Bellissimaklp teisi. Siame saite niekas nieko realaus nedaro. Kituose- is karto pazindinasi, kavos kviecia.

mie
2009/04/08 07:50:55 07:50:55
Bellissimaklp teisi. Siame saite niekas nieko realaus nedaro. Kituose- is karto pazindinasi, kavos kviecia.
pk1318527306_db
2009/04/08 12:03:05 12:03:05
Nesutinku. Per sia svetaine man parasho ir pacios moterys, ir as pats parasau. Jei kuri neatraso, buna parasau ir antra karta. Jei antra karta neatraso, nesureiksminu to - gal zmogui, pvz, neidomu ar turi kitu priezasciu. Sia svetaine naudojuos tik menesi laiko ir retkarciais cia uzsukdamas jau spejau susipazinti, apsikeisti kontaktais ir t.t. Nera taip, kad "siame saite niekas nieko realaus nedaro". Kad ir tave, mie, busi Vilniuje - kvieciu kavos/arbatos puodeliui
Antra vertus, manau, kad sioje svetaineje didesne dalis iesko rimtu pazinciu, nei kitose svetaines. Toks butu vienas is sios svetaines konkurenciniu privalumu, mano nuomone.
sandryte39
2009/04/08 12:11:48 12:11:48
bet buna,kad ir nusivili kavosv siulytojais,nes tikras vyras kavos nesiulo sms rasydamas,o paskambina,toks ispudis susidaro,kad dauguma vyru nuotykiu iesko,o ne rimtos draugystes.....p.s....o kavos as turiu su kuo gert....
nata002
2009/04/08 12:53:04 12:53:04
Su Jumis Matai, tikrai kavos negerčiau. Paskaičius jūsų komentarus, susidaro įspūdis, jog jums svarbiausia-jaunas, stangrus kūnas ir išsilavinimas. Celiulito neturiu:), turiu 2 bakalaurus ir dabar studijuoju magistrantūroj..(tęsiu šeimos tradicijas)..Bet tai nereiškia, jog esu protingesnė už vidurinę baigusias. Išvis, jokia aukštoji m-kla proto neįduos, jei jo pats neturi. Ir kitos darbą geresnį turi baigę 5 klases, ir turinčios pažįstamų dėdžių tam tikrose vietose nei su aukštuoju..Kvaila vertinti žmogų pgl jo išsilavinimą.Mano vyras dirbo statybininku, aš projektų vadove, bet nesutarimų dėl išsilavinimo niekad nekildavo.Vertinu paprastumą, nuoširdumą žmoguje, bet ne jo diplomų skaičių. Gali būti baigęs 10 aukštųjų, bet bus tik sausas filosofas sugebantis matyti tik kitų ydas, bet nesugebantis veikti.., ir nieko nebaigęs, bet sugebantis pilnai aprūpinti save ir savo šeimą.
Jūsų IQ atrodo pakankamai žemas, jei galit taip viešai kritikuoti jums nepatikusios moters anketą. Save gerbiantis žmogus tikrai taip nesielgtų. Nejau, jūs esat tiek naivus galvodamas, jog išsilavinusiai 22-metei rūpės ne jūsų pinigai, bet ji nuoširdžiai jus 40-metį mylės?:) .. Kai ji pradės žydėti,jūs-nyksit..
Moteris virš 30m. jau tikrai yra laiko subrandinta, ir gerai žino ko nori ir ką kitam gali duoti. Ir kai kurių 20-mečių apaugusių riebalais kūnai net neprilygsta gerai prižiūrėtam 35-kūnui.
Nuoširdus patarimas jums -neskubėkit daryti išvadų apie žmogų jo nepažinodamas.
Bellissimaklp
2009/04/08 13:37:38 13:37:38
Ačiū jums-už supratimą. Man irgi nemalonus žmogus su išankstinėmis nuostatomis iškart blokuojantis bet kurią bendravimo galimybę. Na neturiu aš to aukštojo-mokausi, kada nors turėsiu; užtat esu puiki kulinarė, turintį nemažą patirtį "aukštąjame virtuvės pilotaže":) Esu 36-bet gyvenimas tik prasidėjo. Paprasti dalykai...
Su Jumis Matai, tikrai kavos negerčiau. Paskaičius jūsų komentarus, susidaro įspūdis, jog jums svarbiausia-jaunas, stangrus kūnas ir išsilavinimas. Celiulito neturiu:), turiu 2 bakalaurus ir dabar studijuoju magistrantūroj..(tęsiu šeimos tradicijas)..Bet tai nereiškia, jog esu protingesnė už vidurinę baigusias. Išvis, jokia aukštoji m-kla proto neįduos, jei jo pats neturi. Ir kitos darbą geresnį turi baigę 5 klases, ir turinčios pažįstamų dėdžių tam tikrose vietose nei su aukštuoju..Kvaila vertinti žmogų pgl jo išsilavinimą.Mano vyras dirbo statybininku, aš projektų vadove, bet nesutarimų dėl išsilavinimo niekad nekildavo.Vertinu paprastumą, nuoširdumą žmoguje, bet ne jo diplomų skaičių. Gali būti baigęs 10 aukštųjų, bet bus tik sausas filosofas sugebantis matyti tik kitų ydas, bet nesugebantis veikti.., ir nieko nebaigęs, bet sugebantis pilnai aprūpinti save ir savo šeimą.
Jūsų IQ atrodo pakankamai žemas, jei galit taip viešai kritikuoti jums nepatikusios moters anketą. Save gerbiantis žmogus tikrai taip nesielgtų. Nejau, jūs esat tiek naivus galvodamas, jog išsilavinusiai 22-metei rūpės ne jūsų pinigai, bet ji nuoširdžiai jus 40-metį mylės?:) .. Kai ji pradės žydėti,jūs-nyksit..
Moteris virš 30m. jau tikrai yra laiko subrandinta, ir gerai žino ko nori ir ką kitam gali duoti. Ir kai kurių 20-mečių apaugusių riebalais kūnai net neprilygsta gerai prižiūrėtam 35-kūnui.
Nuoširdus patarimas jums -neskubėkit daryti išvadų apie žmogų jo nepažinodamas.[/quote]
pk1318527306_db
2009/04/08 14:03:59 14:03:59
Zinote, sandryte, taip dalis moteru ir baigia gyvenima vienisos, skirstydamos vyrus pagal joms vienoms suprantamus "tikro vyro" pozymius (kuriuos kiekviena moteris supranta skirtingai).
Atminkite, kad vyrai, savo ruoztu, gali irgi labai lengvai "paskirstyti" moteris tuo paciu budu : i tas, kurios kvieciamos sutinka, ir tas, kurios iesko priezasciu ir pasiteisinimu, kaip tik nereiktu eiti - sms'as netinka, telefono numerio is kurio skambina skaiciu kombinacija nepatinka, ar skambinancio telefono modelis nera tavo megstamiausio gamintojo.
Galu gale atsiras ir tokiu, kurioms nepatiks, kad ne sms raso, o priesingai - skambina. "Kas per izulumas?! Net nemate, o jau skambina! O gal as uzsiemus? Tegul raso sms, tada ir atsakysiu, kai galesiu." galetu pasakyti dar viena savotiska "tikro vyro" stereotipa turinti moteriskaite
Jei vyras kviecia, koks skirtumas - sms'u, telegrafu, registruotu laisku, pranesdamas per televizija, radija ar stovedamas pries jus ir mikciodamas nuo susijaudinimo bando islementi? Jis kviecia = nori tave pamatyti. Jei tu nenori jo pamatyti, duok jam suprasti (ar pasakyk), bet ginkis barjerais "tikri vyrai sms'u nerasho". Jei tau nepatinka, kad vyras raso sms, taip jam ir pasakyk... "Broniau, zinai ka.. pasakysiu tau atvirai, mane labai nervina susirasineti sms'ais. Geriau susiskambinam." arba "Ceslovai, as retai tikrinu telefona, tad, galiu tavo sms kvietimo nepastebeti. O ir siaip sms'u nemegstu. Tad, jei kur kvieti, geriau paskambink."
Sandryte, nieko asmeniska, bet jei del tokiu plonybiu atmetineji vyrus, gal todel ir esi vienisa? Linkiu pasikeisti ir atrasti savo antraja puse neprisigalvojant visokiausiu barjeru, kuriu tavim besidominti vyras net negali zinoti...
ieva
2009/04/08 14:12:17 14:12:17
pk, neisgirdus vyro balso i pasimatyma neiciau. Pokalbis , nors ir trumpas , apie zmogu pasako labai daug. Todel nenoriu gaisti laiko su bet kuo. Be to ir pavojinga. Dar ateis koks nevisprotis, nemalonumu apturesiu.
kora
2009/04/08 14:24:20 14:24:20
Nesuprantu, kodel, norint susipazinti, butent gerti reikia kava? Be to is turinio suprantu, kad jus norit ne kavos, o atsakymo i rasytus laiskus.
Kodel butent sitoj svetainej Metai greitai bega ir prabegs, o jus numirsit. Nereikes nei kavos, nei atsakymo sulaukti. Ieskokit draugo, pamastykit,ka darote pati ne taip.
pk1318527306_db
2009/04/08 14:38:04 14:38:04
Sveciui : labai jau kategoriskos nuostatos... Nelabai isivaizduoju, kokiais gabumais esate apdovanota, kad galite is pokalbio telefonu ka nors apciuopiamo nustatyti, bet jeigu jus nores kas nors nuskriausti, tai, bukite tikra - pokalbis telefonu nuo to neapsaugos.
"Nenoredama gaisti laiko su bet kuo" galite nepastebeti, kaip tas laikas prabegs, ir paprasciausiai nebus to laiko "gaisti" SU KUO.
Susitikti galite viesoje vietoje. Jei ateis nevisprotis, atsistosite ir iseisite. Nebent bijote ir i gatve iseiti (ten juk irgi nevisprociai vaiksto kartais - niekada negali zinoti)?
============
Nepatinka vyras "su isankstinemis nuostatomis iskart blokuojantis bet kuria bendravimo galimybe", bet sau leidziate tureti isankstines nuostatas, pvz, aptartas "tikro vyro" ir "sms" atvejis Pyksta gotas, kad emo spalvotas...
=============
Beje, pritariu Kora ishsakytoms mintims.
yolantayo1296838981_db
2009/04/08 15:02:20 15:02:20
Man skani ir vienos išgerta kava (arbata mano atveju). O šiaip tai nesistebiu nesulaukianti "eilės prie durų", nes: 1. moteris su mažu vaiku gąsdina per didele atsakomybės našta; 2. pati, visai atvirai kalbant, per didelės iniciatyvos nerodau.
Nejaučiu desperatiško poreikio būti nuo ko nors priklausoma, būti "kieno nors", tad mėgaujuosi savo gyvenimu tokiu, kokį turiu šiandien. Jei "susidursiu" su žmogum, kurio pasaulėžiūra ir vertybės atitinka manąsias, greičiausiai užsimegs įdomi pažintis, peraugsianti į draugystę. Jei nebus seksualinės traukos, net nebandysiu versti save įsimylėt - vilisiuosi, kad bičiulystė nenutrūks. Na, netikiu, kad meilė surandama, todėl jos ir neieškau. Įdomi pažintis ir tikra bičiulystė yra daug vertingesnė už įsikalbėtą meilę. Linkiu surasti bent vieną bičiulį, su kuriuo (ar kuria) galėsite gerti kavą ramiai, negalvojant apie tai, ar jau laikas įsimylėti ar dar nelabai