tipiška.. "Labas, stebiu tave jau visa vakarą!" - Nieko ypatingo.. Vaikinui
begalvojant mergina staiga pakilo ir nuėjo tualeto link. Atsistojo vaikinas
prie
durų ir dar nervingiau pradėjo galvoti KAIP ČIA JĄ UŽKALBINUS.. O gal
"Labas,
gal galėčiau tave pavaišinti?" Ne.. Perdaug tiesmukiška. Staiga atsidaro
tualeto durys ir vaikinas spontaniškai paklausė:
- Labas, šikai?
2010/02/21 11:21:56 11:21:56
galvoju cia jokiu pazinciu rimtu nebuna gali tik dainuot,, nors mus ir skiria mylios vistiek as tave myliu'' bet pabazaryt kai laiko yra ir rimtai neturi ką veikt visai idomu cia toks pabendravimas kai pasnekėt neturi su kuo, tai pašneki su kompiuteriu su savim juk prie veidrodzio nesnekėsi.greiciau vakaras ateina ir eini gult.
2010/02/21 11:29:50 11:29:50
mariuss129: Tai jeigu nieko nesitiki, tai ka jos aplamai cia veikia?
2010/02/28 16:37:54 16:37:54
bet vistiek cia įdomu pabazaryt o ko ne visai faina,man patinka.
2010/03/13 14:56:01 14:56:01
nenusivyleme idomu, kad zmogu pamilau dar jo net nemaciusi...taip, kad zmonems, kurie moka bendrauti ir turi ka pasakyti, tai visai imanoma ir virtualiai susipazinti.
Alida1309810884_db
A
99 įrašai
2010/03/13 16:42:45 16:42:45
Ir kaip pasirode relybe ? Ar viskas taip, kaip susikurei?
2010/03/13 18:30:19 18:30:19
Alida: Ir kaip pasirode relybe ? Ar viskas taip, kaip susikurei?
Idomu tai, kad abu neieskojom realios pazinties, ieskojom bendravimo. Ir dar pradzioje susitarem,kad niekada nesusitiksim, todel bendrauti nutarem labai atvirai taigi, tie pokalbiai is pat pradziu buvo labai asmeniniai, gilus ir atviri...labai greitai uzsimezge dvasinis rysys, ilgesys ir noras susipazinti...pasimatem skypu gal po poros menesiu bendravimo. Idomu tai, kad tikrai po to, kai atrodo, kad pazisti zmohu visiskai, zinai jo slapciausias mintis, tenka susipazinti su jo isore! Tas jausmas labai keistas, nes nori nenori, per tuos pora menesiu, vaizduote nusipiesia viena paveiksla, o paskui tenka bendrauti tarsi su kitu zmogumi ar nusivyliau? NE!
2010/03/13 19:00:34 19:00:34
gytare: Alida: Ir kaip pasirode relybe ? Ar viskas taip, kaip susikurei?
Idomu tai, kad abu neieskojom realios pazinties, ieskojom bendravimo. Ir dar pradzioje susitarem,kad niekada nesusitiksim, todel bendrauti nutarem labai atvirai taigi, tie pokalbiai is pat pradziu buvo labai asmeniniai, gilus ir atviri...labai greitai uzsimezge dvasinis rysys, ilgesys ir noras susipazinti...pasimatem skypu gal po poros menesiu bendravimo. Idomu tai, kad tikrai po to, kai atrodo, kad pazisti zmohu visiskai, zinai jo slapciausias mintis, tenka susipazinti su jo isore! Tas jausmas labai keistas, nes nori nenori, per tuos pora menesiu, vaizduote nusipiesia viena paveiksla, o paskui tenka bendrauti tarsi su kitu zmogumi ar nusivyliau? NE!
Negaliu tau parasyt i privata, nes mes ne auksiniai nariai. tik norejau pasakyti, kad taip veikia vienas mano pazystamas internetinis sukcius. deja cia viesai nenoriu rasyt detaliau.
2010/03/13 19:37:21 19:37:21
Svečias:
Negaliu tau parasyt i privata, nes mes ne auksiniai nariai. tik norejau pasakyti, kad taip veikia vienas mano pazystamas internetinis sukcius. deja cia viesai nenoriu rasyt detaliau.[/quote]
o butu labai idomu, parasyk cia, nors tiek, kiek gali
ne, mano atveju, tai nebuvo sukcius. dabar mes pazistami asmeniskai.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume