Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/20 06:25:12 06:25:12

rimukas0: aš tai geriau kavos atsinešiu prie kompo paskaitysiu šita foruma ir greičiausiai nutarsiu kad nėr reikalo kažkur trenktis galima ir čia išgert, nes naudos isto nei man nei kitiem cia viskas nelabai tikra.o marijampolėj dar ir nueit nelabai kur yra.,nebent i picerija sudegusiu picu pavalgyt.

Zinau vieta kur picos skanios ir nesudege O siaip tai tikrai, cia visai nera kur eit. A, tiesa, buvau vakar SPA procedurose. Pirtys, sukurine vonia. Smagu kartais. Tai tiek to malonumo... Buvau su draugemis. Kas dar naujo? Teks pavaiksciot pestute kelias dienas. Gerai, kad jau ilgeja dienos ir daugiau sviesos. Tik mokestis uz remonta visai nedziugina. Kai pasake kiek kainuos!

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/20 06:30:41 06:30:41

Emporija:
rimukas0: aš tai geriau kavos atsinešiu prie kompo paskaitysiu šita foruma ir greičiausiai nutarsiu kad nėr reikalo kažkur trenktis galima ir čia išgert, nes naudos isto nei man nei kitiem cia viskas nelabai tikra.o marijampolėj dar ir nueit nelabai kur yra.,nebent i picerija sudegusiu picu pavalgyt.

Zinau vieta kur picos skanios ir nesudege O siaip tai tikrai, cia visai nera kur eit. A, tiesa, buvau vakar SPA procedurose. Pirtys, sukurine vonia. Smagu kartais. Tai tiek to malonumo... Buvau su draugemis. Kas dar naujo? Teks pavaiksciot pestute kelias dienas. Gerai, kad jau ilgeja dienos ir daugiau sviesos. Tik mokestis uz remonta visai nedziugina. Kai pasake kiek kainuos!

Kazko neissakiau iki galo. Masina sugedo, tai todel ir teks prasieiti pesciai. Daugiau nieko naujo. Vis dar laisva

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/20 07:08:25 07:08:25

Marijampolej yra labai grazus parkas pusiasaly.... ten galima romantiskai pasivaikscioti

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/20 14:35:16 14:35:16

Svečias: Marijampolej yra labai grazus parkas pusiasaly.... ten galima romantiskai pasivaikscioti

nejuokinkit ten tam pusesaly sniego daugiau negu iki kelių ,nebent romantiskai pasivoliot bet siandien atlydys tai ir tai neišeina

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/21 07:39:08 07:39:08

ot ozys, slides uzsidek ,arba vasara nueik

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/21 08:12:28 08:12:28

Svečias: ot ozys, slides uzsidek ,arba vasara nueik

tam kas čia parašė reikia nervus tvarkyt ir dažnai pas psihologą vaiksčiot ir išmokt mandagumo.

giedruzes

G

8 įrašai

2010/02/21 13:03:19 13:03:19

tikrai keista, kad siame forume uzsiregistrave zmones nesistengia susidraugauti... gal pradziai uztektu ir laiskelio, gal nebutina pildyti visu tu klausimynu ir panasiai. tiesiog susitinki ir matai, ar risasi kalba, ar ne.
Banaliausia priezastis= pakviesti kavos. bet galima pasinaudoti paskutinio Svecio pasiulyta vieta, pasivaikscioti parke, susitikti kur nors neoficialiai ir jei susalsit-eit picos, kavos ar dar ko nors. Merginos dazniausiai diskutuoja ir sako, kad pacios susimoka-tai galit ir islaidu dideliu nebijot. Pirma karta susitike zmones tikriausiai dauguma apsimoka patys savo saskaita. paskui patys matysit....
Bet kai nera pradzios-tai apie kazkoki gala net nera ko sneket.
Taigi prasom kviest susitikt mergaites, o paskui galvas sukit ka veiksit per kita pasimatyma
Sekmes visoms vienisosm sirdims!!!

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/21 17:34:32 17:34:32

Svečias: Marijampolej yra labai grazus parkas pusiasaly.... ten galima romantiskai pasivaikscioti

Romantiskai gal ir galima butu, jeigu butu su kuo. O vienai kokia cia romantika? Tai va, ir sedi sau viena ir laiminga prie kompo

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/21 19:48:00 19:48:00

Vienai galima labai puikiai uzsidejus slides paslidineti. Ir oras geras, ir gamta, ir kompanija ne butina. O tiem slunkiam vyram, kuriems per grieztai parasiau, galeciau ir griezciau, bet juk tikrai oziai, slunkiai- nesupras, kad zmones aktyviai gali leisti ziemos dienas, ne tik ant peciaus sedeti.

Emporija, pirk slides, kol sniego yra ir pirmyn.
Pavasari galima koki kaimynu suni pasiskolinti pasivaiksciojimui, jei drauges neturi. As tai dukros suneka pasiimu ir jau ne seip moteriske pakrumem vaikstanti, o dama su suniuku

In_da

I

19 įrašai

2010/02/22 09:14:17 09:14:17

Na ir as galbut pritarciau minciai,kad kazkas su tavim pacia negerai,jai tau niekas neparaso ir nepasiulo.. As cia esu tik menesiuka,bet susilaukiau netgi tokio pasimatymo,kuris butu net ne Lietuvoje.. Deja atsisakiau,kai nematau jokios ateities neverta kazkam suteikti vilciu (neisivaizduoju bendravimo kai toks didelis atstumas). O siaip tikrai esu tikra kad cia daug nuostabiu vyru...Visi ieskom galbut "idealu" aisku turbut kiekvienas pasakys,kad idealiu zmoniu nera... Bet mano nuomone tokia,kad "idealas" tai nebutinai turi buti zmogus prilygstantis robotui. Taigi mielosios ir mielieji,jai neturite nieko patrauklaus isvaizdoje,neturit nieko patrauklaus vidumi,tai niekada ir nesurasit to vadinamos antrosios puseles...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume