2009/06/12 19:41:20 19:41:20
tusai plotai buvo kai buvau 17 dabar man tai nera toks labai jau idomus dalykas...
vakarais as dazniausiai randu..bent jau pries miega...tas daug laiko tikrai neuzima..
2009/06/12 19:43:59 19:43:59
ADRIJANA: tusai plotai buvo kai buvau 17 dabar man tai nera toks labai jau idomus dalykas...
vakarais as dazniausiai randu..bent jau pries miega...tas daug laiko tikrai neuzima..
vadinasi su manim viskas tvarkoje , jei jaunimas net taip kalba,:lol: pabai ir tusai irgi ne man
svetelis mielas
S
14 įrašai
2009/06/12 20:35:54 20:35:54
Gabrini, galiu atsakingai pareiksti, kad elenka yra patraukli ir grazi moteris. esu vienas is tu laiminguju, maciusiu jos nuotrauka.
2009/06/12 21:16:23 21:16:23
svetelis mielas: Gabrini, galiu atsakingai pareiksti, kad elenka yra patraukli ir grazi moteris. esu vienas is tu laiminguju, maciusiu jos nuotrauka.
na va ir as turiu gerbeja:) smagu
2009/06/13 09:00:30 09:00:30
mm kokios mes fainos ir geidziamos
2009/06/13 09:04:45 09:04:45
ADRIJANA: mm kokios mes fainos ir geidziamos
aga . matai kiekvienam viniui savo kalvis
2009/06/13 09:41:28 09:41:28
O as ir nerasiau, kad Elenka grazi ar negrazi, visos mes grazios. Tik jei vienas blogas pasitaike kelyje, tai nereiskia , kad visi tokie. Ir ,kad vyrai galvoja apie seksa su moterim, tai normalu. Jei jis pamate ja pirma karta ir nori jos- reiskia ji tam zmogui patraukli. Bet jei antro pasimatymo nebus, reiskia moteris NEUZKABINO vyro ( savo balsu, nuotaika, vidumi). Nera vienos priezasties del kurios sekasi ar nesiseka. Sekmes Elenka ieskant ( mano charakteris kartais irgi buna sunkus, bet as ji keiciu tam, kad gyvenimas butu dar grazesnis. O jei sedeciau ir verkciau, bet nieko savyje nekeisciau, tai nieko ir netureciau). Sekmes
2009/06/13 09:53:02 09:53:02
Gabrini: O as ir nerasiau, kad Elenka grazi ar negrazi, visos mes grazios. Tik jei vienas blogas pasitaike kelyje, tai nereiskia , kad visi tokie. Ir ,kad vyrai galvoja apie seksa su moterim, tai normalu. Jei jis pamate ja pirma karta ir nori jos- reiskia ji tam zmogui patraukli. Bet jei antro pasimatymo nebus, reiskia moteris NEUZGABINO vyro ( savo balsu, nuotaika, vidumi). Nera vienos priezasties del kurios sekasi ar nesiseka. Sekmes Elenka ieskant ( mano charakteris kartais irgi buna sunkus, bet as ji keiciu tam, kad gyvenimas butu dar grazesnis. O jei sedeciau ir verkciau, bet nieko savyje nekeisciau, tai nieko ir netureciau). Sekmes
aciu, einu nosiniu
svetelis mielas
S
14 įrašai
2009/06/13 13:16:35 13:16:35
Gabrini: O as ir nerasiau, kad Elenka grazi ar negrazi, visos mes grazios. Tik jei vienas blogas pasitaike kelyje, tai nereiskia , kad visi tokie. Ir ,kad vyrai galvoja apie seksa su moterim, tai normalu. Jei jis pamate ja pirma karta ir nori jos- reiskia ji tam zmogui patraukli. Bet jei antro pasimatymo nebus, reiskia moteris NEUZKABINO vyro ( savo balsu, nuotaika, vidumi). Nera vienos priezasties del kurios sekasi ar nesiseka. Sekmes Elenka ieskant ( mano charakteris kartais irgi buna sunkus, bet as ji keiciu tam, kad gyvenimas butu dar grazesnis. O jei sedeciau ir verkciau, bet nieko savyje nekeisciau, tai nieko ir netureciau). Sekmes
o as galvojau, kad vyras turi kazkuo uzkabint moteri...
2009/06/13 14:25:36 14:25:36
svetelis mielas: Gabrini: O as ir nerasiau, kad Elenka grazi ar negrazi, visos mes grazios. Tik jei vienas blogas pasitaike kelyje, tai nereiskia , kad visi tokie. Ir ,kad vyrai galvoja apie seksa su moterim, tai normalu. Jei jis pamate ja pirma karta ir nori jos- reiskia ji tam zmogui patraukli. Bet jei antro pasimatymo nebus, reiskia moteris NEUZKABINO vyro ( savo balsu, nuotaika, vidumi). Nera vienos priezasties del kurios sekasi ar nesiseka. Sekmes Elenka ieskant ( mano charakteris kartais irgi buna sunkus, bet as ji keiciu tam, kad gyvenimas butu dar grazesnis. O jei sedeciau ir verkciau, bet nieko savyje nekeisciau, tai nieko ir netureciau). Sekmes
o as galvojau, kad vyras turi kazkuo uzkabint moteri...
turi, turi. svarbu ne iki invalidumo
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume