Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/10 16:11:51 16:11:51

jei yra idomu koks procentas ju kokie 2 is simto ?

kokia jusu merginos patirtis, nes mano paskutiniu metu labai nekokia..kabina makaronus ant ausu, tempia i lova kai negauna dingsta...ir ne pirmas jau toks................jau net nebesinori isvis su kuo nors is cia susitikinet...

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 16:15:42 16:15:42

ADRIJANA: jei yra idomu koks procentas ju kokie 2 is simto ?

kokia jusu merginos patirtis, nes mano paskutiniu metu labai nekokia..kabina makaronus ant ausu, tempia i lova kai negauna dingsta...ir ne pirmas jau toks................jau net nebesinori isvis su kuo nors is cia susitikinet...

nesu ci asusitikus nei su vienu, bet pagal tendencija i sita labai panasu
nesu nusiteikus pries lova, tik norisi kokybisko , gero, sveiko sekso, kuris gali buti tik su patikimu partneriu, is kazkokiu jausmu ir t.t klausimas. kur tai gaut? klausimas , beabejo retorinis. ci ato nebus . kol kas coa for fun.,nesenai, dar kiek laiko, ir geriau laika leist su zuvytem, kartais atrodo, jos daugiau kalba

o , istikruju tai liudna del to

gabija

G

20 įrašai

2009/06/10 16:28:11 16:28:11

Mano drauge (parodziusi man sita svataine, beje) buvo su keliais susitikusi. Ir visais atvejais vienisais prisistate vyriskiai veliau prisipazino esantys vede, tik ieskantys meiluzes. Kodel siame saite? Kaip drauge suprato - nes cia mat daugiau idomiu, padoriu (!) moteru... Ji jau issiregistravo is cia

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/10 16:38:15 16:38:15

Gabija: Mano drauge (parodziusi man sita svataine, beje) buvo su keliais susitikusi. Ir visais atvejais vienisais prisistate vyriskiai veliau prisipazino esantys vede, tik ieskantys meiluzes. Kodel siame saite? Kaip drauge suprato - nes cia mat daugiau idomiu, padoriu (!) moteru... Ji jau issiregistravo is cia

tai ko tu delsi?

su tokiu vedsusiu ir pienas parduotuveje suvesti gali, nereik cia ir eit

Sistina

S

375 įrašai

2009/06/10 16:50:41 16:50:41

na dar yra ieskanciu kas juos islaikys;)))

kiesux

K

1086 įrašai

2009/06/10 16:54:12 16:54:12

ADRIJANA: jei yra idomu koks procentas ju kokie 2 is simto ?

Na as nemergina, bet siaip tema jau kartojasi n-taji karta, be to kazkaip laukiau is taves taves panasios temos Kaip kazkurioj temoj jau ir sakiau, ko ieskote ta ir randate, miela adrijana, kai nusileisite ant zemes ir grysite i realu pasauli gal pamatysite ir kita jo puse O atsakant i tema, taip zinoma yra visokiu, ir cia tikrai ne lyties klausimas.

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/10 18:02:13 18:02:13

Zinoma, cia nuostabiausios rinktines moteriskes susirinkusios, o visi vyrai debilai Tu nesugebi i situacija ziuret is visu pusiu? Tau nesuvokiamas toks dalykas, kad net ir tu gali vyrui nepatikt? Kad ne tik tau, bet ir jam tavo bendravimas/nuotraukos ar dar ten kazkas gali uzkibt? Isijaute jus cia i teiseju vaidmenis tik vyrus kritikuojat, bet kas blogiausia, jei tu esi vyras, tu negali turet kazkokiu pretenziju moteriai, nes ji jau tau ju turi
ADRIJANA, grazuole tu musu, dar kazkurioj temoj labai aiskinai, kad turi vaikina ir cia nieko neieskai, bet jau persigalvojai? Panasu, kad tavo iliuzijose tegyvena ta ADRIJANA ir tavo sukurtas jos gyvenimas vyksta tik forumuose, o kaip realiai yra tai niekam neaisku
O atsakant i tema - ne tie laikai, kai visas kaimukas susokdavo i viena zapuka ir varydavo i kita kaima, kur jau susirinkdavo ir zmona/vyra dazniausiai rasdavo. O dabar zmones internete iesko VISKO. Balsuoja rinkimams, moka mokescius, perka drabuzius ir bla bla.. Prie ezeru/tusuose/gimtadieniuose susirenka tik geru senu draugu kompanija, i kuria retai isimaiso kokia ten nauja mergaite, tad visai normalu, kad zmones pirmiausia SUSIPAZISTA, BENDRAUJA netu, bet tik paskui jau bando ten kazka toliau. Jus cia atrodo prie altoriaus per pirma pasimatyma varyt norit, is kart metrikacijoj susitikus

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/10 18:02:32 18:02:32

o tai negi as ne ant zemes atrodo neskraidau padebesiuose

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/10 18:06:42 18:06:42

nu jei jau taip nepatinku tai kodel tada mane i lova vercia stengias vargsta ? meluoja ?

issikyre adrijana beje jau pries gera menesi..

ir nesakiau kad vyrai debilai...yra tikrai puikiu vyru...tik noriu suprast toki elgiasi , kuris mane nervina

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/10 18:10:41 18:10:41

ADRIJANA: nu jei jau taip nepatinku tai kodel tada mane i lova vercia stengias vargsta ? meluoja ?

issikyre adrijana beje jau pries gera menesi..

ir nesakiau kad vyrai debilai...yra tikrai puikiu vyru...tik noriu suprast toki elgiasi , kuris mane nervina

Tu speji cia visa para forume reikstis, kituose forumuose aktyviai dalyvaut ir dar i pasimatymus vaiksciot ? Ispudinga, neitikima, kaip ir visa kita ka tu cia lelekini

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume