"ar yra internete vyru ieskanciu ne tik sexo ?" Aisku yra. Pvz as cia esu ieskot ne merginos, o informacijos Butent kaip geriausia bendraut su mergina, isigilint i merginu norus, pamatyt viska kitu kampu, isklausyt nuomoniu ir patirties vienu ar kitu klausimu ivairiuose forumuose (tiek vaikinu, tiek merginu, ir ne tik darnipora forume) O tuomet nuejus nuo pc lengviau darosi
Bet... ziurekim ir is kitos puses. Internetas uztikrina visiska konfidencialuma, taigi vaikinai cia susirade "mergina"/"partnere vienam kartui", neslepia savo ketinimu - patenkint savo pavasarinius "norus" Juk vaikinas prie "savos chebros" yra sukaustytas tam tikru bendravimo ir morales principu ("ka apie mane pagalvos kiti, jei as taip is kart ten tokiai ir tokiai merginai pasiulysiu pasimylet") na cia tik vienas toks pavizdys, ir kalba eina apie nedrasius ir/ar kompleksuotus vaikinus. Tai va daug tokiu vaikinu lenda i interneta ieskot sexo, nes, jei jis nenori, jis nepazindins merginos ne su vienu savo draugu/pazystamu, taigi gales elgtis ir sneket kaip nores ir ka nores (nes taip paprasciau prieiti prie reikalo - tiesiai sviesiai klaust merginos, ar ji nori sexo. Jei nori - valio, jei ne - "Kita".), nesirupindamas del pasekmiu ar to, kad apie jo elgesi kas nors suzinos is jo rato.
Nepatarsiu, kaip atsirinkt vaikina, kuris "nenoretu sexo", nes tokiu turbut nera, arba turi kazkokiu sutrikimu. Buna tik vaikinai, kurie tuos savo norus slopina, nes viska labai realiai suvokia (kitaip tariant, nemasto antru galu)
Kazkur skaiciau, kad 60-70% vaikinu ieskosi poros butent del sexo (na, zinoma, ir ne tik del jo, bet sexas daro labai didele itaka), o stai merginu tarpe del vos 20% iesko poros del sexo. Tai labai didelis kontrastas. Ir tos 20% merginu, jos ir taip susiranda su kuo "pasiautet", tuo tarpu i interneta dazniausiai ateina merginos, ieskancios supratimo, meiles, silumos. Bet ar daug cia tokiu vaikinu? Panasu, kad nelabai. Aisku, as cia kalbu labai apstrakciai ir nekonkreciai, tik sakau bendra vaizda, kuri esu susidares. Tai nera taisykle, tik pavizdys.
Kaip bebutu, esu skeptiskai nusiteikes pries internetines pazintis. Kaip kate maise Labai paprasta uzsimest kauke. Esu kelis kartus susitikes su merginom is interneto - faini zmones, viskas ciki, na bet kazko truksta. Aplamai, ziurekim kaip dazniausiai grindziami santykiai - arba sexu, arba vienas kito supratimu Pvz man poroje svarbiausia yra vienas kito supratimas, rysys su partnere. Tai nera isugdoma, ir reikia pabendraut gal su 100 merginu, kad rast ta, kuri tave is tiesu supranta, su kuria tikrai lengva bendraut, kai sutampa interesai, kai zmones supranta vienas kita be zodziu Internete surast toki zmogu yra loterija. Bet "tikimybe islost milijona nusipirkus teleloto bilieta yra tokia pat, kaip islost traukini nusipirkus traukinio bilieta" "darni pora" gaunasi tada, kai tiek mergina prisitaiko prie vaikino noru, tiek vaikinas masto "ne antru galu".
PS: Tai yra tik mano subjektyvi nuomone, ir ji gali skirtis nuo daugumos nuomones ir/ar nuo teisingos nuomones
Dekoju uz demesi