Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

matas44

M

174 įrašai

2009/04/07 20:17:23 20:17:23

Gink dieve nesiulau!! Jei jums to nereikia - tai ir netempiate, bet prie ko cia tas suzavejimas ir itempimas i lova? Juk jei proto daugiau negu pas 22-mete, tai kaip sakoma, kam tie ditirambai? O kas yra pagal jus padorus ir tinkamai besielgiantis vyriskis? Juk jei jums geriau jokio, tai mums taip pat gali buti geriau skirtinga mergina kas savaitgali, negu priekaistai ir kazkoks neaiskus "tinkamas" elgesys visa likusi gyvenima..
Neabejoju kad vaika islaikote, bet visos nori geriau. Ir taip pat abejoju kad susiradusi vyriski, nenoresite kad jis prisidetu prie vaiko auklejimo ir rupinimosi. Vadinasi gaunasi taip kad isgelbetojas nors ir nereikalingas, bet jei atsiranda - kaip ir nepamaiso. Jei jums jo nereikia ir visi tai prikisineja, tai parasykite i anketa aiskiai kad jums pagalbos nereikia ir bus tu vyru. Bet kaip rodo mano patirtis, tos pagalbos reikia. Ir uzsukus visus kranelius, meile ir vyriskumas dazniausiai pasibaigia.
P.S. Bent jau as siuo metu visai laimingas ir nieko neieskau, bet pabendrauti sia tema visai idomu.

Bellissimaklp: O jūs man siūlote turint 36 metus visiškai nusirašyti ir pulti tempti kažkokį(belekokį) vyrą į lovą? Taip, man ne 22metai ir galiu pasakyti, kad ir proto daugiau yra nei buvo 22. Visi puola prikišti vaiką, kurį jiems "teks išlaikyti" Juokinga:) Iki šiol nenumiriau ir tikiuosi nenumirti be "išgelbėtojo". Jeigu nėra padoraus vyriškio, pasiruošusio elgtis kaip pridera-nereikia jokio.
Beje, klausimas buvo iškeltas, kad per metus taip ir nesusipažinau su niekuo iš šios svetainės, bet prisiregistravusi kitoj svetainėj-susiradau draugą per keletą dienų, su kuriuo esu iki šiol.
Atrodo, kad klausimas sukėlė nesveiką reakciją ir parodė tikrąjį svetainės "mentalitetą"-kokie esat pikti, nelaimingi...

matas44

M

174 įrašai

2009/04/07 20:29:01 20:29:01

Na as lyg ir nesisiuliau i meiluzius Tiesiog bandziau pateikti savo nuomone i jusu pastabas, nes jei uzvedete sia tema, jums tai yra svarbu.
Drauge as turiu, del galimybiu bus matyt.. Mano ego dabar pasireiskia tuom kad per darba neturiu laiko vaikams.. bet jau bandau stabdyti arklius.. Siaip is patirties pasakysiu.. po 3 metu draugystes su paskutine mergina, kuria jau galvojau kad vesiu, galvojau kad jau nieko nesusirasiu, galvojau kad as jau senas... Bet ne velnio!! Pasirodo yra labai daug 25-30 metu vienisu merginu.. ir visai neblogu.. Ant tiek ilindusiu i darba, kad neturinciu tam laiko. Jas reikia tik atrasti. Dabar mergina jau turiu. Ir cia nieko neieskau, tik bendrauju. Bet vistiek man jusu poziuris keistas..

Bellissimaklp:
matas44: Nepatingejau ir perziurejau tamstos anketa. Taip pat ir komentarus.
Apie ta irodyma.. nezinau.. jei tamsta turetumete 22 metus, dar suprasciau, bet 36 metai ir vis dar laukiate kazkokio princo ant balto zirgo? Keistai atrodo kai moteris metuose, turinti vaika ir gyvenimo patirties ir vyras vis

[i:1dxqgp4y][b:1dxqgp4y]Tingiu analizuoti kažkieno anketas ir ieškoti kabliukų. O kaip jūs Matai galvojate kokios jūsų galimybės susirasti jauną draugę, kad dar vaikų pagimdyti spėtų, nes jų neturite? Ar čia didelis ego neleidžia jų turėti? Grįžtant prie galimybiu-atsakysiu-jūs net man 36 metų esate per senas. Su turtais ar be. Rinkčiausi jauną meilužį(jeigu tektų) [/b:1dxqgp4y][/i:1dxqgp4y]

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 20:39:22 20:39:22

matas44: Gink dieve nesiulau!! Jei jums to nereikia - tai ir netempiate, bet prie ko cia tas suzavejimas ir itempimas i lova? Juk jei proto daugiau negu pas 22-mete, tai kaip sakoma, kam tie ditirambai? O kas yra pagal jus padorus ir tinkamai besielgiantis vyriskis? Juk jei jums geriau jokio, tai mums taip pat gali buti geriau skirtinga mergina kas savaitgali, negu priekaistai ir kazkoks neaiskus "tinkamas" elgesys visa likusi gyvenima..
Neabejoju kad vaika islaikote, bet visos nori geriau. Ir taip pat abejoju kad susiradusi vyriski, nenoresite kad jis prisidetu prie vaiko auklejimo ir rupinimosi. Vadinasi gaunasi taip kad isgelbetojas nors ir nereikalingas, bet jei atsiranda - kaip ir nepamaiso. Jei jums jo nereikia ir visi tai prikisineja, tai parasykite i anketa aiskiai kad jums pagalbos nereikia ir bus tu vyru. Bet kaip rodo mano patirtis, tos pagalbos reikia. Ir uzsukus visus kranelius, meile ir vyriskumas dazniausiai pasibaigia.
P.S. Bent jau as siuo metu visai laimingas ir nieko neieskau, bet pabendrauti sia tema visai idomu.
[i:2q7qxrp0]Kokie esat apgailėtini-"Rašyk į aketą, kad išgelbėtojas nereikalingas"-grynas juokas:) anketa nėra autobiografija ir tikrai nesiruošiu bet kam pasakoti ko man reikia ar nereikia. Atrodo, kad apie vyrus kalbam kaip apie kokius prabangius automobilius-kaip juos įsigyti. Cha:)) Dar pastebėjimas-pas vyrus su amžium atsiranda bėdų su potencija ir išlieka tokia rizika, kad jaunesnė draugė pabėgs pas potencialiai stipresnį patiną. O su moterim toj vietoj viskas ok:)Beje, kaip minėjau draugą turiu ir ačiū dievui, pasirodo, pas jį proto daugiau, negu čia bent kelis "protus "sudėjus į vieną.[/i:2q7qxrp0]

Bellissimaklp: O jūs man siūlote turint 36 metus visiškai nusirašyti ir pulti tempti kažkokį(belekokį) vyrą į lovą? Taip, man ne 22metai ir galiu pasakyti, kad ir proto daugiau yra nei buvo 22. Visi puola prikišti vaiką, kurį jiems "teks išlaikyti" Juokinga:) Iki šiol nenumiriau ir tikiuosi nenumirti be "išgelbėtojo". Jeigu nėra padoraus vyriškio, pasiruošusio elgtis kaip pridera-nereikia jokio.
Beje, klausimas buvo iškeltas, kad per metus taip ir nesusipažinau su niekuo iš šios svetainės, bet prisiregistravusi kitoj svetainėj-susiradau draugą per keletą dienų, su kuriuo esu iki šiol.
Atrodo, kad klausimas sukėlė nesveiką reakciją ir parodė tikrąjį svetainės "mentalitetą"-kokie esat pikti, nelaimingi...

nata002

N

748 įrašai

2009/04/07 20:43:03 20:43:03

keista, .. mane visi kavos tik ir kviecia:)..o noretus pradzioj bent virtualiai kiek pazint zmogu..o tai tiek puodeliu kavos galiu ir neatlaikyt

matas44

M

174 įrašai

2009/04/07 20:51:32 20:51:32

Na tai jus nepasakojate, mes patys pasidarome isvadas. Rezultatas - nei vieno pasiulymo. Gal kitur kitaip rasete, kas ten zino

Gal nuo 40 metu atsiranda potencijos problemu, bet ne nuo 30 Pas moteris gal ir viskas OK, bet kunas jau nebe toks stangrus.. Pas viena nestovi, pas kita krutys nukare ir celiulitas ant slaunu ir uzpakalio.. Taigi nuo metu niekur nepabegsim Jau matau kaip 36 metu moteris susiranda jauna ir teisingai besielgianti 20 metu patina, yra su juo laiminga...

Bet kaip budinga moterims be aukstojo pasiteisinti kad joms vistiek labai pasiseke nepaisant visko Tik kam tada is viso tokia tema kurti jei viskas ant tiek gerai sioje vietoje, nesuprantu...
P.S. As nesistengiau jusu izeisti. As tik stengiausi analizuoti tai ka jus ir pasiulete visiskai be jokiu asmeniskumu. Bet jus kazkaip vistiek viska suplakate su asmeniskumais.

[quote="Bellissimaklp"][quote="matas44"][i:27kq07sj]Kokie esat apgailėtini-"Rašyk į aketą, kad išgelbėtojas nereikalingas"-grynas juokas:) anketa nėra autobiografija ir tikrai nesiruošiu bet kam pasakoti ko man reikia ar nereikia. Atrodo, kad apie vyrus kalbam kaip apie kokius prabangius automobilius-kaip juos įsigyti. Cha:)) Dar pastebėjimas-pas vyrus su amžium atsiranda bėdų su potencija ir išlieka tokia rizika, kad jaunesnė draugė pabėgs pas potencialiai stipresnį patiną. O su moterim toj vietoj viskas ok:)Beje, kaip minėjau draugą turiu ir ačiū dievui, pasirodo, pas jį proto daugiau, negu čia bent kelis "protus "sudėjus į vieną.[/i:27kq07sj]

matas44

M

174 įrašai

2009/04/07 20:57:06 20:57:06

nata002: keista, .. mane visi kavos tik ir kviecia:)..o noretus pradzioj bent virtualiai kiek pazint zmogu..o tai tiek puodeliu kavos galiu ir neatlaikyt

Na jusu foto daug aiskesnes. Esate labai daili mergina, plius aukstasis issilavinimas, vadinasi bendravimas neturetu buti tuscias ir lekstas.. As ir pakviesciau nebendraves Ir net vaikas nebutu problema

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/07 21:07:46 21:07:46

matas44:
nata002: keista, .. mane visi kavos tik ir kviecia:)..o noretus pradzioj bent virtualiai kiek pazint zmogu..o tai tiek puodeliu kavos galiu ir neatlaikyt

Na jusu foto daug aiskesnes. Esate labai daili mergina, plius aukstasis issilavinimas, vadinasi bendravimas neturetu buti tuscias ir lekstas.. As ir pakviesciau nebendraves Ir net vaikas nebutu problema

Ko tu cia uzsiciklinai su tuo aukstuoju issilavinimu. Maciau daug muziku su aukstuoju. Tamsta irgi ne ka geresnis.

matas44

M

174 įrašai

2009/04/07 21:14:48 21:14:48

Svečias:
matas44:

Ko tu cia uzsiciklinai su tuo aukstuoju issilavinimu. Maciau daug muziku su aukstuoju. Tamsta irgi ne ka geresnis.

Tikrai nesiteisinsiu. Esu koks esu.
Man tai svarbus kriterijus. Mano nuomone daugumoje atveju daugiau duodantis negu atimantis.

nefeministe

N

1 įrašai

2009/04/07 22:15:35 22:15:35

Pasiskaicius kai kuriuos belisima pasisakymus darosi keista kad is viso su ja gali koks nors vyras buti kartu. Pyktis, agresija, nepasitenkinimas ir priekaistai.

Kam gali buti patraukli tokia moteris? Niekam.

singute

S

36 įrašai

2009/04/08 06:33:02 06:33:02

Laba diena,

Manau, tokia problemėlė, kad nėra su kuo išgerti kavos ar alaus aktuali ne tik moterims... Ir kaip teisingai buvo pastebėta, kai patinki tu, nepatinka tau Tad nereikia kaltinti tik vyrų, kad jie nedrąsūs ar bala žino, dėl kokių dar priežąsčių neatrašo ar neparašo, bet ir mūsų moterų dalis kaltės yra... Juk sutikite, kad jei į Jus atkreipęs dėmesį žmogus Jums nebus simpatiškas, atsisakysite nuo tolimesnio bendravimo ir apie kavą net minties nebus... Visi mes norime bendavimo, norime patikti, tačiau juk žmonių yra įvairių ir visokių reikia... O jei nekviečia tavęs, gal reiktų parodyti iniciatyvą? Ir nenuleisti rankų, jei kelis kartus į parašytus laiškus negauni atsakymo...Reiškia nelemta Reiškia ne tau skirtas Nepatingėkime kartais žengti pirmą žingnį, o taip pat atsakyti į gautus laiškus. (tai taikau tiek vyram, tiek moterim) Žinau, kad yra nesmagu parašyti, kad rašantysis tau nepatinka, bet bent jau būtų aiškiau ir nereiks kaltinti nei vyrų, nei moterų...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume