2010/02/23 22:39:41 22:39:41
Lipni: Na ir as galbut pritarciau minciai,kad kazkas su tavim pacia negerai,jai tau niekas neparaso ir nepasiulo.. As cia esu tik menesiuka,bet susilaukiau netgi tokio pasimatymo,kuris butu net ne Lietuvoje.. Deja atsisakiau,kai nematau jokios ateities neverta kazkam suteikti vilciu (neisivaizduoju bendravimo kai toks didelis atstumas). O siaip tikrai esu tikra kad cia daug nuostabiu vyru...Visi ieskom galbut "idealu" aisku turbut kiekvienas pasakys,kad idealiu zmoniu nera... Bet mano nuomone tokia,kad "idealas" tai nebutinai turi buti zmogus prilygstantis robotui. Taigi mielosios ir mielieji,jai neturite nieko patrauklaus isvaizdoje,neturit nieko patrauklaus vidumi,tai niekada ir nesurasit to vadinamos antrosios puseles...
Elementariai nusisneki. Tavo mastymas pavirsutiniskas, tai reiskia, anaiptol neprotingas, svelniai tariant Neadekvatus saves vertinimas tai irgi ne auksto proto pozymis.
2010/02/24 12:48:08 12:48:08
Emporija: Lipni: Na ir as galbut pritarciau minciai,kad kazkas su tavim pacia negerai,jai tau niekas neparaso ir nepasiulo.. As cia esu tik menesiuka,bet susilaukiau netgi tokio pasimatymo,kuris butu net ne Lietuvoje.. Deja atsisakiau,kai nematau jokios ateities neverta kazkam suteikti vilciu (neisivaizduoju bendravimo kai toks didelis atstumas). O siaip tikrai esu tikra kad cia daug nuostabiu vyru...Visi ieskom galbut "idealu" aisku turbut kiekvienas pasakys,kad idealiu zmoniu nera... Bet mano nuomone tokia,kad "idealas" tai nebutinai turi buti zmogus prilygstantis robotui. Taigi mielosios ir mielieji,jai neturite nieko patrauklaus isvaizdoje,neturit nieko patrauklaus vidumi,tai niekada ir nesurasit to vadinamos antrosios puseles...
Elementariai nusisneki. Tavo mastymas pavirsutiniskas, tai reiskia, anaiptol neprotingas, svelniai tariant Neadekvatus saves vertinimas tai irgi ne auksto proto pozymis.
O cia konkursas"kas protingiausias"?
2010/02/24 14:44:31 14:44:31
Įdomiai Jūs čia rašot. Toks kaip ir kapojimasis gaunasi.
Jaučiasi konkurecija ir nesistebiu, tai normalu.
Manau visiems čia sekasi įvairiai ir lyginti save su kažkuom, gal nereikėtų. Manau, kad įvairių čia žmonių yra. Koks tautos mentalitetas-toks ir bendravimas, tik gal nepykim ant saviškių. norint kažką pasiekti, gal reikia įdėti pastangų.
2010/02/24 20:25:31 20:25:31
Lipni: Emporija: Lipni: Na ir as galbut pritarciau minciai,kad kazkas su tavim pacia negerai,jai tau niekas neparaso ir nepasiulo.. As cia esu tik menesiuka,bet susilaukiau netgi tokio pasimatymo,kuris butu net ne Lietuvoje.. Deja atsisakiau,kai nematau jokios ateities neverta kazkam suteikti vilciu (neisivaizduoju bendravimo kai toks didelis atstumas). O siaip tikrai esu tikra kad cia daug nuostabiu vyru...Visi ieskom galbut "idealu" aisku turbut kiekvienas pasakys,kad idealiu zmoniu nera... Bet mano nuomone tokia,kad "idealas" tai nebutinai turi buti zmogus prilygstantis robotui. Taigi mielosios ir mielieji,jai neturite nieko patrauklaus isvaizdoje,neturit nieko patrauklaus vidumi,tai niekada ir nesurasit to vadinamos antrosios puseles...
O cia konkursas"kas protingiausias"?
Ne, cia ne konkursas. Cia tik diskusijos.
2010/03/03 14:50:07 14:50:07
greičiausiai protingiausias tas kuris pastatys moterim kavos,bet tai padaryt čia sudėtinga nes reik eit i kavinę su norinčia kad su tavim eitų i kavine.labai ilga procedura
2010/03/03 15:45:43 15:45:43
nu tai kas be ko!... ant krosnies su laptopu geriau. nebent jei krosnis pati i kavine vaziuotu, tada gal...
is tikruju patogiausia, kad femina pati i namus ateiru ir kava padarytu, paskui pati uzsikeltu ir pati pajudetu...
2010/03/03 16:15:03 16:15:03
Nemanau, kad normali femina pas ji eitu. Ka jau kalbet apie daugiau Moterys nevertina tinginiu ir nevykeliu, tesugebanciu dauniskai pablevyzgot. Bet idomiausia, kad tokie moliai apie save labai geros nuomones buna
2010/03/03 16:19:54 16:19:54
Molis moli traukia. Ziuriu, ko tas Rimukas vis ant sedi ir nulipt nesugeba
2010/03/03 16:30:23 16:30:23
Taigi, pienuka rimukas geria Skanaus, rimukai! Sedek toliau ant savo puodo ir pasistenk daugiau "nebazaryt" (tamstos zargonu) nesamoniu. Busime dekingi
2010/03/03 21:05:58 21:05:58
va nuo to reikėjo ir pradėt jei jus vadinat mane moliu vadinasi turi isankstine negatyvę nuostata apie mane ir laikai save visa galva auksciau tai kvepia arogancija ,taigi su arogantiskom ir pasikėlusiom poniutėm nė vienas vyras kavos gert ir neis ka jau kalbėt apie toki nevykėli kaip jus ivardijat kaip aš.veterane ponia Emporija.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume