Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?

havocas

H

47 įrašai

2009/06/11 21:11:44 21:11:44

"ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?" Aisku yra. Pvz as cia esu ieskot ne merginos, o informacijos Butent kaip geriausia bendraut su mergina, isigilint i merginu norus, pamatyt viska kitu kampu, isklausyt nuomoniu ir patirties vienu ar kitu klausimu ivairiuose forumuose (tiek vaikinu, tiek merginu, ir ne tik darnipora forume) O tuomet nuejus nuo pc lengviau darosi

Bet... ziurekim ir is kitos puses. Internetas uztikrina visiska konfidencialuma, taigi vaikinai cia susirade "mergina"/"partnere vienam kartui", neslepia savo ketinimu - patenkint savo pavasarinius "norus" Juk vaikinas prie "savos chebros" yra sukaustytas tam tikru bendravimo ir morales principu ("ka apie mane pagalvos kiti, jei as taip is kart ten tokiai ir tokiai merginai pasiulysiu pasimylet") na cia tik vienas toks pavizdys, ir kalba eina apie nedrasius ir/ar kompleksuotus vaikinus. Tai va daug tokiu vaikinu lenda i interneta ieskot sexo, nes, jei jis nenori, jis nepazindins merginos ne su vienu savo draugu/pazystamu, taigi gales elgtis ir sneket kaip nores ir ka nores (nes taip paprasciau prieiti prie reikalo - tiesiai sviesiai klaust merginos, ar ji nori sexo. Jei nori - valio, jei ne - "Kita".), nesirupindamas del pasekmiu ar to, kad apie jo elgesi kas nors suzinos is jo rato.

Nepatarsiu, kaip atsirinkt vaikina, kuris "nenoretu sexo", nes tokiu turbut nera, arba turi kazkokiu sutrikimu. Buna tik vaikinai, kurie tuos savo norus slopina, nes viska labai realiai suvokia (kitaip tariant, nemasto antru galu)

Kazkur skaiciau, kad 60-70% vaikinu ieskosi poros butent del sexo (na, zinoma, ir ne tik del jo, bet sexas daro labai didele itaka), o stai merginu tarpe del vos 20% iesko poros del sexo. Tai labai didelis kontrastas. Ir tos 20% merginu, jos ir taip susiranda su kuo "pasiautet", tuo tarpu i interneta dazniausiai ateina merginos, ieskancios supratimo, meiles, silumos. Bet ar daug cia tokiu vaikinu? Panasu, kad nelabai. Aisku, as cia kalbu labai apstrakciai ir nekonkreciai, tik sakau bendra vaizda, kuri esu susidares. Tai nera taisykle, tik pavizdys.

Kaip bebutu, esu skeptiskai nusiteikes pries internetines pazintis. Kaip kate maise Labai paprasta uzsimest kauke. Esu kelis kartus susitikes su merginom is interneto - faini zmones, viskas ciki, na bet kazko truksta. Aplamai, ziurekim kaip dazniausiai grindziami santykiai - arba sexu, arba vienas kito supratimu Pvz man poroje svarbiausia yra vienas kito supratimas, rysys su partnere. Tai nera isugdoma, ir reikia pabendraut gal su 100 merginu, kad rast ta, kuri tave is tiesu supranta, su kuria tikrai lengva bendraut, kai sutampa interesai, kai zmones supranta vienas kita be zodziu Internete surast toki zmogu yra loterija. Bet "tikimybe islost milijona nusipirkus teleloto bilieta yra tokia pat, kaip islost traukini nusipirkus traukinio bilieta" "darni pora" gaunasi tada, kai tiek mergina prisitaiko prie vaikino noru, tiek vaikinas masto "ne antru galu".

PS: Tai yra tik mano subjektyvi nuomone, ir ji gali skirtis nuo daugumos nuomones ir/ar nuo teisingos nuomones

Dekoju uz demesi

Leo

L

543 įrašai

2009/06/12 05:31:45 05:31:45

ADRIJANA: nu man ir gyliai kapstyti nereikia noriu as sexo ir labai bet nenoriu biski su vienu tada biski su kitu...o partneriu skaicius vis augtu tik..

Kazkada jau buvo diskusijose iskeltas kalusimas apie partneri vien tik sexui, kol atsiras rimtas partneris draugystei.

Leo

L

543 įrašai

2009/06/12 05:34:36 05:34:36

....Kazkur skaiciau, kad 60-70% vaikinu ieskosi poros butent del sexo (na, zinoma, ir ne tik del jo, bet sexas daro labai didele itaka)....

Moteris kaip smartphone - renkiesi su kuo daugiau funkciju, kad galetum pries draugus pasipuikuoti, bet realiai naudojiesi tik viena:)

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/12 06:36:44 06:36:44

nu kiesiukas tai aisku negali neprisikabint.. keistas tu zmogus...gal tu neik i mano temas ..ir nekomentuok..nes uzknisai jau..rimtai kazkoks nenormalus..

Leo na as sakiau kad man taip netinka

havocas

H

47 įrašai

2009/06/12 09:39:40 09:39:40

Leo:
Moteris kaip smartphone - renkiesi su kuo daugiau funkciju, kad galetum pries draugus pasipuikuoti, bet realiai naudojiesi tik viena:)

Tiesiai i PMS sita DD

Kaip bebutu, tai netiesa Ir nereikia moteru vertint pagal "funkciju kieki" Siaip nesuprantu vaikinu, kuriems reikia merginos tik "issisiautejimui". Juk norisi turet salia sava zmogu, kuris suprastu, su kuriuo butu gera praleist visa diena kartu (ir nekalbu apie sexa). Bet man regis, jus, merginos, irgi nezinot ko norit Juk tokie vaikinai, kuriems is tiesu sexas nelabai rupi, bet kadangi butent tokie vaikinai realiam pasaulyje yra siek tiek drovesni, o kaip bebutu jie sveikatos sutrikimu neturi ir antras galas siek tiek smegenis spaudzia, tai toks ir susidaro ispudis Gal reiktu geriau susipazint su vaikinu, kuriam, anot jusu "vien sexas galvoj", galbut jis pagaliau gaves to, ko nori, bus idealiausias partneris Ir tik neinterpretuokit mano zodziu, ale jau reikia per pirma susitikima tra lia lia... Toli grazu Bet... Siek tiek suprast ir tuos vaikinus, galbut jus per kelis susitikimus jiems duodat suprast, kad jie negaus to ko nori, na tai ir nesigauna nieko tuomet tarp jusu ;]

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/12 09:50:16 09:50:16

nu jei jam tik sexas galvoj tai ir bus paskui santykiai sexu grysti o tokiu jau nenoriu...vel negerai

na nemanau kad galejo paisrodyt kam, kad niekada negaus...pati nemegstu ilgai temt..menuo max..aisku nuo santykiu priklauso..kaip jie rutuliuojas

Gabrini

G

117 įrašai

2009/06/12 10:15:54 10:15:54

As tai pilnai palaikau Papartyna ir visus jo pasisakymus. Siame puslapyje esu apie 2 savaites. Tai jus Elenka tik sakot kokia jus nuostabi, tai ne jus turit sakyti kokia jus nuostabi- O JUMS. Jei as buciau vyras, tai paskaicius visus jusu komentarus ivairiom temom, begciau nuo tokios moters kuo toliau. Tai jus kazkam siulot pas psichiatra apsilankyt, tai visi vyrai niekam tike, tai visi cia tik del sekso( o tai normalu, jei vyras sveikas, tai jis tikrai nori sekso)- o jus jei tokia ismintinga, su 2 issilavinimais ir tp- kodel cia esat? Reiskia netokia jau ypatinga esat ir siulau nusiimti rozinius akinius, keist poziuri ir pazvelgti i vyrus is kitos puses. Jei jus vyrui nepatraukli nei isore, nei vidumi- tai jis ir nebendrauja su jumis ir nereikia tu vargsu vyru pulti, nes jie irgi iesko geriausiu moteru sau, o ne toki ideala kaip jus. O kadangi slepiat foto (nes nenorit kad tarkim draugai jus atpazintu), tai ir is vyru nieko nelaukit. 32 metu moteris, jau tikrai turetu suprasti, kad vyras pirma- vertina moters eksterjera, o tik veliau- interjera. Ir pasikartosiu, jei vyrai skaitineja forumuose jusu komentarus, tai jusu sansai NULINIAI cia ka nors susirasti. Gal Leo ar dar kazkas jus ir palaiko, bet palaikymas yra viena, o gyventi su tokiu paziuru moterim visai kas kita. Nepamirskit: geriems zmonems visada sekasi, jei ne siandien, tai rytoj.

Audrexxx

A

1 įrašai

2009/06/12 11:42:04 11:42:04

buna idomiai kartais,kaip ir rase havosas,sedziu skaitau kaip bendrauja paneles su vaikinais,kartais ir patc pameginu pabendraut,bet kad nera bendravimo,nes nezinai kaip bendraut reik,atvirimas tavo tik pasilieka pacem tau,neisivaizduoju ka ir kaip reikia rasyt,kad galetum rast bendra kalba,o kaip ja rasi,besansu kai toks poziuris ir savoka apie vaikinus.sekso nereikia kisti isvis,jis buvo ir bus geidziamas su tam atitinkamu asmeniu.nuotrauku ivertinimai,kam jie?tam kad ivertines tikies atreikpi demesi,jei visa tai supratus teisingai.o kaip i tai pasiziurima,taip kaip tai suprantama,o kaip suprantama,taip kaip suvokiama.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/12 18:46:30 18:46:30

Gabrini: As tai pilnai palaikau Papartyna ir visus jo pasisakymus. Siame puslapyje esu apie 2 savaites. Tai jus Elenka tik sakot kokia jus nuostabi, tai ne jus turit sakyti kokia jus nuostabi- O JUMS. Jei as buciau vyras, tai paskaicius visus jusu komentarus ivairiom temom, begciau nuo tokios moters kuo toliau. Tai jus kazkam siulot pas psichiatra apsilankyt, tai visi vyrai niekam tike, tai visi cia tik del sekso( o tai normalu, jei vyras sveikas, tai jis tikrai nori sekso)- o jus jei tokia ismintinga, su 2 issilavinimais ir tp- kodel cia esat? Reiskia netokia jau ypatinga esat ir siulau nusiimti rozinius akinius, keist poziuri ir pazvelgti i vyrus is kitos puses. Jei jus vyrui nepatraukli nei isore, nei vidumi- tai jis ir nebendrauja su jumis ir nereikia tu vargsu vyru pulti, nes jie irgi iesko geriausiu moteru sau, o ne toki ideala kaip jus. O kadangi slepiat foto (nes nenorit kad tarkim draugai jus atpazintu), tai ir is vyru nieko nelaukit. 32 metu moteris, jau tikrai turetu suprasti, kad vyras pirma- vertina moters eksterjera, o tik veliau- interjera. Ir pasikartosiu, jei vyrai skaitineja forumuose jusu komentarus, tai jusu sansai NULINIAI cia ka nors susirasti. Gal Leo ar dar kazkas jus ir palaiko, bet palaikymas yra viena, o gyventi su tokiu paziuru moterim visai kas kita. Nepamirskit: geriems zmonems visada sekasi, jei ne siandien, tai rytoj.

deje, nezinau su kuo turiu reikalu, nezinau kaip kreiptis, vyras ar moteris cia( nuojauta pasakytu, kad moteris, bet ..na nesvarbu) man malonu, kad skaitot mano komentarus, net jei jum nepatinka, snagu, kad atsakynejat ir diskutuojat. suprantu jusu pykti, ir galeciau atremt kiekviena, ( na beveik) kiekviena fraze, kurias istrauket is konteksto, bet nemataiu tame prasmes. kiekvienas mato, reaguoja,girdi, pagaliau taip- kaip nori. atsisaukia zmoguje vienas ar kitas zodis( tai yra sukelia reakcija) butent todel, kad ten buvo apie tave( cia vartoju kaip trecia asmeni). Kartais, atrodo turiu prie keivieno savo sakini prirasyti: cia juokas buvo, cia samojis,cia as rimtai. siek tiek buna liudna kai paskaitai ka jus paraset, nes neisgirdot manes, aiksu pasakysit, o kajm tu rupi, kad tave girdeciau( samojis, jei ka) zdz. aciu uz komentara, ten yra vienas dalykas su kuriuo pilanai sutinku. o kas liecia paskaitys ir nerasys: turiu jus nuvilt, pradejo rasyt ir daug daugiau nei iki mano pasisakymu.o kas liecia eksterjero: taip as nesu grazuole, turiu sunku charakteri, tike kiek bet kuris zemeje, bet vyru demesiu niekada nesiskundziau, ir jei kam is vienos per kompo kamera darytos nuotraukos zmogus nepatinka arba patinka,..ka cia pakomentuosi, kas prase tam parodziau:)

Leo

L

543 įrašai

2009/06/12 18:49:33 18:49:33

ADRIJANA: nu jei jam tik sexas galvoj tai ir bus paskui santykiai sexu grysti o tokiu jau nenoriu...vel negerai

na nemanau kad galejo paisrodyt kam, kad niekada negaus...pati nemegstu ilgai temt..menuo max..aisku nuo santykiu priklauso..kaip jie rutuliuojas

O kodel tu apskriai ieskai pazinciu internete? As kai buvau 23 metu, tai apskritai retai turedavau laiko prisijungti maila paskaityt:) Taigi renginiai, tusai, plotai ir t.t.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume