Jo, liberalioms panelėms tik raumenys ir babkės berūpi. Įdomu tik, ką veiksit, kai senstelėsit, kai niekam nebebūsit reikalingos, kai nei figūros, nei babkių už ją nebebus - tik baisios tatuiruotės ir padevėti žiedai ant kriauklyčių.[/quote]
neturiu tatu ir ziedu padevetu kas bus kas bus buk realistas visi sensta.
zinai kaip sake KOKO SHanel? jeigu moteris iki 30 metu netapo grazuole, vadinasi ji tikra kvaile. ir as manau, kad taip ir yra. o kad taikyt tiek reikalabvimui kunui reikia ir paciam kai ka turet, o dabar vyrai, na tikrai neisizeiskit labai jau save sneprisiziuri. tieisog sakyciau higienos truksta elementarios. kazkaiop einu per miesta ir suvokiu kiek daug graziu tvarkingu paneliu, jaunu. (suprantu na kur man jau konkuruot kur 20 kur 30 metu, kaip nebuciau islaikyta) o vyru pavieniai. tikrai esu isranki. bet esu davus sau pazada, kad jei pamatysiu vyra , kuris man yra siumpatiska, traukiantis aki( iskart sakau vyra ne esme kag dolce gabana kaklaraisti nesiotu) tikrai prieisiu. ir zinot ka? na dar nebuvo prie ko prieit aisku as nedaug vaikstau gatvemis o moteru tokiu kur , jei buciau vyras prieciau, na bent 5 per diena matau. ir galvoju: vyrai, vyrai, kokie jus laimingi gyvendami salyje kur tiek daug graziu ir protingu moteru(nepaslaptis, kad aukstaji issilavinima moteris turi 4 kartus dazniau nei vyrai siais laikias, ir darba jos geresni turi)is jusu tereikie ramybes, moralinio palaikymo, elementarios pagalbos namuose ir meiles nejaugi tike daug noriu? [/quote]
Tikrai daug pas mus graziu ir protingu moteru, ir visos nepasiekiamos...