Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/14 12:44:00 12:44:00

nu galiu sumoket jei jau jam taip reikia. tik, kad butu kam, kad butu vertas

tik galvoje sunkiai suvokiu, kad galeciau ka tokiam"vyrui" jaust

Margiris1322604513_db

M

57 įrašai

2009/06/14 14:12:36 14:12:36

O man rodos, kad ADRIJANA pati nežino ko nori, nes neseniai kalbėjo priešingai: [quote:1l164jlz]as jau menuo be sexo ir poziuris i priesinga lyti keicias tikrai ne i gera puse ir niekas nesvieseja kaip tik temsta nes mintys eina tik viena linkme... as manau kad su sexu yra kaip ir su kitais fiziniais poreikiais kol ju patenkini nekyli i piramdides virsu ten kur dvasingesni dalykai:)[/quote:1l164jlz]
Apsispręsk, panele ir neklaidink vyrukų, nes paskaičius kai kuriuos tavo forume pasisakymus nesistebiu kodėl tave iš kart tempia į lovą

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/14 15:36:11 15:36:11

margiri o tau atrodo kad as kokiam potencialiam kandidatui i savo vaikinus destau tokias mintis ? as jas pasilieku sau ir su tokiais dalykais reikia kovot..nes jeigu darysiu tai kaip noriu rimtu santykiu negausiu tai ir neinu i lova kenciu is paskutiniuju nors jau visai negera daros

today

T

37 įrašai

2009/06/14 15:48:36 15:48:36

Svečias: O ar yra internete moterų, ieškančių ne tik babkių?

as neieskau babkiu:)

Margiris1322604513_db

M

57 įrašai

2009/06/14 18:03:54 18:03:54

[quote:35365rhb]margiri o tau atrodo kad as kokiam potencialiam kandidatui i savo vaikinus destau tokias mintis ? as jas pasilieku sau ir su tokiais dalykais reikia kovot..nes jeigu darysiu tai kaip noriu rimtu santykiu negausiu tai ir neinu i lova kenciu is paskutiniuju nors jau visai negera daros [/quote:35365rhb]
o tau atrodo, kad nei vienas iš čia peržiūrinėjančių forumą negali būti tavo potencialus vaikinas? sakyčiau labai kandidatų sąrašą siaurinantis požiūris, toks kaip ir savo anketos duomenų slėpimas..

Svečias

S

689 įrašai

2009/06/14 18:58:02 18:58:02

ADRIJANA:
elenka:
Svečias: O ar yra internete moterų, ieškančių ne tik babkių?

tipo tu , kurios vyrus islaiko?

manau kad yra ir tokiu moteru bet jus tada turite buti grazus raumeningas berniukas kuri noretu islaikyt kokia turtinga dama ir laikyt vietoj zaislo

Jo, liberalioms panelėms tik raumenys ir babkės berūpi. Įdomu tik, ką veiksit, kai senstelėsit, kai niekam nebebūsit reikalingos, kai nei figūros, nei babkių už ją nebebus - tik baisios tatuiruotės ir padevėti žiedai ant kriauklyčių.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/14 19:35:47 19:35:47

manau kad yra ir tokiu moteru bet jus tada turite buti grazus raumeningas berniukas kuri noretu islaikyt kokia turtinga dama ir laikyt vietoj zaislo [/quote]
Jo, liberalioms panelėms tik raumenys ir babkės berūpi. Įdomu tik, ką veiksit, kai senstelėsit, kai niekam nebebūsit reikalingos, kai nei figūros, nei babkių už ją nebebus - tik baisios tatuiruotės ir padevėti žiedai ant kriauklyčių.[/quote]

neturiu tatu ir ziedu padevetu kas bus kas bus buk realistas visi sensta.
zinai kaip sake KOKO SHanel? jeigu moteris iki 30 metu netapo grazuole, vadinasi ji tikra kvaile. ir as manau, kad taip ir yra. o kad taikyt tiek reikalabvimui kunui reikia ir paciam kai ka turet, o dabar vyrai, na tikrai neisizeiskit labai jau save sneprisiziuri. tieisog sakyciau higienos truksta elementarios. kazkaiop einu per miesta ir suvokiu kiek daug graziu tvarkingu paneliu, jaunu. (suprantu na kur man jau konkuruot kur 20 kur 30 metu, kaip nebuciau islaikyta) o vyru pavieniai. tikrai esu isranki. bet esu davus sau pazada, kad jei pamatysiu vyra , kuris man yra siumpatiska, traukiantis aki( iskart sakau vyra ne esme kag dolce gabana kaklaraisti nesiotu) tikrai prieisiu. ir zinot ka? na dar nebuvo prie ko prieit aisku as nedaug vaikstau gatvemis o moteru tokiu kur , jei buciau vyras prieciau, na bent 5 per diena matau. ir galvoju: vyrai, vyrai, kokie jus laimingi gyvendami salyje kur tiek daug graziu ir protingu moteru(nepaslaptis, kad aukstaji issilavinima moteris turi 4 kartus dazniau nei vyrai siais laikias, ir darba jos geresni turi)is jusu tereikie ramybes, moralinio palaikymo, elementarios pagalbos namuose ir meiles nejaugi tike daug noriu?

Takam

T

66 įrašai

2009/06/14 20:50:25 20:50:25

tikrai yra...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/15 05:45:18 05:45:18

elenka labai teisingai parase nera ir ka bepridurt...

gal ir yra sitoj svetaineje nzn ..bet man neidomu..cia sedziu kad galeciau plepet forume , todel ir slepiu savo anketa ..o pazintis mezgu kitur...ir siaip nesu dabar labai viena..

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/15 05:48:00 05:48:00

ir siaip nei bapkes nei raumenys man nerupi perdaug..
bet i sporto sale vertetu nueit nes kai pradeda jum visokios ligos kibt nuo tingejimo biski siurpina kad teks slaugyt paskui ir sulusyt nesulauke trisdesimties..
ir mokintis reiketu o ne kasi vakarais ziuret tada ir pinigu butu...
o nevykeliai nelabai kam idomus siaip..kaip ir tinginiai..patys esam savo laimes kalviai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume