Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/08 17:29:53 17:29:53

Taip taip:) pas mokytojus algos mažos todėl ir ieško moterų be vaikų, kad neduok dieve nereikėtų išlaikyti:)) po to stebisi vyrai, kodėl vieną rytą atsibunda vieni:)

Bellissimaklp

B

42 įrašai

2009/04/08 17:38:55 17:38:55

Taigi, gerbimieji, dėkoju visiems už dėmesį ir diskusijas. ( Po šių diskusijų atsirado vienas vaikinukas, kuris pakvietė tos nelaimingos kavos;))
Rašydama tą temą norėjau išsiaiškinti, ar veikia(kaip veikia) svetainė ir jūsų nuomonė.
Supratau, kad ši svetainė ypatinga tuo, kad susirenka snobai, gebantys užpildyti porą testų ir pavaidinti be galo protingus ( bet visgi tebeieškančius kažko):) (Tik be vaikų, pageidautina)
Tai buvo lyg ir tyrimas, kokia vyrų reakcija į tokį arogantišką pareiškimą.
Skubu visus nuraminti ir pranešti, kad manęs pažintys nedomina, nes turiu tą ypatingą, mylimą ir gerbiamą vyrą(draugą), kuriam mano dukra nėra bėda:)
Sėkmės visiems:)

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/08 17:54:51 17:54:51

kiesux:
ADRIJANA: tu kabiniejasis prie kas antro mano zodzio ..
skaityti reikia ne tik man bet ir tau nes is komentaro matosi kad puse diskusijos praziurejai...
beje jei neturi ka pasakyt daugiau tai nebesakyk arba neberasyk tos nesmaones pastoviai..nes matos kad vistiek sneki ..ir zodziu randi..ir laiko...

ir siaip negincytis atejau cia su tavim....darosi boriiiiiiiiiiiiing jau..

suprantu, kad sunku pripazinti nesamone parasius, gero jums vakaro

kad nerasiau jokiu nesamoniu ...jeigu tau mano nuomone nepatinka nereiskia kad ji kazkuom bloga...gal cia tu blogas

matas44

M

174 įrašai

2009/04/08 18:15:00 18:15:00

Nu jo, dauguma gal ir iesko, bet jie ir ne idiotai

Tai kaip sakoma, visada prasom. Malonu bendrauti

Bellissimaklp: Taigi, gerbimieji, dėkoju visiems už dėmesį ir diskusijas. ( Po šių diskusijų atsirado vienas vaikinukas, kuris pakvietė tos nelaimingos kavos;))
Rašydama tą temą norėjau išsiaiškinti, ar veikia(kaip veikia) svetainė ir jūsų nuomonė.
Supratau, kad ši svetainė ypatinga tuo, kad susirenka snobai, gebantys užpildyti porą testų ir pavaidinti be galo protingus ( bet visgi tebeieškančius kažko):) (Tik be vaikų, pageidautina)
Skubu visus nuraminti ir pranešti, kad manęs pažintys nedomina, nes turiu tą ypatingą, mylimą ir gerbiamą vyrą(draugą), kuriam mano dukra nėra bėda:)

papartynas

P

483 įrašai

2009/04/08 18:26:19 18:26:19

Absurdiska situacija. Cia moterys vyrus pasidaro kaip kokiais bandomaisiais triusiais, pradedu manyti, kad nei viena cia nieko neiesko. Bendravau su viena mergaite, paskui ji pareiske, kad tik provokavo mane, dar cia forume radau jos pareiskima, kad berniuka visgi ji turi .. Sioj temoj gal trys moterys pasake, kad jos turi vyrus ir cia nieko neiesko. Pasirodo netgi ir sita tema yra provokacija ! Tai, mielieji, kiekvienas sau tyliai atsakysim - ar cia vyrai kavos nekviecia, ar tiesiog nera ko kviest

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/08 19:01:16 19:01:16

papartynas: Absurdiska situacija. Cia moterys vyrus pasidaro kaip kokiais bandomaisiais triusiais, pradedu manyti, kad nei viena cia nieko neiesko. Bendravau su viena mergaite, paskui ji pareiske, kad tik provokavo mane, dar cia forume radau jos pareiskima, kad berniuka visgi ji turi .. Sioj temoj gal trys moterys pasake, kad jos turi vyrus ir cia nieko neiesko. Pasirodo netgi ir sita tema yra provokacija ! Tai, mielieji, kiekvienas sau tyliai atsakysim - ar cia vyrai kavos nekviecia, ar tiesiog nera ko kviest

yra ka kviest, tik labai labai mazas procentas belieka atsijoti grudus nuo pelu ir viskas bus ok

su patirtim

S

1 įrašai

2009/04/08 20:13:07 20:13:07

papartynas: Absurdiska situacija. Cia moterys vyrus pasidaro kaip kokiais bandomaisiais triusiais, pradedu manyti, kad nei viena cia nieko neiesko. Bendravau su viena mergaite, paskui ji pareiske, kad tik provokavo mane, dar cia forume radau jos pareiskima, kad berniuka visgi ji turi .. Sioj temoj gal trys moterys pasake, kad jos turi vyrus ir cia nieko neiesko. Pasirodo netgi ir sita tema yra provokacija ! Tai, mielieji, kiekvienas sau tyliai atsakysim - ar cia vyrai kavos nekviecia, ar tiesiog nera ko kviest

is patirties galiu paskyt,kad moteru kaip ir vyru(manyciau) cia yra ivairiu..kavos ar arbatos isgert reta atsisakydavo,kad tik noro pas pati butu..ir jei tik laiko ir noro turiu,tai visad pasikvieciu kokia DP nare susitikt...deje,dabar mano norus riboja krizė ir finansinės galimybės... nes daug geriau praleist vakara besisnekuciuojant prie kavos/arbatos puoduko,nei tunant namie prie teliko spoksant muilo operas ar kzk panasaus..o ir pavasaris dabar uz lango..vabzdziai ir ziogai tai daro,paukšteliai tai daro,gyvuneliai tai daro..tai kodel ir zmonem to nedarius...? vaikai,gyvenkime darugiskai ir mylekime vieni kitus... sekmes kvieciant kavos ir bendraujant vieniems su kitais..

Gedis

G

48 įrašai

2009/04/08 20:27:22 20:27:22

Bellissimaklp: Tai žinoma, kad noriu kavos. akivaizdu, kad vyrai yra tokie suliurbėję, kad nė to pasiūlyti nebenori( nebegali). po to stebisi, ko moterys teka už užsieniečių.
Nikaja: Vava, keisti žmonės, mes, lietuviai...
Prieš kelis metus buvau panašaus amerikoniško tinklapio klijentė. Tai visai kitoks mentalitetas. Ten VISI sistemos pasiulyti praeidavo taip vadinama "saugų bendravimą" per standartinę procedūrą, o paskui, arba pratęsdavo bendravimą, arba jį nutraukdavo. Bet nepalikdavo be dėmesio.
O čia....šiaip jau aš aktyvi moteris, bet šįkart nusprendžiau mamutų medžioklę palikti vyrams, "negąsdinti", pirma nerašyti.
Rezultate matau, kad ir manęs beveik niekas ČIA "gąsdint" neketina, o Jūs, Bellissimaklp, dar IR KAVOS norit......

...as visiskai nesistebiu.....tu gali teketi nors ir uz kuino.....

Gedis

G

48 įrašai

2009/04/08 20:44:03 20:44:03

Spalife: o pats musyt is siauliu busi?ir metu dar niolika.gal ir daugiau,bet mastymas nepakites. o su pienburniais kavos ir nesinori gert.savu vaiku turim. taip,kad ciuosk meance ar sminc is cia i koki one.lt ir bazarink.o cia zmones kulturingi, su aukstuoju issilavinimu,amziuje patirtimi dalyjasi ir izeidinejimu apie isvaizda nereikia.pats ir nuotraukos net neturi

....tai tu paziurek nors kartais i veidrodi.....manau kad neuztektu nei bokalo alaus, nei kiaules kojos.....dar ir grynu turetum primesti....

kora

K

2495 įrašai

2009/04/08 21:30:36 21:30:36

Bellissimaklp: Taigi, gerbimieji, dėkoju visiems už dėmesį ir diskusijas. ( Po šių diskusijų atsirado vienas vaikinukas, kuris pakvietė tos nelaimingos kavos;))

Keista zmogaus reakcija, pilna sarkazmo. Visus "snobais" isvadino, ir is ju su vienu "snobu" isejo kavos gert.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume