Na kad man svarbiausias issilavinimas, nematau nieko blogo. Prisipazinsiu - dirbu aukstojoje mokykloje (ir ne tik), galbut cia profesinis iprotis pagal tai skirstyti zmones. Galite neabejoti, kai ka suprantu apie issilavinimo itaka ir kur jis pasireiskia. Taip pat esu nemazai mates prarastu talentu, kurie prabegus 5 metams vis dar dirba senkuose arba topocentruose.. Nesakau kad autore yra butent tokia, bet perskaicius anketa negalima to atmesti. Be to tikrai neteigiu kad issilavinimas yra visko pagrindas. Tai viena is sudedamuju daliu. O juk susirinkome padiskutuoti kodel autores niekas nekviecia kavos... tai jau sorry jei mano nuomone buvo kiek astresne. As sukures tokia tema ne atsimusineti eiciau, o kaip tik pasiruosciau priimti realybe tokia koki ji yra. O dabar gaunasi taip, kad autore vistiek lieka pati geriausia, jos klaidu praktiskai nera, visi vyrai blogi, kur man tai girdeta? As juk taip pat ja teoriskai galejau kazkur pakviesti.. tai pagal anketa ir vertinau.. o ne pagal tai kad jos nepazistu.. Toks vertinimas gali buti kiekvieno galvoje kuris susipazista internete..
Del celiulito tai velgi.. klistate.. Nesu as toks grazuolis ir paneles renkuosi pagal save Tas celiulitas apskritai buvo paminetas tik kaip priespriesa i autores pavaziavima ant vyru del potencijos problemu. Tai is kur galima pasidaryti isvada kas man patinka? Jei ka, as dabar ne auditorijoje ir leidziu sau daugiau ka pasakyti
Apie IQ koeficienta is viso sunku ka komentuoti.. ar is viso suvokiate pagal ka skaiciuojamas IQ koeficientas?
P.S. Man 30 metu. Kiek bendravau su 30metem, daugumai reikejo duoti, o ne jos man kazka dave. Gal ne tos papuole, nesigincyju.
Na jusu foto daug aiskesnes. Esate labai daili mergina, plius aukstasis issilavinimas, vadinasi bendravimas neturetu buti tuscias ir lekstas.. As ir pakviesciau nebendraves Ir net vaikas nebutu problema
Su Jumis Matai, tikrai kavos negerčiau. Paskaičius jūsų komentarus, susidaro įspūdis, jog jums svarbiausia-jaunas, stangrus kūnas ir išsilavinimas. Celiulito neturiu:), turiu 2 bakalaurus ir dabar studijuoju magistrantūroj..(tęsiu šeimos tradicijas)..Bet tai nereiškia, jog esu protingesnė už vidurinę baigusias. Išvis, jokia aukštoji m-kla proto neįduos, jei jo pats neturi. Ir kitos darbą geresnį turi baigę 5 klases, ir turinčios pažįstamų dėdžių tam tikrose vietose nei su aukštuoju..Kvaila vertinti žmogų pgl jo išsilavinimą.Mano vyras dirbo statybininku, aš projektų vadove, bet nesutarimų dėl išsilavinimo niekad nekildavo.Vertinu paprastumą, nuoširdumą žmoguje, bet ne jo diplomų skaičių. Gali būti baigęs 10 aukštųjų, bet bus tik sausas filosofas sugebantis matyti tik kitų ydas, bet nesugebantis veikti.., ir nieko nebaigęs, bet sugebantis pilnai aprūpinti save ir savo šeimą.
Jūsų IQ atrodo pakankamai žemas, jei galit taip viešai kritikuoti jums nepatikusios moters anketą. Save gerbiantis žmogus tikrai taip nesielgtų. Nejau, jūs esat tiek naivus galvodamas, jog išsilavinusiai 22-metei rūpės ne jūsų pinigai, bet ji nuoširdžiai jus 40-metį mylės?:) .. Kai ji pradės žydėti,jūs-nyksit..
Moteris virš 30m. jau tikrai yra laiko subrandinta, ir gerai žino ko nori ir ką kitam gali duoti. Ir kai kurių 20-mečių apaugusių riebalais kūnai net neprilygsta gerai prižiūrėtam 35-kūnui.
Nuoširdus patarimas jums -neskubėkit daryti išvadų apie žmogų jo nepažinodamas.