Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/22 09:31:48 09:31:48

Lipni: Na ir as galbut pritarciau minciai,kad kazkas su tavim pacia negerai,jai tau niekas neparaso ir nepasiulo.. As cia esu tik menesiuka,bet susilaukiau netgi tokio pasimatymo,kuris butu net ne Lietuvoje.. ,.............. Taigi mielosios ir mielieji,jai neturite nieko patrauklaus isvaizdoje,neturit nieko patrauklaus vidumi,tai niekada ir nesurasit to vadinamos antrosios puseles...

Leisk, atspesiu. Tau mazdaug 23-25 metai ir gyveni Vilniuje

In_da

I

19 įrašai

2010/02/22 11:08:22 11:08:22

Svečias:
Lipni: Na ir as galbut pritarciau minciai,kad kazkas su tavim pacia negerai,jai tau niekas neparaso ir nepasiulo.. As cia esu tik menesiuka,bet susilaukiau netgi tokio pasimatymo,kuris butu net ne Lietuvoje.. ,.............. Taigi mielosios ir mielieji,jai neturite nieko patrauklaus isvaizdoje,neturit nieko patrauklaus vidumi,tai niekada ir nesurasit to vadinamos antrosios puseles...

Ne,neatspejai...Ir metu daugiau ir gyvenu 200 km nuo Vilniaus
O siaip svecio ir paklaust noreciau... Pagal ka cia taip speji?

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/22 13:25:49 13:25:49

Svečias: Vienai galima labai puikiai uzsidejus slides paslidineti. Ir oras geras, ir gamta, ir kompanija ne butina. O tiem slunkiam vyram, kuriems per grieztai parasiau, galeciau ir griezciau, bet juk tikrai oziai, slunkiai- nesupras, kad zmones aktyviai gali leisti ziemos dienas, ne tik ant peciaus sedeti.
Emporija, pirk slides, kol sniego yra ir pirmyn.
Pavasari galima koki kaimynu suni pasiskolinti pasivaiksciojimui, jei drauges neturi. As tai dukros suneka pasiimu ir jau ne seip moteriske pakrumem vaikstanti, o dama su suniuku

Jei mėgsti slidinėt tai slidinėk manęs čia slunkium nevadinus ,aš ir mėgstu aktyvų poilsį aš pavyzdžiui einu i baseiną , žmonės skirtingi ir jų pomėgiai skirtingi ,o jūs mastot stereotipiškai visi vyrai slunkiai ir kiaulės o į save nežiurit , pagalvotum bent kad kitą žmogų gali įžeist.aš galvoju kad nėra nei ožkų nei ožių nei slunkių nei slunkienių ,yra tik skirtingų harakterių žmonės .

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/22 14:28:09 14:28:09

Lipni:
Svečias:

O siaip svecio ir paklaust noreciau... Pagal ka cia taip speji?

Is to, kad pazinciu daug. paprastai tik didmiesciuose jaunimas taip gali.O pagyvenusiu siame tinklapyje nera daug. Is mazu miesteliu dar maziau.

Vitorio1322215225_db

V

16 įrašai

2010/02/23 09:52:44 09:52:44

Bellissimaklp: Tai žinoma, kad noriu kavos. akivaizdu, kad vyrai yra tokie suliurbėję, kad nė to pasiūlyti nebenori( nebegali). po to stebisi, ko moterys teka už užsieniečių.
Nikaja: Vava, keisti žmonės, mes, lietuviai...
Prieš kelis metus buvau panašaus amerikoniško tinklapio klijentė. Tai visai kitoks mentalitetas. Ten VISI sistemos pasiulyti praeidavo taip vadinama "saugų bendravimą" per standartinę procedūrą, o paskui, arba pratęsdavo bendravimą, arba jį nutraukdavo. Bet nepalikdavo be dėmesio.
O čia....šiaip jau aš aktyvi moteris, bet šįkart nusprendžiau mamutų medžioklę palikti vyrams, "negąsdinti", pirma nerašyti.
Rezultate matau, kad ir manęs beveik niekas ČIA "gąsdint" neketina, o Jūs, Bellissimaklp, dar IR KAVOS norit......

kad jau kad tikrai taip:)Yra musu kure ir pakalbins

vytas05271295256530_db

V

59 įrašai

2010/02/23 13:38:28 13:38:28

As tai mielai pavaisinciau moteri kavos puodeliu ar vyno taure.

In_da

I

19 įrašai

2010/02/23 13:59:02 13:59:02

Leisk, atspesiu. Tau mazdaug 23-25 metai ir gyveni Vilniuje [/quote]
O siaip svecio ir paklaust noreciau... Pagal ka cia taip speji? [/quote]
Is to, kad pazinciu daug. paprastai tik didmiesciuose jaunimas taip gali.O pagyvenusiu siame tinklapyje nera daug. Is mazu miesteliu dar maziau.[/quote]
Vel man kyla klausimas.."pagyvenusiu" o nuo kik metu skaitosi pagyvenes?

vytas05271295256530_db

V

59 įrašai

2010/02/23 14:34:30 14:34:30

Peledziuk netoli nuo taves gyvenu.

In_da

I

19 įrašai

2010/02/23 22:12:58 22:12:58

vytas0527: Peledziuk netoli nuo taves gyvenu.

Zinau zinau,as manau mes tikrai isgersim kavos ir nekils ne vienam tokiu abejoniu kuris uz kuri kavos puodeli moka As sumokesiu uz tavo,tu_uz mano

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/23 22:27:21 22:27:21

Svečias: Vienai galima labai puikiai uzsidejus slides paslidineti. Ir oras geras, ir gamta, ir kompanija ne butina. O tiem slunkiam vyram, kuriems per grieztai parasiau, galeciau ir griezciau, bet juk tikrai oziai, slunkiai- nesupras, kad zmones aktyviai gali leisti ziemos dienas, ne tik ant peciaus sedeti.
Emporija, pirk slides, kol sniego yra ir pirmyn.
Pavasari galima koki kaimynu suni pasiskolinti pasivaiksciojimui, jei drauges neturi. As tai dukros suneka pasiimu ir jau ne seip moteriske pakrumem vaikstanti, o dama su suniuku

Aciu uz pasiulyma, tik tema liecianti suniukus man labai skaudi, nes mano suniukas neseniai zuvo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume