Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

matas44

M

174 įrašai

2009/04/08 16:09:11 16:09:11

Na kad man svarbiausias issilavinimas, nematau nieko blogo. Prisipazinsiu - dirbu aukstojoje mokykloje (ir ne tik), galbut cia profesinis iprotis pagal tai skirstyti zmones. Galite neabejoti, kai ka suprantu apie issilavinimo itaka ir kur jis pasireiskia. Taip pat esu nemazai mates prarastu talentu, kurie prabegus 5 metams vis dar dirba senkuose arba topocentruose.. Nesakau kad autore yra butent tokia, bet perskaicius anketa negalima to atmesti. Be to tikrai neteigiu kad issilavinimas yra visko pagrindas. Tai viena is sudedamuju daliu. O juk susirinkome padiskutuoti kodel autores niekas nekviecia kavos... tai jau sorry jei mano nuomone buvo kiek astresne. As sukures tokia tema ne atsimusineti eiciau, o kaip tik pasiruosciau priimti realybe tokia koki ji yra. O dabar gaunasi taip, kad autore vistiek lieka pati geriausia, jos klaidu praktiskai nera, visi vyrai blogi, kur man tai girdeta? As juk taip pat ja teoriskai galejau kazkur pakviesti.. tai pagal anketa ir vertinau.. o ne pagal tai kad jos nepazistu.. Toks vertinimas gali buti kiekvieno galvoje kuris susipazista internete..

Del celiulito tai velgi.. klistate.. Nesu as toks grazuolis ir paneles renkuosi pagal save Tas celiulitas apskritai buvo paminetas tik kaip priespriesa i autores pavaziavima ant vyru del potencijos problemu. Tai is kur galima pasidaryti isvada kas man patinka? Jei ka, as dabar ne auditorijoje ir leidziu sau daugiau ka pasakyti

Apie IQ koeficienta is viso sunku ka komentuoti.. ar is viso suvokiate pagal ka skaiciuojamas IQ koeficientas?

P.S. Man 30 metu. Kiek bendravau su 30metem, daugumai reikejo duoti, o ne jos man kazka dave. Gal ne tos papuole, nesigincyju.

nata002:
matas44:
nata002: keista, .. mane visi kavos tik ir kviecia:)..o noretus pradzioj bent virtualiai kiek pazint zmogu..o tai tiek puodeliu kavos galiu ir neatlaikyt

Na jusu foto daug aiskesnes. Esate labai daili mergina, plius aukstasis issilavinimas, vadinasi bendravimas neturetu buti tuscias ir lekstas.. As ir pakviesciau nebendraves Ir net vaikas nebutu problema

Su Jumis Matai, tikrai kavos negerčiau. Paskaičius jūsų komentarus, susidaro įspūdis, jog jums svarbiausia-jaunas, stangrus kūnas ir išsilavinimas. Celiulito neturiu:), turiu 2 bakalaurus ir dabar studijuoju magistrantūroj..(tęsiu šeimos tradicijas)..Bet tai nereiškia, jog esu protingesnė už vidurinę baigusias. Išvis, jokia aukštoji m-kla proto neįduos, jei jo pats neturi. Ir kitos darbą geresnį turi baigę 5 klases, ir turinčios pažįstamų dėdžių tam tikrose vietose nei su aukštuoju..Kvaila vertinti žmogų pgl jo išsilavinimą.Mano vyras dirbo statybininku, aš projektų vadove, bet nesutarimų dėl išsilavinimo niekad nekildavo.Vertinu paprastumą, nuoširdumą žmoguje, bet ne jo diplomų skaičių. Gali būti baigęs 10 aukštųjų, bet bus tik sausas filosofas sugebantis matyti tik kitų ydas, bet nesugebantis veikti.., ir nieko nebaigęs, bet sugebantis pilnai aprūpinti save ir savo šeimą.
Jūsų IQ atrodo pakankamai žemas, jei galit taip viešai kritikuoti jums nepatikusios moters anketą. Save gerbiantis žmogus tikrai taip nesielgtų. Nejau, jūs esat tiek naivus galvodamas, jog išsilavinusiai 22-metei rūpės ne jūsų pinigai, bet ji nuoširdžiai jus 40-metį mylės?:) .. Kai ji pradės žydėti,jūs-nyksit..
Moteris virš 30m. jau tikrai yra laiko subrandinta, ir gerai žino ko nori ir ką kitam gali duoti. Ir kai kurių 20-mečių apaugusių riebalais kūnai net neprilygsta gerai prižiūrėtam 35-kūnui.
Nuoširdus patarimas jums -neskubėkit daryti išvadų apie žmogų jo nepažinodamas.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/08 16:37:33 16:37:33

tu gal kiesiuk issiliet cia ateini del savo blogo gyvenimo kad taip kabinejies ?krize vis delto sunku suprantu

auksines narystes neturiu ...nieko neieskau nes viska turiu..ir jei man reiketu cia neieskociau nes vyrai su kuriais teko pabendraut DP manes nesuzavejo ...

ir jei man taikai as nebumbu o bandau patarti kaip moteriai susirasti vyra jei ji to nori...

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/08 16:41:29 16:41:29

labai sauni tema tema apie nieka vadinas, visi pasisako, visi ne i tema, nes tokios tiesiog nera ir visi patenkinti O visi tie suabsoliutinti pasakymai, cia nieko nevyksta, pazinciu cia iesko nevykeliai ir t.t. gaila man tokiu zmoniu, kurie nesugeba atskirti, kad svetaine nekalta, jog butent cia nepasitaike tas zmogus, su kuriuo uzsimegstu rimtas bendravimas. Patys zmones turedami isankstinius nusistatymus desto mintis, kaip nekencia tokio mastymo na tiesiog tikra gyvenimiska tragikomedija :d butu galima pasijuokti, jei tai nebutu suaugusiu zmoniu rasliava....

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/08 16:48:08 16:48:08

tai kodel kitose svetainese yra daug sauniu vyru , o cia ju nera ? teisingiau jie prisiregistruoja bet iseina ir ju anketos neaktyvios jau pora metu..
o daugumos kurie man patiktu man net nerodo nes tipo mes nesuderinami bet oi ne svetaine nekalta ..kalta esu as turbut

xxx

X

308 įrašai

2009/04/08 16:48:54 16:48:54

As buvau susitikus su keleta vaikinais is sito sajto, maloniai nustebinta.Protingi,issilavine,idomus pasnekovai.
Be abejo, chia visokiu yra, dauguma patys nezino ko nori ir ko ieshko.Prirasho banaliu nesamoniu arba net vardo savo nenori telefonu pasakyti ,tarsi slaptieji FTB agentai))).Sakychiau, ne musu zmoniu mentalitetui skirti tokio pobudzio sajtai

Linkiu sekmes ir rasti ta vieninteli ne tik kavos isgerti)))

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/08 16:49:15 16:49:15

ADRIJANA: tu gal kiesiuk issiliet cia ateini del savo blogo gyvenimo kad taip kabinejies ?krize vis delto sunku suprantu

auksines narystes neturiu ...nieko neieskau nes viska turiu..ir jei man reiketu cia neieskociau nes vyrai su kuriais teko pabendraut DP manes nesuzavejo ...

ir jei man taikai as nebumbu o bandau patarti kaip moteriai susirasti vyra jei ji to nori...

na jei man ardesuota nesusilaikysiu nepakomentaves

ne, ne del savo blogo gyvenimo cia ateinu, gyvenu puikiai ir niekuom nesiskundziu kaip daugelis kad blogas puslapis ir neduoda jiem tinkamu zmoniu

tai jei neieskai, kam domiesi tau siulomais DP nariais? o jei nesidomi tai kaip nustatei, kad nezavi jie taves? ar nustatymas vyko is pateiktu praktiskai beverciu %?

kaip galima teigti, jog svetaineje nera normaliu zmoniu, vien todel kad is jum pasiulytu nebuvo tokiu, kurie jus suzavetu? ir dar sugebat dalinti patarimus, jog tikrai mesk sita svetaine, cia tikrai nieko nera... tau nera, kitiem yra, zmones skirtingi ir suaugusiam zmogui deretu bent tiek suvokti...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/08 16:55:46 16:55:46

nes drauga turiu visai nesenai, o anksciau ieskojau ...
mest nesiulau...siulau pabandyt ir kitas svetaines...
jei ji prisiregistruos bent 4 svetainesu susirast drauga tikrai bus didesnis sansas nei sedint cia...
ir as nevarau ant jos kaip jus kad bloga tema, bloga anketa , o bandau zmogui patarti ..pazemine kanors internete gal jauciates didesni ?

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/08 17:07:13 17:07:13

ADRIJANA: nes drauga turiu visai nesenai, o anksciau ieskojau ...
mest nesiulau...siulau pabandyt ir kitas svetaines...
jei ji prisiregistruos bent 4 svetainesu susirast drauga tikrai bus didesnis sansas nei sedint cia...
ir as nevarau ant jos kaip jus kad bloga tema, bloga anketa , o bandau zmogui patarti ..pazemine kanors internete gal jauciates didesni ?

Na truksta zodziu tiesiog sakyk kanori vistiek isverciama savaip pasiskaitykit savo pasisakymus jei neatsimenat, ka raset.... kaip sakote patarimas tikrai nebuvo, kad pamegink ir kitose svetainese, o buvo cia yra sh todel eik kitur. vietoj to, kad uzsiregistruok ir kitur, nes taip bus daugiau sansu rasti kazka... gali uzsiregistruoti ir 100 svetainiu, taip teoriskai skaiciuojant sansai dideja rasti antra puse, bet prakiskai nera jokios garantijos, kad tikrai rasi... o jei jum pastabos apie klaidinancius pastebejimus atrodo smerktinos, tai neturiu jum daugiau ka pasakyti... lygiai taip kaip temos autorei. jei sukurta tema skamba, kaip tiesioginis vyru puolimas uzsiregistravusiu sioje svetaineje, tai visi vyrai ir sukilo, kad toli grazu taip nera. Geras poziuris, jei autore varo ant vyru tai normalu, o jei vyrai pasake zodi pries, tai VYRAI KIAULES, KODEL VAROT ANT VARKSES AUTORES....

o del zeminimo tai idomu kas ka zemina? ir kas cia ka jaucia, zemindamas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/08 17:13:32 17:13:32

tu kabiniejasis prie kas antro mano zodzio ..
skaityti reikia ne tik man bet ir tau nes is komentaro matosi kad puse diskusijos praziurejai...
beje jei neturi ka pasakyt daugiau tai nebesakyk arba neberasyk tos nesmaones pastoviai..nes matos kad vistiek sneki ..ir zodziu randi..ir laiko...

ir siaip negincytis atejau cia su tavim....darosi boriiiiiiiiiiiiing jau..

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/08 17:22:38 17:22:38

ADRIJANA: tu kabiniejasis prie kas antro mano zodzio ..
skaityti reikia ne tik man bet ir tau nes is komentaro matosi kad puse diskusijos praziurejai...
beje jei neturi ka pasakyt daugiau tai nebesakyk arba neberasyk tos nesmaones pastoviai..nes matos kad vistiek sneki ..ir zodziu randi..ir laiko...

ir siaip negincytis atejau cia su tavim....darosi boriiiiiiiiiiiiing jau..

suprantu, kad sunku pripazinti nesamone parasius, gero jums vakaro

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume