Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/07 19:00:18 19:00:18

ADRIJANA: matai kiesiuk as cia neieskau nieko..sedziu tik forume..nes cia man patinka..vyresne publika..

beje nevadinau nieko bukaprociais , asilais ir t.t nesuprantu ko is karto reikia pulti...

jeigu taip gaila laiko tai ko isvis rasei sita komentara man idomu

Ai tai atsiprasau, kad nenormalia pavadinau jus nes nenormalus tik tie, kurie iesko. O kurie sedi prisiregistrave, nusipirke auksine naryste (kuri siaip turetu reiksti, kad zmogus tikrai stengiasi kazka rasti), sedi forume ir bamba, kokie visi kiti nevyke, kaip kitur geriau ir t.t. ne tiesiogiai bukaprociais nevadinai, bet ivardinai, kaip nenormalus - kas man tiesiogine sasaja su silpnaprotyste ar siaip ivariom negaliom. tad gal geriau, kartais vertetu pamastyti pries rasant? kazkas yra pasakes, sneketi nemastant, tai kaip saudyti - nesitaikant.

na o laikas mano, kaip noriu taip as ji ir naudoju, ir renkuosi kam gaila ir kam ne man jo o komentuoti totaliai nesamoningus, ar visiskai beprasmiskus pasisakymus tikrai nematau tikslo, tad taip ir parasiau

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/07 19:06:47 19:06:47

RitaG: As jau pora metu sitam tinklapy....nebuvau su niekuo susitikusi-taigi ir kava niekas nepavaisino...

yspudingas prissistatymas apie save... gal koks ekstrasensas ir issifruotu... "....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ............................" gaila, kad labai jau nedaug tokiu ant sios zemes yra, tai gal nieko nuostabaus, kad ir neparaso?

RitaG

R

18 įrašai

2009/04/07 19:11:40 19:11:40

) tu prisistatymu visokiu buvo...ir susirasinejimu,ir vedliu...

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/07 19:13:56 19:13:56

na gal nepeikit moterys vyru,gal geriau mylekim ir gerbkim ,o ne koneveikim....

matas44

M

174 įrašai

2009/04/07 19:40:18 19:40:18

Nepatingejau ir perziurejau tamstos anketa. Taip pat ir komentarus.
Apie ta irodyma.. nezinau.. jei tamsta turetumete 22 metus, dar suprasciau, bet 36 metai ir vis dar laukiate kazkokio princo ant balto zirgo? Keistai atrodo kai moteris metuose, turinti vaika ir gyvenimo patirties ir vyras vis dar turi kazka uzkariauti... Man rodos tokiuose metuose ne taip viskas turetu buti daroma.. Juk yra bendri poreikiai, bendri interesai, o seksas tai kazinau.. man rodosi turetu buti poreikiu patenkinimas ir tiek.. Nesakau kad su bet kuo.. bet tie uzkariavimai manau ne visai i tema. Ka jus saugote? Juk jums turetu buti daug svarbiau ka vyras gali duoti jusu vaikui, nebent manote kad vaikas be vyro (tevo) auga taip pat gerai kaip ir su juo...

Dabar del anketos.. As gal su truputi jaunesnem bendraudavau, bet anketa rodo nelabai ka.. Visu pirma jei moteris turi vidurini issilavinima ir viena vaika, dazniausiai buna taip kad reikes ja ir jos vaika islaikyti vien del to, kad su viduriniu issilavinimu kazkokio geresnio darbo praktiskai neimanoma susirasti. Turiu galvoje ne uz 1000-1500 i menesi, o rimta. Kitaip tariant vyras turi uzdirbti daug daugiau.. Is cia atsiranda tas jusu poziuris, kad vyras islaiko seima ir o jus rupinates namais. Taip yra todel, kad jus negalite daugiau uzdirbti ir tiek, nes kai visi mokesi, jus auginote vaika.. O kiek bendravau, net menkiausias aukstasis issilavinimas nemazai duoda paciame zmoguje ir jo poziuryje i gyvenima. O poziuris "vyras islaiko seima, o moteris valo buta ir ruosia valgyti" man skamba kazkaip archaiskai. Moteris turi stengtis lygiomis dalimis inesti indeli i bendra gerove, o ne is karto save nurasyti. Be to, jei vyras uzdirba daugiau, jam yra ir kitokiu, geresniu pasirinkimu, ypac jei galvoti apie tai kad jus pvz pagimdysite naujam vyrui vaika su jumis reikes gyventi...

Del isvaizdos kazinau, is pirmo zvilgsnio nieko baisaus nematau, bet internetines nuotraukos yra apgaulingos, ypac tos kuriose nesimato viso kuno, todel sita vieta sunku komentuoti. Cia grynai galvojant pragmatiskai.

Del jausmu.. kad zmogus patiktu per interneta, reikia kazka tokio parasyti patrauklaus, arba geriausiai kad butu foto, nes sunkiai isivaizduoju pazindinimasi internete be aiskios foto. Akli pasimatymai - kazkaip mazvaikiska. O kas patrauklaus yra pas jus? As tai nieko nematau.. kas verstu eiti gerti kavos. Juk negaliu eiti gerti kavos su 200 moteru (tiek pas mane yra suderinamu sarase) is eiles ir bandyti kiekvienoje ju "atradineti zmogu".

Tai tiek pastebejimu, is karto atsiprasau jei kazkur klydau.

Bellissimaklp: Apie tai ir kalbu, kad keista-o skamba-"Darni pora"-lyg ir turėtų žmonės pažindintis.
Kaip mano daugelis rašančių"kad į lovą niekas nenutempia"-man skamba juokingai, nes ne moteris turi vyrą tempti į lovą, o atvirkščiai-vyras turi užkariauti moterį ir įrodyti, kad vertas būti įsileidžiamas į lovą.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/04/07 19:49:34 19:49:34

Na čia, matyt, susirinkę kiek kitokie vyrai ir su nelabai kokia patirtimi: ne tokie stiprūs, kuklesni, o kartais ir traumuoti, kaip ir ne maža dalis moterų. Todėl nieko tokio, jei pačios imsitės iniciatyvos, nes dabar gi laikai jau kiti. Stiprūs ir pasitikintys, turtingi vyrai yra užimti ir nelabai čia lankosi. Moterys čia stipresnės ir ne vienas vyrukas laukia jūsų iniciatyvos. Dalis moterų išsiskyrusios, bet turėjusios stiprius, įtakingus vyrus ir pačios tokiomis tapusios, todėl nelabai gali rasti buvusio vyro stiprybės atitikmenų kituose vyruose, o ir suprasti kitokius vyrus, manyčiau, nėra lengva.

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 20:01:26 20:01:26

O jūs man siūlote turint 36 metus visiškai nusirašyti ir pulti tempti kažkokį(belekokį) vyrą į lovą? Taip, man ne 22metai ir galiu pasakyti, kad ir proto daugiau yra nei buvo 22. Visi puola prikišti vaiką, kurį jiems "teks išlaikyti" Juokinga:) Iki šiol nenumiriau ir tikiuosi nenumirti be "išgelbėtojo". Jeigu nėra padoraus vyriškio, pasiruošusio elgtis kaip pridera-nereikia jokio.
Beje, klausimas buvo iškeltas, kad per metus taip ir nesusipažinau su niekuo iš šios svetainės, bet prisiregistravusi kitoj svetainėj-susiradau draugą per keletą dienų, su kuriuo esu iki šiol.
Atrodo, kad klausimas sukėlė nesveiką reakciją ir parodė tikrąjį svetainės "mentalitetą"-kokie esat pikti, nelaimingi...

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 20:09:02 20:09:02

[quote="matas44"]Nepatingejau ir perziurejau tamstos anketa. Taip pat ir komentarus.
Apie ta irodyma.. nezinau.. jei tamsta turetumete 22 metus, dar suprasciau, bet 36 metai ir vis dar laukiate kazkokio princo ant balto zirgo? Keistai atrodo kai moteris metuose, turinti vaika ir gyvenimo patirties ir vyras vis

[i:noc34rge][b:noc34rge]Tingiu analizuoti kažkieno anketas ir ieškoti kabliukų. O kaip jūs Matai galvojate kokios jūsų galimybės susirasti jauną draugę, kad dar vaikų pagimdyti spėtų, nes jų neturite? Ar čia didelis ego neleidžia jų turėti? Grįžtant prie galimybiu-atsakysiu-jūs net man 36 metų esate per senas. Su turtais ar be. Rinkčiausi jauną meilužį(jeigu tektų) [/b:noc34rge][/i:noc34rge]

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/07 20:09:31 20:09:31

Tyli tyla

T

136 įrašai

2009/04/07 20:16:07 20:16:07

perskaičius temą, matyti, jog pernelyg sureikšminamas šis puslapis, pernelyg tikimasi, jog atsiras žmogus, kuris bus TAS. taip, publika čia rimtesnė, ramesnė. juk ne paaugliai esam. bet tai nereiškia, jog [u:4tyx5neu]būtinai [/u:4tyx5neu]turi atsirasti žmogus, kuriam patiksi virtualiai.
internetas yra apgaulė. juk internete apie žmogų sprendžiama iš pirmo įspūdžio. anketa "blanki", nuotraukos nėra arba žmogus nefotogeniškas... taip ir nurašom.
realybėje žmogus juk yra visai kitoks. tas, kuris atrodo ,,blankus", prie kavos puodelio gali atsiskleisti kaip puiki asmenybė.
tad gal geriau į visa tai žiūrėti kaip į žaidimą ir aklai nepasikliauti?

tiesa, ši diskusija neturėtų virsti autorės gyvenimo aprašymo nagrinėjimu... kažkaip negražu ir neetiška.
ar reiktų anketoje, prisistatyme save reklamuoti kaip super, jei taip nėra. kartais žmonės nori būti nuoširdūs...
visiems negali nei patikti, nei įtikti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume